26 Μαρ 2015

Υπηρεσίες Πληροφόρησης & Συμβουλευτικής Εργαζομένων από το ΙΝ.Ε- Γ.Σ.Ε.Ε στην Πρέβεζα

Κοινωνική Ασφάλιση, Εργασιακές σχέσεις, Απασχόληση

   Το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε ενημερώνει το κοινό για το έργο «Υπηρεσίες Πληροφόρησης & Συμβουλευτικής Εργαζομένων» το οποίο έχει ως στόχο την ενημέρωση, πληροφόρηση και συμβουλευτική των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα στους παρακάτω τομείς:
    Α. Κοινωνική Ασφάλιση. (πχ Προϋποθέσεις συνταξιοδότησης, αναγνώριση πλασματικού χρόνου, διαδοχική ασφάλιση κ.α)
    Β. Εργασιακές Σχέσεις. (πχ Άδειες, επιδόματα, Όροι ατομικής σύμβασης εργασίας, χρόνος εργασίας, μισθός, καταγγελία σύμβασης εργασίας, συλλογικές συμβάσεις εργασίας, απεργία, διαιτησία κ.α)
    Γ. Απασχόληση. (π.χ Προγράμματα απασχόλησης, προγράμματα κατάρτισης κ.α) Σκοπός είναι η παροχή δωρεάν, έγκυρης και έγκαιρης πληροφόρησης και υποστήριξης σε εργαζόμενους για θέματα ασφαλιστικής νομοθεσίας, εργασιακών σχέσεων καθώς και για θέματα απασχόλησης και κατάρτισης.
    Oι εργαζόμενοι (ή άνεργοι) που έχουν ερωτήματα σχετικά με την ασφαλιστική και εργασιακή τους κατάσταση μπορούν να επικοινωνούν με το περιφερειακό ΙΝΕ-ΓΣΕΕ Hπείρου (Τηλ.26820-26969) e-mail: prevezainediktio@inegsee.gr για οποιαδήποτε πληροφορία ή προκειμένου να συνταχθεί η σχετική φόρμα υποβολής του ερωτήματος τους.
    Περισσότερες πληροφορίες για το έργο παρέχονται στον παρακάτω σύνδεσμο: http://inegsee.gr/diktio-ipiresion-pliroforisis-simvouleftikis-ergazomenon/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.