27 Φεβ 2015

5 νομοσχέδια και πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα Μνημόνια

- Ξεκινά η υλοποίηση του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ
- Απευθείας τηλεοπτική μετάδοση του αποψινού Υπουργικού Συμβουλίου


   Πέντε νομοσχέδια και πρόταση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα Μνημόνια φέρνει άμεσα στη Βουλή προς ψήφιση η κυβέρνηση.
   Πρόκειται για το νομοσχέδιο που αφορά την ανάσχεση της ανθρωπιστικής κρίσης, το νόμο για τη προστασία της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς, το νομοσχέδιο για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, το οποίο πρόκειται να κατατεθεί τη Πέμπτη 5/3, το νομοσχέδιο για τη διευθέτηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών και το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής.
   Απόψε, στις 7:30 μ.μ. συγκαλείται Υπουργικό Συμβούλιο, του οποίου τις εργασίες θα ανοίξει ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση.
    Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, θέμα του Συμβουλίου θα είναι η προετοιμασία του κυβερνητικού έργου της ερχόμενης εβδομάδας. Νωρίτερα, σήμερα το πρωί, πραγματοποιήθηκε άτυπη σύσκεψη Υπουργών και συνεργατών του Πρωθυπουργού προκειμένου να προετοιμαστεί το Υπουργικό Συμβούλιο.

2 σχόλια:

  1. Δηλαδή, τώρα σύντροφε Γρηγόρη , τα άλλα κοινοβούλια ψηφίζουν κανονικά για τη συμφωνία κι εσύ δεν αναφέρεσαι καν στο υπουργικό σε αυτή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμε, οι σύντροφοι έχουν όνομα κι εσύ είσαι Ανώνυμος. Εκτός όμως από Ανώνυμος, είσαι και βιαστικός. Τώρα, που ήπια τους καφέδες μου και ήρθα στα ίσια μου, μπορείς να διαβάσεις αυτά που τόσο αδημονείς. Κι αν κουραζεσαι να διαβάσεις, υπάρχει και σε video. Καλή ανάγνωση το λοιπόν: http://tilevoasartas.blogspot.gr/2015/02/video_28.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.