4 Φεβ 2015

Τρομερή έκρηξη με 15 τραυματίες σε καφενείο στο Λουτρό Αμφιλοχίας - VIDEO & ΦΩΤΟ

"ηταν πεταμένοι ολοι καμενοι στην εθνική οδό μια μάνα έψαχνε το παιδί της"


   Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, ήρθε ένα μήνυμα στο inbox στο fb, από οδηγό που περνούσε από το Λουτρό Αμφιλοχίας. Στο μήνυμα μιλούσε για σοβαρή έκρηξη που έγινε στο Λουτρό Αμφιλοχίας και περιέγραφε μια δραματική κατάσταση. Χαρακτηριστικά έγραφε:
   "ηταν πεταμένοι ολοι καμενοι στην εθνική οδό μια μάνα έψαχνε το παιδί της". 
   Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι έγινε πολύ μεγάλη έκρηξη φιάλης υγραερίου σε καφε-ψητοπωλείο, με πάρα πολλούς τραυματίες με εγκαύματα. Κάποια στιγμή οι φήμες μιλούσαν και για την ύπαρξη δυο νεκρών, πράγμα που δεν επιβεβαιώνεται και μάλλον δεν ισχύει.
   Αυτά που ξέρουμε μέχρι στιγμής είναι ότι στο νοσοκομείο της Άρτας νοσηλεύονται με εγκαύματα τέσσερις τραυματίες, ηλικίας 64 , 65, 66 και 70 ετών. Από αυτούς, ο 66χρονος θα μεταφερθεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου υπάρχει εξειδικευμένη μονάδα εγκαυμάτων.
   Οι τραυματίες συνολικά είναι περίπου 15.
   Στο νοσοκομείο του Αγρινίου, σύμφωνα με το agriniopress.gr,έχουν μεταφερθεί εννέα συνολικά τραυματίες, ενώ κάποιοι που είναι ελαφρύτερα τραυματισμένοι έλαβαν τις πρώτες βοήθειες στο Κέντρο Υγείας της Αμφιλοχίας.
   Οι περιγραφές για το περιστατικό συγκλονίζουν πάντως μιας και όπως αναφέρεται το ωστικό κύμα της έκρηξης ήταν τέτοιο, που πέταξε πολλούς θαμώνες έξω από το κατάστημα και τους προσγείωσε στην τσιμεντένια αυλή και στο δρόμο, όπου τους είδε ο περαστικός οδηγός, που μου έστειλε το μήνυμα στο fb...
   Δείτε video και φωτογραφίες, που ανέβασε ο e-maistros:




geg-ekrixi-loutro1
geg-ekrixi-loutro2
geg-ekrixi-loutro3
geg-ekrixi-loutro4'
geg-ekrixi-loutro5
geg-ekrixi-loutro6
geg-ekrixi-loutro7
geg-ekrixi-loutro8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.