26 Ιαν 2015

Συμβολική κίνηση, με ιδιαίτερη σημασία, από τον Αλέξη Τσίπρα - VIDEO

Ζήτησε και πήρε την ευχή τους...

   Ο νέος πρωθυπουργός, ο Αλέξης Τσίπρας, προχώρησε σήμερα σε μια πρωτόγνωρη κίνηση, που δείχνει και το νέο ήθος που έρχεται στην εξουσία.


   Αμέσως μετά την ορκωμοσία του στο Προεδρικό Μέγαρο, την πρώτη πολιτική ορκωμοσία στη νεότερη κοινοβουλευτική ιστορία: "Θέλω να σας διαβεβαιώσω στην τιμή και στη συνείδησή μου ότι θα τηρώ το Σύνταγμα και τους νόμους και ότι θα υπηρετώ πάντα το γενικό συμφέρον του ελληνικού λαού.", ο Αλέξης Τσίπρας αντί να πάει πρώτα στο Μέγαρο Μαξίμου, για την τελετή παράδοσης-παραλαβής, κατευθύνθηκε στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής.
   Εκεί, καταχειροκροτούμενος, σε έντονα φορτισμένο συναναισθηματικά κλίμα, ο νέος πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, επέλεξε ως πρώτη πολιτική πράξη, μια πράξη σεβασμού και απότισης τιμής, να καταθέσει λίγα κόκκινα τριαντάφυλλα στο μνημείο των εκτελεσθέντων από τις κατοχικές δυνάμεις.
   Ζήτησε και πήρε την ευχή τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.