16 Ιαν 2015

Στην Άρτα θα βρίσκεται αυτό το Σάββατο ο Αλέξης Τσίπρας - Το πρόγραμμα της επίσκεψης

Η επιλογή του Αλέξη Τσίπρα, να κρατήσει την μία από τις δύο έδρες του ΣΥΡΙΖΑ στην Άρτα, θα αποτελέσει την απαρχή μιας νέας, καλύτερης πορείας για τον τόπο μας

   Ο Αλέξης Τσίπρας, πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος βουλευτής στο Νομό Άρτας, θα βρίσκεται στην Άρτα, το Σάββατο 17 Γενάρη, το μεσημέρι.
   Συγκεκριμένα, θα φτάσει στην Άρτα λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι και θα περιοδεύσει στον πεζόδρομο της Σκουφά, στο κέντρο της πόλης. Εκείνη την ώρα η αγορά είναι ακόμα ανοιχτή και ο καιρός προμηνύεται καλός, οπότε προβλέπεται να συναντήσει πολύ κόσμο και να σφίξει πολλά χέρια που ανυπομονούν να τον χαιρετίσουν.
   Αφού περπατήσει, μαζί με τον κόσμο στην Σκουφά, θα καταλήξει στο εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ, στην κεντρική πλατεία, κάτω από τον Άγιο Δημήτριο, όπου θα απευθύνει ένα σύντομο χαιρετισμό στους πολίτες της Άρτας και θα κάνει δηλώσεις στα τοπικά μέσα και όχι μόνο. Μέχρι και... ανταποκριτής ξένης εφημερίδας (!!!) τηλεφώνησε σήμερα το πρωί, στα γραφεία του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, για να μάθει το πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα, ώστε να είναι στην Άρτα, στον τόπο καταγωγής του αυριανού πρωθυπουργού της Ελλάδας.
   Στη συνέχεια, μαζί με την βουλευτή Άρτας, Όλγα Γεροβασίλη και τους υπόλοιπους υποψήφιους βουλευτές, καθώς και τα μέλη της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Άρτας, θα κάτσουν σε κεντρικό εστιατόριο της πόλης, όπου θα συζητηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της πορείας προς την μέρα των εκλογών.
   Ακολούθως, θα αναχωρήσει για το Αγρίνιο, προκειμένου, στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου, να μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, στο Παπαστράτειο Μέγαρο.
   Η Άρτα τιμά τον συμπατριώτη της Αλέξη Τσίπρα, στηρίζει την Ελπίδα που φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ, ανοίγει το δρόμο για τη μεγάλη ανατροπή!
   Η Ελπίδα έρχεται. Η Ελλάδα προχωράει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.