23 Ιαν 2015

Στην Φιλοθέη με τους αγρότες και στην Αστυνομική Διεύθυνση Άρτας - Φωτό



   Η βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη περιόδευσε, την Τρίτη 20 Γενάρη, στην Φιλοθέη και συναντήθηκε με κατοίκους της περιοχής,
   Συνομίλησε μαζί τους για τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου και ανέλυσε τους τις δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την παραγωγική ανασυγκρότηση στον πρωτογενή τομέα, την παροχή ρευστότητας στον αγροτικό τομέα μέσω δημόσιας τράπεζας ειδικού σκοπού, την κατάργηση του ληστρικού ΕΝΦΙΑ, την εφαρμογή δίκαιου, απλού και αποτελεσματικού συστήματος φορολόγησης του αγροτικού εισοδήματος, την απαγόρευση συμψηφισμού των κοινοτικών επιδοτήσεων με οφειλές, την στήριξη των νέων στον αγροτικό χώρο, την εφαρμογή εθνικών κλαδικών πολιτικών.


   Η βουλευτής Άρτας, Όλγα Γεροβασίλη, επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης, 20 Ιανουαρίου 2015, το Αστυνομικό Τμήμα Αρτας, όπου συνομίλησε με τους αστυνομικούς σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, και ανέπτυξε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τα σώματα ασφαλείας.
   Χαρακτηριστικά ανέφερε:
   «Η δημόσια τάξη, η ασφάλεια και η πολιτική προστασία είναι συνταγματικά δικαιώματα με όρους ισονομίας και ισοτιμίας για όλους.
   Η ασφάλεια ως κοινωνικό αγαθό δεν περιορίζεται στην προστασία από το έγκλημα ως κοινώς νοούμενο, αλλά είναι μια διευρυμένη έννοια που περιλαμβάνει την προστασία των κοινωνικών δικαιωμάτων, των δημοκρατικών θεσμών, της ελευθερίας, της ισονομίας, της δικαιοσύνης και της προστασίας των πιο ευάλωτων μελών της κοινωνίας.
   Οι εργαζόμενοι στα σώματα ασφαλείας, από το 2010 μέχρι σήμερα, έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα από τις εφαρμοζόμενες νεοφιλελεύθερες πολιτικές των μνημονίων. Οι υπηρεσίες λειτουργούν στηριζόμενες στο φιλότιμο και τον επαγγελματισμό του προσωπικού των σωμάτων ασφαλείας που με την παρουσία και την υπερεργασία του προσπαθεί να καλύψει τις ελλείψεις και τα κενά των υπηρεσιών που έχουν προκληθεί από τις εφαρμοζόμενες πολιτικές.
   Η βελτίωση της καθημερινότητας του προσωπικού των σωμάτων ασφαλείας, η κατοχύρωση των βασικών των εργασιακών δικαιωμάτων μέσα από ένα διαφανές δημοκρατικό πλαίσιο λειτουργίας των σωμάτων, η διασφάλιση από την υπηρεσιακή αυθαιρεσία και η προστασία από τους κινδύνους κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας τους, είναι από τα πρώτες προτεραιότητες μιας κυβέρνησης της Αριστεράς.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.