24 Ιαν 2015

Μήνυμα προς τους πολίτες της Άρτας

Ήρθε η ώρα

Πολίτες της Άρτας,
   Την Κυριακή 25 Γενάρη, μια ιστορική ευκαιρία για τον τόπο μας, για την Ελλάδα και την Ευρώπη ολόκληρη, ανοίγεται μπροστά μας. Ο φόβος τελειώνει. Τα χρόνια της λιτότητας, της φτώχειας και της μιζέριας τελειώνουν. Ήρθε η ώρα με την ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ να γυρίσουμε σελίδα, να ξαναφέρουμε το χαμόγελο, την αυτοπεποίθηση και την αξιοπρέπεια για κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα.
   Ήρθε η ώρα ο κυρίαρχος λαός, να δώσει στην Αριστερά μια μεγάλη κοινοβουλευτική πλειοψηφία, για να σχηματίσει μια αυτοδύναμη κυβέρνηση, η οποία θα βάλει τέρμα στις πολιτικές των μνημονίων και θα ανοίξει τον δρόμο - για πρώτη φορά - σε μια πραγματική διαπραγμάτευση για το χρέος και τις δανειακές συμβάσεις, προς όφελος της κοινωνίας και όχι προς όφελος των δανειστών και των αγορών. Θα ανοίξει το δρόμο για την πραγματική Δημοκρατία, την κοινωνική Δικαιοσύνη, την αξιοκρατία και την ανάπτυξη του τόπου.
   Η Ελλάδα σηκώνει το ανάστημα της. Με περηφάνια και σιγουριά, ο λαός μας την Κυριακή θα γράψει ιστορία, στέλνοντας μήνυμα ελπίδας σε όλη την Ευρώπη.
   Ο φόβος τελείωσε. Η Ελπίδα έφτασε!
   Η Ελλάδα προχωράει, η Ευρώπη αλλάζει!

Άρτα 23 Γενάρη 2015 
Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Άρτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.