31 Ιαν 2015

aRTInews: Εκεί όπου οι «φωνές» των Ηπειρωτών συναντώνται...

Νέα Άρτι Αφιχθέντα


   Ένα νέο, ολόφρεσκο, ηλεκτρονικό portal βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στον διαδικτυακό αέρα. Πρόκειται για το aRTInews (http://www.artinews.gr/), που κατ' ουσία είναι ένας τόπος επικοινωνίας, ένας χώρος συνάντησης των «φωνών» των Ηπειρωτών της διασποράς, με τις «φωνές» του γενέθλιου τόπου.
   Αρθρογράφοι από την Ήπειρο (κάπου εκεί μέσα θα βρείτε και την αφεντιά μου) και αρθρογράφοι από την υπόλοιπη Ελλάδα, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο, σχολιάζουν την επικαιρότητα και καταθέτουν τις απόψεις τους για τις εξελίξεις, τοπικά και γενικά.
  Εκεί θα βρείτε τους Αγλαΐα Κυρίτση / Αλέξανδρος Παπασωτηρίου / Βασίλης Κυρίτσης / Βασιλική Πιτούλη / Γιώργος X. Παπασωτηρίου / Γιώργος Βότσης / Γιώργος Σταματόπουλος / Γρηγόρης Τατσιόπουλος / Δέσποινα Σπανούδη / Δημήτρης Τσέκερης / Ελπιδοφόρος Ιντζέμπελης / Ευάγγελος Αυδίκος / Κατέ Καζάντη / Κώστας Ζαχάρος / Κώστας Καναβούρης / Κώστας Κάππας / Μιχάλης Σπέγγος / Ντίνος Γιώτης / Παναγιώτης Χατζημωυσιάδης / Ράνια Παπαδοπούλου / Σωτήρης Δημητρίου / Σωτήρης (Άκας) Μανωλκίδης / Χάρης Ναξάκης /
   Και φυσικά, εκεί μπορούν να καταθέτουν τις απόψεις τους και οι Αναγνώστες, ώστε το aRTInews να παίξει διαδραστικό ρόλο και να δημιουργήσει μια πλατφόρμα διαβούλευσης με τους Ηπειρώτες όπου γης.
   Μπορείτε να επικοινωνείτε:
+30 210 3239492
info@artinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.