29 Ιαν 2015

Οι ΑΝΕΛ Άρτας για τις εκλογές της 25ης Γενάρη

Στην Άρτα και γενικά στην Ήπειρο δεν αξίζει η πολιτική της απαξίωσης και της εξόντωσης

   Με την ολοκλήρωση μιας προσπάθειας που μας έφερε ακόμα πιο κοντά, αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω όλους, ανεξάρτητα από την κομματική σας επιλογή.
   Θέλω ακόμα, ολόθερμα να ευχαριστήσω τους υποψήφιους βουλευτές την ομάδα των υποστηρικτών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, τους αμίσθους συναγωνιστές του γραφείου που βοήθησαν σε αυτό τον αγώνα για την αγωνιστικότητα τους αλλά και για το πολιτικό ήθος που επέδειξαν.
   Συγχαίρω τους εκλεγέντες βουλευτές του νομού, όπως και τους υποψηφίους όλων των κομμάτων που έλαβαν μέρος στην εκλογική διαδικασία και εύχομαι να εργαστούν επ’ ωφελεία της κοινωνίας μας.
   Τα μηνύματα των εκλογών για τους Ανεξάρτητους Έλληνες, είναι ιδιαίτερα και πολλαπλά.
   Η χώρα αυτή τη στιγμή είναι στην πιο δύσκολη καμπή, της μεταπολιτευτικής ιστορίας της, έτσι όπως την ξέραμε τουλάχιστον. Γι' αυτό καλώ όλους τους κατοίκους του νομού μας και τους φορείς, να συμβάλλουν αποφασιστικά με την ενεργό συμμετοχή τους, στην ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου μας, μέσα από συντονισμένες και οργανωμένες προσπάθειες και διαδικασίες.
   ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ. ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.
   Η συμμετοχή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στην κυβέρνηση, μας δίνει κουράγιο και Ελπίδα.
   H επόμενη μέρα θέλει περίσκεψη, αποφασιστικότητα, λογική και κυρίως, ΕΝΟΤΗΤΑ.
   Οι πολίτες αναγνώρισαν το σημαντικό ρυθμιστικό ρόλο που θα παίξουμε και διαψεύσαμε κάθε δημοσκοπική αρχική πρόβλεψη των «πληρωμένων» ειδικών!!!!!
   Έχουμε εγγυηθεί ότι θ’ αγωνιστούμε για την ενότητα και την ανατροπή των επαίσχυντων πολιτικών που εξαθλίωσαν τον Ελληνικό λαό και απαξίωσαν την πατρίδα μας.
   Mε συνέπεια και μέσα από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, αλλά και με αγώνες στο δρόμο, θα αγωνιστούμε για όσα υποσχεθήκαμε στους ψηφοφόρους μας και για την υλοποίηση όλων των πολιτικών που υπάρχουν στο πρόγραμμα μας, των πολιτικών αυτών που θα επανεκκινήσουν την οικονομία.
   Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα τηρήσουμε το συμβόλαιο τιμής με τους πολίτες και θα περιφρουρήσουμε τις αρχές και τις αξίες, για τα οποίες αγωνιζόμαστε ως κίνημα ως κόρη οφθαλμού. 

Με Εκτίμηση
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΠΥΡΟΣ -ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΜΟΥ ΑΡΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.