30 Ιαν 2015

Το πρώτο ΟΧΙ μετά το 1940- VIDEO

Τα τελευταία χρόνια είχαμε συνηθίσει σε υποτελείς yesmen...

   Δείτε παρακάτω το video με τον Βαρουφάκη να κάνει πράξη αυτά που δεσμεύτηκε ο ΣΥΡΙΖΑ και τον Ντάισελμπλουμ να παγώνει, συνειδητοποιώντας ότι τούτοι εδώ εννοούν αυτά που λένε...
   Λίγο νωρίτερα, στην συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, ο Ντάισελμπλουμ πήρε μια πρώτη γεύση του πολιτικού ήθους που διακρίνει τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αλέξης Τσίπρας, με το γνωστό Τζουμερκιώτικο χαμόγελο, του είπε: "Λέω να πρωτοτυπήσω και να κάνω πράξη όσα δεσμεύτηκα προεκλογικά ότι θα κάνω"!!!
   Τα τελευταία χρόνια είχαμε συνηθίσει σε υποτελείς yesmen, που έσυραν τον λαό μας στα σκλαβοπάζαρα των Βορειοευρωπαίων. Ο λαός μας είχε φτάσει -όχι άδικα- να θεωρεί πως η πολιτική έχει ευτελιστεί και οι πολιτικοί είναι ασπόνδυλα ανθρωπάκια, έτοιμα να σκύψουν και να δεχτούν τις ορέξεις ντόπιων και ξένων επιβητόρων.
   Και αυτό, είχε ως αποτέλεσμα την εμφάνιση νεοναζιστικών μορφωμάτων (βλέπε Χρυσή Αυγή) ή εκδοτικών χορηγούμενων (βλέπε τον ΜπομπολόΣταυρο με το Ποτάμι), που και τα δυο, με το επιχείρημα ότι οι πολιτικοί είναι όλοι το ίδιο, θέλουν να ελέγξουν και να καθυποτάξουν, στα συμφέροντα αυτών που κρύβονται πίσω τους, τον λαό και τις εξελίξεις.
   Αυτές τις μέρες, ζούμε κάτι πρωτόγνωρο. Κάτι που μας ξανακάνει περήφανους για την χώρα μας και την κυβέρνησή μας. Όχι δεν είμαστε ΨωροΚώσταινα και Όχι δεν είμαστε σφουγγοκωλάριοι.
   Επιτέλους, δεν είμαστε όλοι ίδιοι...


Η στιγμή αμηχανίας από fon1972

4 σχόλια:

  1. Είμαστε περήφανοι για τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης. Συνέπεια, υπερηφάνεια, σεβασμός στη λαϊκή κυριαρχία. Πολλά μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα ολα αυτα!!!!! Αλλα σταματηστε ναλετε η πλειοψηφια του ελληνικου λαου!!!!!!! Νομιζω περιπου το 60% δεν σας ψηφισε ....????? Σ ω σ τ α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτα απ' όλα πουθενά στο κείμενο δεν αναφέρεται η φράση "πλειοψηφία του ελληνικού λαού". Αλλά μιας και σε τσούζει, ας σου απαντήσω, έτσι, γιατί μ' αρέσει να γαργαλάω:
      Παλικάρι μου, δεν ξέρω τι σχέση έχεις με την αριθμητική, ούτε θέλω να σε χαλάσω Σαββατιάτικα, αλλά τελευταία φορά που κοίταξα, οι μόνοι που ήθελαν την παραμονή σε αυτό το πρόγραμμα ήταν η Ν.Δ. 27,81% και το ΠΑΣΟΚ 4,68%. Άθροισμα: 32,29.
      Θέλεις μήπως να βάλουμε και αυτούς που στήθηκαν ως αναχώματα; Τον Ποταμίσιο Σταύρο, που το έπαιζε ντεμέκ επαναστάτες με 6,05% και τον ΓΑΠ που ανακάλυψε πίσω-πίσω ότι είναι αντιμνημονιακός με 2,46%; Εάν πιστεύεις ότι πρέπει να τους συμπεριλάβουμε κι αυτούς ως γλείφτες της Μέρκελ, ας το κάνουμε. Ας τους προσθέσουμε λοιπόν κι αυτούς. Άθροισμα: 41%.
      Συμπέρασμα: Ναι παλικάρι μου, είτε σου αρέσει είτε όχι, η πλειοψηφία του ελληνικού λαού απαιτεί το μνημόνιο, την τρόικα και τους σφουγγοκωλάριους της Μέρκελ, να πάνε από εκεί που 'ρθαν. Και για μερικούς, θέλει να πάνε και φυλακή...
      ΥΓ: Σου συνιστώ αυτό το link: http://free-ebooks.gr/el/%CE%B2%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%AF%CE%BF/%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B8%CE%BC%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82).
      Θα σε βοηθήσει πολύ...

      Διαγραφή
    2. Eπιστημονικώς οι χόνδροι στα γόνατα πολύ δύσκολα επανέρχονται όταν λές συνέχεια ''Yes sir'' για πολλά χρόνια, καιρός ήταν να αρχίσουμε να σηκωνόμαστε..

      Διαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.