19 Δεκ 2014

Γιατί η Διοίκηση του ΤΕΙ δεν έχει ακόμη αναρτήσει τα πρακτικά της Συνέλευσης;

Διαβάστε την Αίτηση των 19 "αποκλεισμένων"...

   Έχουν ήδη περάσει 9 ημέρες από την Γενική Συνέλευση του ΤΕΙ Ηπείρου, όπου αποφασίστηκε να αποκλειστούν οι 21 "απείθαρχοι" έκτακτοι καθηγητές από την δυνατότητα να διδάξουν και παρά το γεγονός ότι είχε γίνει η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων τους.
   Οι "κακές γλώσσες" αναφέρουν, μάλιστα, ότι οι 17 από τους 21 είχαν κριθεί "άξιοι", αλλά μετά τον τιμωρητικό -κατά την γνώμη πολλών- αποκλεισμό τους, τις θέσεις τους παίρνουν οι "δεύτεροι", οι επιλαχόντες. Τώρα, πώς αυτό σημαίνει "μη υποβάθμιση του ΤΛΠΜ", αυτό είναι κάτι που με ξεπερνά...
   Πάντως, είναι άξιο απορίαςΓιατί η Διοίκηση του ΤΕΙ και ενώ έχουν περάσει ήδη 9 ημέρες δεν έχει ακόμη αναρτήσει τα πρακτικά της Συνέλευσης, ως όφειλε; Και πώς, χωρίς να έχει αναρτήσει την απόφαση, προχωρά σε διαδικασίες, όπως η ανάθεση διδακτικού έργου στους επιλαχόντες, που εκπορεύονται από την απόφαση;
   Την ίδια απορία έχουν βέβαια και οι "αποκλεισμένοι", γι' αυτό, οι 19 από αυτούς, έστειλαν, σήμερα, Αίτηση που την απευθύνουν προς τον Ευριπίδη Γλαβά με την οποία ζητούν να αναρτηθούν τα πρακτικά της Γενικής Συνέλευσης στο internet, προφανώς επειδή θέλουν να κινηθούν νομικά.
 
   Διαβάστε την αίτηση των 19:

 ΠΡΟΣ

τον κ. Ευριπίδη Γλαβά, υπό την ιδιότητα του Προέδρου του TEI Ηπείρου.

 ……………………….

          Κύριε Ευριπίδη Γλαβά,
          Όπως πληροφορηθήκαμε, δηλώσατε ενώπιον του τύπου ότι οι υποψηφιότητές μας, που είχαμε καταθέσει, δυνάμει της με αρ. πρωτ. ΠΠ 508/11-11-2014 Προκήρυξής του ΤΕΙ Ηπείρου για ανάθεση διδακτικού έργου ορισμένου χρόνου σε επιστημονικούς συνεργάτες, εργαστηριακούς συνεργάτες και εργαστηριακό διδακτικό προσωπικό, αποκλείστηκαν από την σχετική αξιολόγηση, όπως αποφάσισε, υπό την προεδρία σας, η Γενική συνέλευση του ΤΕΙ Ηπείρου της 10-12-2014.
Ως αιτιολογία του αποκλεισμού μας αυτού από τον εν λόγω δημόσιο διαγωνισμό προβάλατε, δια του τύπου, την δήθεν αντιδεοντολογική συμπεριφορά μας, επειδή δεν υπογράψαμε τις συμβάσεις που παρανόμως μας παρουσιάσατε προς υπογραφή, αφού διέφεραν ουσιωδώς από τις συμβάσεις που είχαν προκηρυχθεί δυνάμει της προγενέστερης με αρ. πρωτ. Φ.5/2960/16-06-2014 Προκήρυξής σας και για τις οποίες είχαμε συμμετάσχει στον διαγωνισμό εκείνο.
Όμως, παρ’ όλο που, σύμφωνα με τα λεγόμενά σας, φέρεται στην ανωτέρω Γενική Συνέλευση να έχει ληφθεί μία τόσο σοβαρή απόφαση τόσο για την λειτουργία του ΤΕΙ Ηπείρου όσο και για το επαγγελματικό μας μέλλον αλλά για την εν γένει προσωπικότητά μας, η οποία υπέστη σοβαρή βλάβη από τις σχετικές δηλώσεις σας, η απόφαση της Συνέλευσης αυτής, μετά του πρακτικού της, δεν έχει εισέτι δημοσιευθεί στο διαδίκτυο σύμφωνα με τα οριζόμενα στο ά. 3 παρ. 1 του Ν 3861/2010.
Παρ’ όλο που η εν λόγω απόφαση δεν ισχύει ακόμα, λόγω της ως άνω μη δημοσίευσής της, σύμφωνα με το ά. 4 παρ. 2 Ν. 3861/2010, εσείς εκδώσατε ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου 2014-15, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται οι φερόμενοι ως προσληφθέντες με την ως άνω μη δημοσιευθείσα απόφαση.    

Επειδή έχουμε προφανές και αδιαμφισβήτητο έννομο συμφέρον να λάβουμε γνώση των πρακτικών της ως άνω Γενικής Συνέλευσης

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
ΖΗΤΟΥΜΕ

          Να αναρτήσετε σήμερα στο διαδίκτυο, σύμφωνα με το ν. 3861/2010 την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΤΕΙ Ηπείρου της 10-12-2014, που αφορά στην έγκριση της αξιολόγησης και την πρόσληψη όσων υπέβαλαν τις αξιολογηθείσες υποψηφιότητες δυνάμει της ως άνω με αρ. πρωτ. ΠΠ 508/11-11-2014 Προκήρυξής του ΤΕΙ Ηπείρου για ανάθεση διδακτικού έργου ορισμένου χρόνου σε επιστημονικούς συνεργάτες, εργαστηριακούς συνεργάτες και εργαστηριακό διδακτικό προσωπικό.
 
Άρτα, 19-12-2014

Οι αιτούντες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.