17 Νοε 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βρέθηκε η λύση για το Τμήμα Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής στο ΤΕΙ Άρτας

Βγήκαν με τα όργανα στους δρόμους οι φοιτητές, πανηγυρίζοντας!!!

   Αγωνία τέλος για το πολύπαθο ΤΛΠΜ στην Άρτα.
   Η Διοίκηση του Τμήματος, με μια πραγματικά ρηξικέλευθη απόφαση, δίνει λύση, η οποία, μάλιστα, συμπορεύεται και με τον γενικότερο "αέρα" που πνέει στο Ίδρυμα.
   Η λύση ήταν απλή, ήταν κυριολεκτικά μπροστά στα μάτια όλων μας, αλλά αγκυλώσεις ετών και κατεστημένες λογικές δεν επέτρεπαν να τις δούμε.
   Ευτυχώς, η Διοίκηση, κόβοντας τον Γόρδιο δεσμό αποφάσισε να: 
   α) Το Τμήμα εντάσσεται σε πρόγραμμα "Συμβολαιακής Οργανοπαιξίας". Η Διοίκηση ήρθε σε επαφή με την Τράπεζα Πειραιώς, που, με αίσθηση ευθύνης και αξιοπιστίας, θα λειτουργεί ως συντονιστής και χρηματοδότης του προγράμματος, θα φέρνει σε επαφή τους φοιτητές του Τμήματος με ουζερί, μεζεδοπωλεία, κέντρα διασκέδασης, όπου οι ωφελούμενοι θα εντάσσονται στις ορχήστρες. Μέρος του νυχτοκάματου, θα μπαίνει στο ειδικό κονδύλιο μισθοδοσίας των έκτακτων καθηγητών.
   β) Επιπρόσθετα, για να λυθεί, μια και καλή, το πρόβλημα της έλλειψης χρημάτων, που, φυσικά, καμιά σχέση δεν έχει με καμιά ακολουθούμενη πολιτική καμιάς κυβέρνησης, και γι' αυτό τον λόγο δεν υπάρχει καμιά διεκδίκηση, η Διοίκηση, βλέποντας τις επιτυχίες στο "Πράσινο Κοτόπουλο" και, εσχάτως, το ενδιαφέρων Κινέζων για το "Πράσινο Χοιρινό", προχωρά στο πραγματικά καινοτόμο project "Πράσινο Μπουζούκι". Με αυτό τον τρόπο, θα προσελκυσθούν ιδιώτες επενδυτές και θα αρχίσει η ροή χρημάτων.
   Μετά από αυτές τις εξελίξεις, οι φοιτητές του Τμήματος, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, βγήκαν με τα όργανα στους δρόμους πανηγυρίζοντας!!!



2 σχόλια:

  1. ".....Μέρος του νυχτοκάματου, θα μπαίνει στο ειδικό κονδύλιο μισθοδοσίας των έκτακτων καθηγητών...." αυτή είναι η λύση???
    Αυτό ονομάζουμε "δωρεάν παιδεία" στη χώρα μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ανάρτηση είναι προφανώς σαρκαστική και φανταστική. Και σαφέστατα, όποιος γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στο ΤΕΙ Άρτας, θα καταλάβει την πηγή της έμπνευσής μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.