27 Νοε 2014

Τρέχουμε - περπατάμε όλοι μαζί στην Άρτα

Ας ελπίσουμε ότι οι δρομείς δεν θα βρουν τον δρόμο τους... φραγμένο από ιδιώτες με δικαστικές αποφάσεις!!!

   Ο Σακχαρώδης Διαβήτης αποτελεί μάστιγα για τις σύγχρονες κοινωνίες, καθώς πρόκειται για μια μεταβολική επιδημία που συνοδεύεται με κατακόρυφη αύξηση των καρδιαγγειακών νοσημάτων.
   Το 2000 τα άτομα με διαβήτη σε όλο τον κόσμο υπολογιζόταν σε 151 εκατομμύρια, σήμερα ξεπερνούν τα 280 εκατομμύρια, ενώ εκτιμάται ότι το 2035 θα ξεπεράσουν τα 590 εκατομμύρια και βασικές αιτίες της αύξησης αυτής θεωρούνται, ο καθιστικός τρόπος ζωής και η παχυσαρκία.
   Το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, η Ιατρική Εταιρία Άρτας και ο Ιατρικός Σύλλογος Άρτας, σε συνεργασία με τον Δήμο Αρταίων, διοργανώνουν εκδήλωση για το Σακχαρώδη Διαβήτη, με τίτλο «Βάδισμα για το Διαβήτη».
   Σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι να δώσει ένα μήνυμα σε όλους τους συμπολίτες μας, ότι ένας απλός τρόπος μείωσης του κινδύνου εμφάνισης του Σακχαρώδη Διαβήτη είναι το περπάτημα ή το τρέξιμο, βελτιώνοντας έτσι τη φυσική μας κατάσταση.
   Το σύνθημα είναι:
τρέχουμε - περπατάμε
αλλάζουμε την πορεία του Διαβήτη
    Η αφετηρία και ο τερματισμός θα γίνει στην πλατεία Αγίου Δημητρίου με ενδιάμεση διαδρομή το παραποτάμιο πάρκο και το γύρο της λίμνης.
   Ας ελπίσουμε ότι οι δρομείς δεν θα βρουν τον δρόμο τους φραγμένο από ιδιώτες με δικαστικές αποφάσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.