7 Νοε 2014

Η Ν.Δ. Άρτας "τραβάει το αφτί" του Γιώργου Στύλιου

Ανακοίνωση της Επιτροπής Δεοντολογίας ΝΟΔΕ Άρτας

Ήταν ένας τόσος δα λεκτικός διαξιφισμός
   Σήμερα το πρωί στάλθηκε, από την Επιτροπή Δεοντολογίας ΝΟΔΕ Άρτας, η παρακάτω ανακοίνωση που, προφανώς, προφανέστατα αναφέρεται στον μέχρι χθες υφυπουργό Παιδείας, βουλευτή Άρτας Γιώργο Στύλιο. Γράφει:

Επιτροπη  Δεοντολογιας  ΝΟ.Δ.Ε   Αρτας
Ανακοινωση
Η Ανεργια και η κρισιμοτητα των ημερων,
με την διαρκη προσπαθεια του Πρωθυπουργου,
να ανορθωσει την εξαντλημενη Ελλαδα,
ΔΕΝ επιτρεπουν σε κανενα μελος των 40 χρονων της Νεας Δημοκρατιας,
να οξυνουν το πολιτικο κλιμα, με εντονες αντιπαραθεσεις,
που  οδηγουν με  τροχοπεδη, την πορεια της αναπτυξης.

Υπευθυνος της  επιτροπης Δεοντολογιας ΝΟΔΕ  Αρτας
 Νικος Κ. Φακιτσας   Αρχ/νας μηχ/κος

   Με λίγα λόγια, η Ν.Δ. Άρτας δεν ενοχλήθηκε από το γεγονός ότι από τα χείλη του βουλευτή της βγήκε το εξωφρενικό "Θέλετε έναν Κασιδιάρη", αλλά πειράχτηκε, επειδή η δημοσιότητα που πήρε, απέδειξε ξεκάθαρα την ύπαρξη πολιτικού τραμπουκισμού που υπάρχει εντός της κυβερνήσεως και το σούσουρο ενόχλησε τον σωτήρα Αντώνη που κοψομεσιάζεται να στηρίζει την εξαντλημένη Ελλάδα!!!
   Τα μικρόφωνα ενόχλησαν, όχι η προσβλητική επίθεση...
   Γιατί, εάν πραγματικά καταδίκαζαν τον πολιτικό τραμπουκισμό, τότε η ΝΟΔΕ Άρτας θα έβγαζε ανακοίνωση και όταν ο Στύλιος είπε πριν ένα χρόνο, σε καθηγήτρια, μέλος επιτροπής καθηγητών, που τον επισκέφθηκαν στο γραφείο του και ανέβηκαν οι τόνοι: "Ξέρω πού μένεις"!!!
   Ή πριν λίγες ημέρες, στο Νοσοκομείο της Άρτας, όταν συνοδεύοντας τον Γρηγοράκο, είπε σε γιατρό, που διαμαρτυρήθηκε για τις 750.000 ευρώ που κινδυνεύουν να χάσουν οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Άρτας, καθώς οφειλές από εφημερίες γιατρών, νυκτερινά, αργίες και υπερωρίες από το 2008 απειλούνται με παραγραφή, αν δεν έχουν καταβληθεί μέχρι την 31η Δεκεμβρίου του 2014, "Να πας να τα ζητήσεις απ' τον Τσίπρα"!!!
   Όλα αυτά η ΝΟΔΕ Άρτας τα παρέβλεψε. Βλέπετε, εκεί, δεν υπήρχαν μικρόφωνα να μας ξεμπροστιάσουν...

1 σχόλιο:

  1. ΟΥΔΕΙΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΌΠΟ ΤΟΥ.

    . Είναι γεγονός ότι όταν ανέλαβε υφυπουργός παιδείας ο συμπατριώτης μας ο Γιώργος ο Στύλιος, λίγοι χάρηκαν στην Αρτα (ν΄ταν η ζήλια ψώρα ) και λιγότερο οι σύνοικοι πρώην και μέλλοντες ανθυποψήφιοι του κόμματος και της ΝΟΔΕ ΑΡΤΑΣ. Έτσι όταν έγινε το επεισόδιο με την Κανέλη και ακολούθησε η παραίτηση πολλοί από αυτούς έτριβαν τα χέρια από ικανοποίηση . Ανεξάρτητα του τί έγινε ,πιστεύω ο Στύλιος ότι και να ήταν, θα έλυνε πολλά θέματα ιδιαίτερα δε της εκπαίδευσης στην περιοχή μας .Οπως ας πούμε το Μουσικό Σχολείο. Είναι γνωστό σε όλους τι ισορροπίες υπάρχουν μεταξύ των πολιτικών σε αυτά τα θέματα. Έτσι με την παραίτηση Στύλιου Μόνο ο Νομός Άρτας και η Ήπειρος έχασε και κανένας άλλος . Έτσι από εδώ και πέρα όταν προκύπτουν προβλήματα με τα εκπαιδευτικά οι Αρτινοί, -ΝΑΙ το λέω χαιρέκακα- να τρέχουν τώρα στον Γεωργαντά του Κιλκίς να τους τα λύσει και στην ΝΟΔΕ ΑΡΤΑΣ πού δεν βρήκαν μια κουβέντα να ψελλίσουν για τό επεισόδιο.
    Μόνο ο Φακίτσας λάλησε φάλτσα και μάλιστα χωρίς νά ρωτήσει κανέναν .Φαίνεται του έλειπε το μονόλεπτο της δημοσιότητας.(τόσο χρόνο κάνεις να διαβάσεις το μάλωμά του) Σε αυτούς στέλνω τα παρακάτω χαιρετίσματα ...των Κιλκισιωτών προς το υφυπουργό τους .Δεν πρόλαβε να αναλάβει και του έθεσαν θέματα. ΄Αλλη παιδεία οι Μακεδόνες .Όχι σας τους μοχθηρούς και ζηλιάρηδες (όχι βέβαια όλοι, προς Θεού!) Αρτινούς. Εκτός και αν έβγαλαν ανακοίνωση μεταξύ τους, ή την δημοσίευσαν και δεν μας το κρύβουν.Σ τρατηγέ Κέφη ! πως εσύ σώπασες και δεν μιλάς: ήπιες αμίλητο νερό: έτσι θα πάς στις εκλογές με το σπαθί σου στο θηκάρι: στόμωσε μάλλον και δεν κόβει πια. Καιρός και συ να διαβείς στην άκρη. Δεν κάνεις για μεγάλα πράγματα, ούτε για πόλεμο......... Ο Αρτινός όμως λαός της Ν.Δ , όσος απέμεινε από τις επιλογές σας, θα χαιρετίσει πολλούς από εσάς στις επόμενες εκλογές αλλά θά στηρίξει τον Στύλιο. Να ειναι σίγουροι γιάυτό.
    Οχι δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται Στυλι-άρια . Κατάλαβες στρατηγέ; !!!!!!!!!!
    Ο ΕΣΩΚΟΜΑΤΙΚΟΣ

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ
    Θερμά συγχαρητήρια στον βουλευτή Κιλκίς Γεώργιο Γεωργαντά για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του ως υφυπουργού παιδείας. ……….Με τιμή
    Τριαντάφυλλος Κ. Πέτρογλου Πρόεδρος ΝΟΔΕ Κιλκίς Νέας Δημοκρατίας

    Συγχαρητήρια δήλωση δημάρχου Κιλκίς
    Συγχαίρω δημόσια το Γεώργιο Γεωργαντά για την τοποθέτησή του στο υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων στη θέση του υφυπουργού.
    Πιστεύω ακράδαντα ότι από τη θέση ευθύνης που ανέλαβε ο νέος υφυπουργός θα καταβάλλει συστηματικές προσπάθειες για την ίδρυση νέου τμήματος ΤΕΙ στο Κιλκίς, που αποτελεί πάγια διεκδίκηση του Δήμου Κιλκίς και των παραγωγικών του φορέων, για τη μεταφορά της κυριότητας του ιδρύματος στο ΤΕΙ Σερρών και τη λειτουργία του στις νέες εγκαταστάσεις………..
    Συγχαρητήριο
    Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου Σαρακατσαναίων νομού Κιλκίς, «Ο Φλάμπουρας» συγχαίρει τον βουλευτή Κιλκίς, κ.Γεώργιο Γεωργαντά, για την ανάληψη των καθηκόντων του, ως υφυπουργού παιδείας.
    Μας κάνει ιδιαιτέρως περήφανους το γεγονός ότι ένας συντοπίτης μας, σαρακατσάνικης καταγωγής…………..Θεωρούμε ότι το πολιτικό ήθος που τον διακρίνει αποτελεί το καλύτερο εχέγγυο για να ανταποκριθεί με επιτυχία στα υψηλά καθήκοντα που αναλαμβάνει.
    Του ευχόμαστε, λοιπόν, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του.
    Συγχαρητήριο
    Η Νομαρχιακή επιτροπή της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς συγχαίρει τον βουλευτή του νομού μας και πλέον Υφυπουργό Παιδείας κ. Γιώργο Γεωργαντά, για την ανάληψη των καθηκόντων του. Για το Κιλκίς η ανάληψη των καθηκόντων του κ. Γεωργαντά στο υπουργείο Παιδείας ελπίζουμε να φέρει θετικές εξελίξεις στα χρόνια αιτήματα μαθητών και φοιτητών στο νομό Με σεβασμό,
    Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.