7 Νοε 2014

Μας... τελείωσε ο υφυπουργός και αναβάλλουν ενημερωτική εκδήλωση;;;

Αν υποψιαστώ ότι θα αναβληθούν και τα ρουσφέτια, θα... πεθάνω!!!

   Για αύριο το απόγευμα, είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση για δράσεις και προγράμματα που υλοποιούνται στην περιοχή μας, από το Υπουργείο Παιδείας.
   Συγκεκριμένα, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) θα διοργάνωναν Ενημερωτική Εκδήλωση στην Άρτα, το Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 18.00, στην αίθουσα του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου Άρτας «Σκουφάς», (πλατεία Εθνικής Αντίστασης).
   Εκπρόσωποι της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης, της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ) και του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ), θα παρουσίαζαν τις δυνατότητες αξιοποίησης των έργων, των δράσεων και των προγραμμάτων τους.
   Το Δελτίο Τύπου μάλιστα, που ήρθε με mail από το Γραφείο Τύπου της ΕΕΤΑΑ με τίτλο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ "ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ" ΑΡΤΑ τόνιζε: "Η παρουσία και η ενεργή συμμετοχή στην εκδήλωση, κρίνεται πολύ σημαντική για την αξιοποίηση και την υλοποίηση των προσφερόμενων προγραμμάτων".
   Και ξαφνικά, πριν λίγο, έρχεται όχι από το Γραφείο Τύπου της ΕΕΤΑΑ, αλλά από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Αρταίων, μια λιτή ανακοίνωση που αναφέρει:
"Αναβολή της προγραμματισμένης ενημερωτικής εκδήλωσης για δράσεις και προγράμματα που υλοποιούνται στην περιοχή μας, από το Υπουργείο Παιδείας. 
   Όπως ανακοινώνεται από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. η ενημερωτική εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί σε συνεργασία με το Δήμο Αρταίων, για το Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014, στην αίθουσα του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου «Σκουφάς», αναβάλλεται. 
   Θα ορισθεί νέα ημερομηνία πραγματοποίησης της εκδήλωσης μέσα στο τρέχον ημερολογιακό έτος."
   Η ανακοίνωση του Δήμου Αρταίων, που έχει ένα μικρό σφαλματάκι, για να μην πω ψεμματάκι, μιας και γράφει ότι η εκδήλωση είχε προγραμματιστεί "σε συνεργασία με το Δήμο", πράγμα που ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ στην ανακοίνωση της Ε.Ε.Τ.Α.Α., δεν μας λέει την αιτία που ματαιώνεται μια τόσο σημαντική εκδήλωση, "ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ" κι άλλα τέτοια μεγαλόσχημα, που θα έφερνε τόσους και τόσο εκλεκτούς εκπροσώπους να μας παρουσιάσουν αυτά τα βαρυσήμαντα προγράμματα...
   Άραγε να φταίει ότι χθες, πριν ζηλέψει την δόξα του Κασιδιάρη, ο Γιώργος Στύλιος είχε στείλει δικό του Δελτίο Τύπου που ανέφερε "Παρουσία του Υφυπουργού κ. Στύλιου σε ενημερωτική εκδήλωση στην Άρτα για Δράσεις και Προγράμματα του ΥΠΑΙΘ";
   Μήπως, επειδή στο Πρόγραμμα της εκδήλωσης έγραφε "Χαιρετισμός Πολιτικής Ηγεσίας Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων", η οποία, μας... τελείωσε;
   Μήπως επειδή ο εναπομείνας Αρτινός στο Υπουργείο Παιδείας και καθ' ύλην αρμόδιος για τα προσφερόμενα προγράμματα της Δια Βίου Μάθησης, θα ένοιωθε άβολα, βλέποντας την κενή καρέκλα δίπλα του;
   Ή μήπως όλη η εκδήλωση ήταν μια ωραιότατη προεκλογική φιέστα υποστήριξης προσώπων, πληρωμένη με χρήματα του ελληνικού λαού, που αποσκοπούσε στο "κλείσιμο του ματιού" σε όσους νέους βλέπουν τέτοια προγράμματα σαν μια έστω και προσωρινή ανάσα;
   Νέοι, που μετά, θα καλούνταν να περάσουν μια βόλτα από το πολιτικό γραφείο, για τα... περαιτέρω!!!
   Κοιτάχτε να δείτε τι πήγα και σκέφθηκα ο αθεόφοβος!!! Μα, γίνονται τέτοια πράγματα;

12 σχόλια:

  1. ΣΟΥ ΤΑ΄'ΓΡΑΦΑ ΣΥΝΤΡΟΦΕ. ΠΙΟ ΣΤΥΛΙΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ .ΑΣ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΥΑΙ ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς θεού........... απλά συνέπεσαν πολλά "ατυχή περιστατικά".
    Εξάλλου Σαρακοστή χωρίς Μάη γίνεται?........... Δεν γίνεται....
    (Τον μήνα εννοώ όχι κάποιο μέλος των Μονάδων Ασφαλείας Υπαίθρου.)
    Χαιρετισμούς στα θρασίμια της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και να δούμε αν θα σβήσουν από το fb τις selfie με τον πεταμένο. Για όσους δεν θυμούνται και όσους δεν γνωρίζουν για ένα ΔΑΠίτη που θέλει να φτάσει ψηλά ο κανόνας είναι: "Σάχλας στο club- κρετίνος στ' αμφιθέατρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι έγινε ρε παιδιά? Δεν θα βρεθεί κανένα ΝΔ θρασίμι να υπερασπιστεί το πατριωτάκι μας? Άντε να ξεμαλιαστούμε λίγο ιντερνετικά. Εκτός αν η λαική βάση της ΝΔ έχει κάνει στροφή προς τα αριστερά. 18.283 νεοδημοκράτες εκπροσωπεί αυτός ο "περήφανος πολιτικός άνδρας" και ούτε ένα δεξιόμουτρο να πετάξει καμία εξυπνάδα? Τι έγινε σας κόπηκε το δωρεάν wi fi? ή σας γύρισε ο άσωτος Αντωνάκης στην γκαζόλαμπα μέχρι να έρθει η Αγία Ανάπτυξη?
    Τηλεβόα δεν πιστεύω να τους ζβήνεις?
    χαχαχχα...πλάκα κάνω... μάλλον κλαίνε τον μακαρίτη και θέλουν να ξεχάσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είχαμε βουλευτή που για να διορίσει είδικά γυναίκα απαιτούσε συνεύρεση,είχαμε βουλευτή που κοίταζε να μεταθέσει καμιά νοσοκόμα και κανέναν αστυνομικό κατόπιν υποδείξεων των τοπικών,είχαμε βουλευτή που ρύθμιζε δάνεια συγγενών του και τελικά το'ριξε στις εκκλησιές,είχαμε βουλευτή που μεθοκόπαγε και πλακωνόταν στο ξύλο μέσα στην αγορά,είχαμε βουλευτή που βγήκε με 1000 ψήφους κατόπιν παραιτήσεων ,είχαμε βουλευτές κωλοτούμπες,και κάνα δυό που περάσαν έντιμοι μεν αλλά αδιάφοροι δε,αλλά τέτοιο Στυλιάρη δεν είχαμε ποτέ μια λέξη μόνο άσχετος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και τώρα Μαινάδα της Εκάλης που κατ΄ όψιν θυμίζεις την Οφιότρίχων -βοστρύχων -απαίσιων, την Μέδουσα του μύθου του Περσέα, αφού ξεδίψασες με ανθρώπινο αίμα ρουφώντας το από έναν νέο και άπειρο πολιτικό τον οποίο σκαιότητα εξύβρισες και παγίδεψες ρίχνοντάς τον στο δίχτυ σου, πήγαινε στο λημέρι σου στην Εκάλη να ξεκουραστείς και να χωνέψεις τη λάφυρό σου αφού το περιέφερες στα φίλια και γνώριμά σου ΜΜΕ !!!!!!. και να ξεράσεις τον εσμόν σου. Να μήν ξεχάσεις να πάρεις και τα εύσημα του Περισσού για το τρόπαιό σου. Πάντα αρεστό σου ήταν να γλύφεις ανθρώπινη σάρκα.............. ιδιον τερατων τέρψις . Μην λησμονείς όμως ότι και σένα μια μέρα ένα άλλο μεγαλύτερο θηρίο του συστήματος σου θα σε καταπιεί αφού δεν θα σε χρειάζεται πλέον . Μήν κομπάζεις λοιπόν , έτσι και αλλιώς αναλώσιμη είσαι !!!!!!!!
    Όσο για τους θρασύδειλους υπουργούς βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος μηδέ εξαιρουμένου και του οσφυοκάμπτη Προέδρου Μειμαράκη προεξέχοντος, που έσπευσε να της ζητήσει συγνώμη αντί να την επιπλήξει και αυτήν για το Αντουανέτα ,ένα έχω να πω. Ουέ θρασύδειλοι νάνοι που σας εμπιστευτήκαμε τις τύχες μας και τις τύχες των παιδιών μας. ’Ολοι κρύφτηκατε από δειλία και δεν βρήκατε έστω τυπικά ένα λόγο συναδελφικής υπεράσπισης και συμπάθειας τουλάχιστον εσείς οι της Ν.Δ. Καλά από το ΠΑΣΟΚ δεν περίμενα από την στιγμή που ο λοβερδάκος το έκανε γαργάρα και έτρεξε να γλύψει τη….Λιάνη με το συγνώμη. Αν ήθελε να τον προστατεύσει ας πήγαινε ο ιδιος στη Βουλή να απαντήσει στην Κανέλη αφου είναι πεπειραμένος. Τι τον έστελνε ως προβατον επι σφαγήν: η μήπως το έκανε επίτηδες : δεν είχε άλλον υφυπουργό να στείλει; Μάλλον τον βόλευε …..λέω…… άντε να κάνεις τον τσιρώνη σου τώρα υφυπουργό ευκαιρία είναι…Αρτινός είναι ….Ε…..!!!!
    Σε ποιο λαγούμι της Βουλής κρύφτηκαν οι λαλίστατοι τηλεαστέρες ΝουΔούδες Αδωνις Βορίδης,Ντινόπουλος, Ασημακοπούλου ,Βούλτεψη. Γιακουμάτος, Ταμήλος ,Τζαμτζής.Παπακώστα, και λοιποί . Νέα κοινοβουλευτικά κανιβαλιστικά ήθη έχουμε; Γιατι δεν βγήκαν να υπερασπιστούν τον υφυπουργό της κυβέρνησης ; Μούγκα στη στρούγκα;; Ευτυχώς που δεν βγήκαν να καταδικάσουν τον Στύλιο,ευτυχως!!!!! Τους λέω ότι δεν αξίζουν να λέγονται κοινοβουλευτικοί άνδρες. Ολοι κρυφογελούν με την σκληρή έκφραση που είπε ο αγανακτισμένος Στυλιος αλλά ως ΔΕΙΛΟΙ δεν έχουν το σθένος να το εκστομίσουν από φόβο μην κλ……σει ο Περισσος . Φαίνεται κανονίζετε προεδρικό συμπεθεριό και φοβάστε μην το χαλάσετε ετσι;
    Υ.Γ Αλήθεια πόσο θα κρατήσει ακόμη ο διαχρονικός κομπλεξικισμός της Δεξιάς απέναντι σε μία Αριστερά που από θύτης το παίζει θύμα; Δηλαδή το Μαρία Αντουανέτα δεν είναι ύβρις ,η είναι μικρότερη ύβρις; Δεν ακούσαμε κανέναν να το καταδικάζει. Ας πάψουν τα Μ.Μ.Ε να κλαψουρίζουν για το γνήσιο τέκνο τους !! Δεν είναι και τόσο αθώο όπως δείχνει…….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τό Σχόλιο το αφιερώνω στον κακεντρεχή ανώνυμο των 2.15 πμ



    Και τώρα Μαινάδα της Εκάλης που κατ΄ όψιν θυμίζεις την Οφυότριχων -βοστρύχων -απαίσιων, Μέδουσα του μύθου του Περσέα, αφού ξεδίψασες με ανθρώπινο αίμα ρουφώντας το από έναν νέο και άπειρο πολιτικό τον οποίο σκαιότητα εξύβρισες και παγίδεψες ρίχνοντάς τον στο δίχτυ σου, πήγαινε στο λημέρι σου στην Εκάλη να ξεκουραστείς και να χωνέψεις τη λάφυρό σου αφού το περιέφερες στα φίλια και γνώριμά σου ΜΜΕ !!!!!!. και να ξεράσεις τον εσμόν σου. Να μήν ξεχάσεις να πάρεις και τα εύσημα του Περισσού για το τρόπαιό σου. Πάντα αρεστό σου ήταν να γλύφεις ανθρώπινη σάρκα.............. ιδιον τερατων τέρψις . Μην λησμονείς όμως ότι και σένα μια μέρα ένα άλλο μεγαλύτερο θηρίο του συστήματος σου θα σε καταπιεί αφού δεν θα σε χρειάζεται πλέον . Μήν κομπάζεις λοιπόν , έτσι και αλλιώς αναλώσιμη είσαι !!!!!!!!
    Όσο για τους θρασύδειλους υπουργούς βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος μηδέ εξαιρουμένου και του οσφυοκάμπτη Προέδρου Μειμαράκη προεξέχοντος, που έσπευσε να της ζητήσει συγνώμη αντί να την επιπλήξει και αυτήν για το Αντουανέτα ,ένα έχω να πω. Ουέ θρασύδειλοι νάνοι που σας εμπιστευτήκαμε τις τύχες μας και τις τύχες των παιδιών μας. ’Ολοι κρύφτηκατε από δειλία και δεν βρήκατε έστω τυπικά ένα λόγο συναδελφικής υπεράσπισης και συμπάθειας τουλάχιστον εσείς οι της Ν.Δ. Καλά από το ΠΑΣΟΚ δεν περίμενα από την στιγμή που ο λοβερδάκος το έκανε γαργάρα και έτρεξε να γλύψει τη….Λιάνη με το συγνώμη. Αν ήθελε να τον προστατεύσει ας πήγαινε ο ιδιος στη Βουλή να απαντήσει στην Κανέλη αφου είναι πεπειραμένος. Τι τον έστελνε ως προβατον επι σφαγήν: η μήπως το έκανε επίτηδες : δεν είχε άλλον υφυπουργό να στείλει; Μάλλον τον βόλευε …..λέω…… άντε να κάνεις τον τσιρώνη σου τώρα υφυπουργό ευκαιρία είναι…Αρτινός είναι ….Ε…..!!!!
    Σε ποιο λαγούμι της Βουλής κρύφτηκαν οι λαλίστατοι τηλεαστέρες ΝουΔούδες Αδωνις Βορίδης,Ντινόπουλος, Ασημακοπούλου ,Βούλτεψη. Γιακουμάτος, Ταμήλος ,Τζαμτζής.Παπακώστα, και λοιποί . Νέα κοινοβουλευτικά κανιβαλιστικά ήθη έχουμε; Γιατι δεν βγήκαν να υπερασπιστούν τον υφυπουργό της κυβέρνησης ; Μούγκα στη στρούγκα;; Ευτυχώς που δεν βγήκαν να καταδικάσουν τον Στύλιο,ευτυχως!!!!! Τους λέω ότι δεν αξίζουν να λέγονται κοινοβουλευτικοί άνδρες. Ολοι κρυφογελούν με την σκληρή έκφραση που είπε ο αγανακτισμένος Στυλιος αλλά ως ΔΕΙΛΟΙ δεν έχουν το σθένος να το εκστομίσουν από φόβο μην κλ……σει ο Περισσος . Φαίνεται κανονίζετε προεδρικό συμπεθεριό και φοβάστε μην το χαλάσετε ετσι;
    Υ.Γ Αλήθεια πόσο θα κρατήσει ακόμη ο διαχρονικός κομπλεξικισμός της Δεξιάς απέναντι σε μία Αριστερά που από θύτης το παίζει θύμα; Δηλαδή το Μαρία Αντουανέτα δεν είναι ύβρις ,η είναι μικρότερη ύβρις; Δεν ακούσαμε κανέναν να το καταδικάζει. Ας πάψουν τα Μ.Μ.Ε να κλαψουρίζουν για το γνήσιο τέκνο τους !! Δεν είναι και τόσο αθώο όπως δείχνει…….
    Σ΄εσάς τους δειλούς και ανάξιους ανάδελφους της Νου-Δου αφιερώνω και το Καβαφικό ποίημα. Ισως και σεις μια μέρα να γίνετε μεταφορικά Στύλιοι...... Πομπίοι …ειλικρινά το εύχομαι για να ευχαριστηθούμε !!!!!!!!!!!!


    Ο ΘΕΟΔΟΤΟΣ

    Aν είσαι απ’ τους αληθινά εκλεκτούς,
    την επικράτησί σου κύτταζε πώς αποκτάς.
    Όσο κι αν δοξασθείς, τα κατορθώματά σου
    στην Ιταλία και στην Θεσσαλία
    όσο κι αν διαλαλούν η πολιτείες,
    όσα ψηφίσματα τιμητικά
    κι αν σ’ έβγαλαν στη Pώμη οι θαυμασταί σου,
    μήτε η χαρά σου, μήτε ο θρίαμβος θα μείνουν,
    μήτε ανώτερος — τι ανώτερος; — άνθρωπος θα αισθανθείς,
    όταν, στην Aλεξάνδρεια, ο Θεόδοτος σε φέρει,
    επάνω σε σινί...... αιματωμένο,
    του αθλίου Πομπηίου το κεφάλι.....

    Κ. ΚΑΒΑΦΗΣ
    μεταφορικά .....(ίσως και το δικό σας κεφάλι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα Ελοχίμ τα Βρίλ και οι Ιλουμινάτι διέταξαν τον πολιτικό αποκεφαλισμό του νεαρού υφυπουργού παιδείας.
    Φοβούμενοι πως ο λαμπρός πολιτικός άνδρας, απόγονος των αρχαίων Αθαμάνων θα καθορίσει την πολιτική ζωή και το μέλλον της Ελλάδας, κατέστρωσαν το σχέδιο εξόντωσης του.
    Υπάρχουν και μαρτυρίες περαστικών για ιπτάμενα αντικείμενα αλλά και ομάδες ανθροπόμορφων σαυροειδών που προσέγγιζαν το κτήριο της βουλής λίγες μέρες πρίν το περιστατικό με την άτοπη και σκληρούτσικη έκφραση "θέλεις κασιδιάρη".
    Έτσι εξηγείτε το "ατόπημα" του υπο ύπνωση φτωχόπεδου αλλά και η μούγκα στην στρούγκα των υπόλοιπων ψευτοακροδεξιών της παράταξης.Μην δούνε ένα αστέρι να γεννιέται, μην δουν έναν απελευθερωτή ηγέτη από τα Άγια ετούτα χώματα και λάσπες, αμέσως να τον βγάλουν στο περιθώριο με τον χειρότερο τρόπο.
    Οι λέσχες Μπίντελμπεργκ και η αριστερά που κυβερνάει υπόγεια τόσα χρόνια.
    Ξυπνήστε Συναρτινοί !!!! Αδικούνε οι εβρεομασονοκομουνιστές το καμάρι μας.
    Ντροπή σε όλους μας που δεν καταλαβαίνουμε πως η Αρτινή φιλή είναι το λαμπρό μέλλον αυτού του πλανήτη. Ντροπή που αφήνουμε τόσο καιρό να προβάλλουν την πόλη μας μόνο συκοφαντώντας την.Πρέπει να προβάλλουμε αν όχι και να επιβάλλουμε τα φώτα του Αρτινού πολιτισμού.
    Ακούς εκεί το εγκάθετο παλιοθήλυκο να απαξιώσει τα νερατζοπορτοκαλομανταρινολέμονα του τόπου μας και να αποκαλέσει Αντουανέτα τον λαμπρό νεαρό εκπρόσωπο μας.Αντί να επιστρατεύσουμε όλα τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ και να κατέβουμε στο σύνταγμα με άγριες διαθέσεις καθόμαστε και περιμένουμε την ανάπτυξη του προδότη του Σαμαρά.
    ΝΔ και ΠΑΣΟΚ Παλιοκουμουνια του Ομπάμα.

    Αφιερωμένο στους ψευτοδεξιούς που τους ψηφίζει ο κόσμος για δημοκράτες αλλά δεν μπορούν παράλληλα να συμπεριφερθούν και λίγο σαν φασισταριά.

    Το δεξιόμουτρο

    Θέλει αρετή και αρ@@δια να είσαι δεξιός,
    να έχεις θάρρος θράσος ,να είσαι εριστικός.
    Θέλει στα αμφιθέατρα να έχεις την τσουτσού
    και να βροντοφωνάζεις και ά και ού... και ά και ού.
    Θέλει να είσαι γλείφτης με τους καθηγητές
    και με την ΔΑΠ να χαίρεσαι σε κάθε εκλογές.
    Θέλει να 'σαι ρουφιάνος, τσουτσέκι στο στρατό,
    και νά 'χεις χρυσαυγήτη φίλο αδελφικό.
    Θέλει γύρω- τριγύρω σου να εκπέμπεις σεβασμό,
    στην πιθηκοπαρέα σου το Α αρσενικό.
    Θέλει όλες τις κοπελιές ν' αποκαλείς μ@@νιά,
    που θέλουν ξύλο και βρισιά να κάθονται καλά.
    Θέλει να έχεις χρήματα, όνομα και κύρος ,
    και ο υπάλληλος στο μαγαζί, να εργάζεται σαν σκύλος.
    Θέλει το ψέμα τέχνη σου, θέλει και ρουσφετάκι,
    με τα κοινά ν' ασχοληθείς, να παίρνεις ψηφαλάκι.
    Θέλει να φαίνεσαι σκληρός με σταθερές απόψεις
    να είσαι έτοιμος βουνά στα χέρια να σηκώσεις.
    Κι αν έρθουν χρόνια δίσεκτα κι έχεις επιφυλάξεις
    φίλαγε το τομάρι σου και τρέχα να λουφάξεις.
    Ο πονηρός και ο δειλός μα κι όλα τα θρασίμια,
    πάντα επιβιώνουμε ως σαν την κατσαρίδα.
    Κι άν θες ν'ανέβεις και ψιλά μες την ιεραρχία
    θυμήσου πως δεν βρίσκεσαι μέσα στα καφενεία.

    Πατριωτικός Σουρεαλισμός, Ποίηση και κακεντρέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το έχει βρε παιδιά η γυναίκα το βρωμόστομα .Αφού το φωνάζει και το καμαρώνει και η ίδια. απολαύστε την !!!!άπαιχτη ..... . Α ! πα...πα στόμα...... όλο γλύκα.......ποιός Στύλιος θα γλύτωνε....... Εδώ δε γλύτωσε ο Χάρυ Κλυν.

    Να τη χαίρεστε συντροφάκια!!!!!!


    Λιάνα Κανέλλη : Μίλα μου Βρώμικα και σφυροδρεπανάτα...


    Aς εκληφθεί όπως θέλει κι απ' όποιον θέλει το σημερινό πατριδογνωμόνιο. Το πρώτο του 2014. Κατά τον τίτλο του, που δεν είναι γραμμένος με χάριν (clean) καθαρήν, αλλά τουναντίον με την ξεκάθαρη κι εντελώς χθόνια, όχι όμως και καταχθόνια, ελπίδα, να εκληφθεί και ως απειλή. Γιατί από ιδεολογικά μορμολύκια, από ψωνάρες που πάσχουν από σύνδρομο στέρησης δημοσιότητας, από μια διανόηση των απωθημένων και εντέλει αυτόν τον αφόρητο εσμό των μασκαρεμένων φασιστοειδών δεν μπορεί να περιμένει κανείς τίποτε λιγότερο και τίποτε περισσότερο από το... αλάθητον του παπατζή.

    Λοιπόν ψευτόμαγκες δηλωσάκηδες και ερπετά του διαδικτύου η ταπεινότητά μου, αποφάσισα να συστρατευτώ με το ΚΚΕ εδώ και είκοσι δύο χρόνια. Το διέπραξα και το διαπράττω συνειδητά το ταξικόν αυτό αδίκημα, η γεννημένη και αναθρεμμένη μικραστή, που όμως δεν έστερξε να γοητευθεί από την κρυφή γοητεία της νεοελληνικής μπουρζουαζίας. Δεν σας ρώτησα ούτε όταν το παίζατε αφεντικά, ούτε όταν κομψευόσασταν ως μπάτλερ, ούτε όταν μασκαρευόσασταν αριστεροί από κούνια που ωρίμασαν χάρη στη δεξιά. Ξίδι.


    Στο κόμμα δεν μου ζήτησαν μεταπτυχιακό στο μαρξισμό. Μήτε δήλωση μετανοίας και συντριβής για κάθε άνθρωπο που γνώρισα, συνεργάστηκα, αγάπησα, σεβάστηκα, δούλεψα κι ενδεχομένως ψώμισα κιόλας, αλλά δεν ήταν από κούνια κόκκινος. Ηρθα όπως ήμουν. Μένω όπως εξελίσσομαι. Μένω όμως εδώ. Στο ΚΚΕ. Γιατί και θέλω, και μπορώ να είμαι, όπως όλοι μας άλλωστε, οι επιλογές μου. Ελεύθερη να ακούω σειρήνες και να μην υπακούω. Η διαδρομή μου «αφύσικη», δε λέω. Απ' τα εν δυνάμει δεξιά της μιντιακής γκλαμουριάς να πας με τα κομμούνια, σ' αυτούς τους καιρούς δεν είναι κι ό,τι το συνηθέστερον. Ενώ απ' το αντίθετο πέρασμα απ' τα ζερβά στα δεξιά, κοπάδια ολόκληρα αμολύθηκαν στο λιβάδι των ανανηψάντων. Και, μέρες προεκλογικές που είναι, πέσαν να με θολώσουν «ως εικόνα» με την προσδοκία να πετύχουν τον αντικομμουνιστικό στόχο τους. Το σκεπτικό φτηνιάρικο, αφού είμαι εύκολος φατσικός και οικείος στόχος. Λοιπόν, ας το πάρουν απόφαση όσοι πάνω στη συγκυρία και τη σκοπιμότητα επιδίδονται σε πληροφοριακές κασιδιαριές.
    Εχω, σαράντα και, χρόνια στο επικοινωνιακό κουρμπέτι.

    Ξέρω και πότε και πώς μπορώ ν' ανοίξω το στόμα μου και να υπερασπιστώ τον εαυτό μου με τα όπλα του εχθρού. Μπορώ να γράψω και μπεστ σέλερ άμα λάχει και να χαρίζω τα... πνευματικά δικαιώματα σε περιπεσούσες ιδεολογικές Μαγδαληνές. Αμ δε! Δεν πρόκειται να μοιάσω του οχτρού. Δηλαδή, σ' εκείνα τα δήθεν αριστερά ή και απλώς χρυσαυγίτικα επιπλέοντα φιλόδοξα φελιζόλ, που είτε γίνονται, είτε παραμένουν «διάσημα», παίρνοντας μέρος σε αντικουκουέδικες προσωπομαχίες. Μόνο μην έρθει η στιγμή που θα πειραχτεί και τρίχα απ' το κόμμα μ' αφορμή έστω εμένα. Μην έρθει... Δε μονομαχώ. Πολεμάω. Καθαρά και ξάστερα και σφυροδρεπανάτα. Και μόνο μόνη μου δεν είμαι εδώ δα, ωρέ τζιμάνια.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ. Κυριακή, 4/1/2013

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΠΑΝΤΗΣΗ προς τον 3.48 μ.μ (Ελοχιμ,Βρίλ Ιλουμινάτι και άλλα ΟΥΦΟ)

    Άκου Αριστερέ Κοκινοφασιστάκο . Ιδιον και εξεστίν της Αριστεράς ασχημονείν για να παραφράσουμε το γνωστον τοις Κλαζομενιοις……

    Βουτηγμένη στον οπαδικό και θρησκευτικό ομαδισμό που σήμερα φαντάζει σαν Ιαχωβεδισμό η Αριστερά σου,η κομάτι της..... πλατσουρίζει πνιγόμενη στα λάθη της, και προσπαθεί να κρατηθεί στην επιφάνεια. Πνοές ζωής παίρνει μόνο από θερμοκέφαλους και ανεγκέφαλους ολοκληρωτικούς στοχαστές του νεοφασιστικού δόγματος και του μάταιου της νεκραναστάσεως του εθνικοσοσιαλισμού του μαύρου φασισμού και του Ναζισμού-καμία σχεση με τη Δημοκρατική Δεξιά- και που της δίνουν το άλοθι της ύπαρξης, αλλιώς θα ήταν ένα ιστορικό πτώμα.
    Φαίνεται ότι και η αριστερά όμοια με τον εθνικισμό όπως κι υπόλοιπες «μεγάλες αφηγήσεις» της ανθρωπότητας για να θυμηθούμε τον Λυοτάρ, δρουν όντως ως εκκοσμικευμένες θρησκείες. Και μπορεί διανοητές όπως ο Βέμπερ ή ο Μίλοτζ να συνέκριναν την οικονομική δραστηριότητα με την θρησκεία αλλά ο Μπίεν είχε δίκιο όταν απάντησε ότι οι άνθρωποι ως ομάδες δεν θα έκαναν έπαιρναν ποτέ προσωπικά ώστε να πορώνονται, ούτε θα πέθαιναν πχ ούτε θα σκότωναν για ασήμαντα πράγματα, η ιστορία όμως είναι γεμάτη από ανθρώπους που πέθαναν και σκότωσαν για την πίστη τους, μη διερωτώμενοι μάλιστα ποτέ για την σκοπιμότητα αυτών των πρακτικών τους. Έτσι δομήθηκε όχι το «έθνος», αλλά κι «η σωτήρια ιδεολογία», (κάνοντας την μικρή ατομική μας ύπαρξη μέλος μιας μεγάλης κι αιώνιας ομάδας) παρέχοντας όπως κι η θρησκεία αλλά σε κοινωνικό πεδίο την απόλυτη αιτιολόγηση για την ύπαρξη την ίδια.
    Για να μη μακρηγορώ άλλο θα σου ανταποδώσω το εμετικό σου ποίημα με γνήσια ποιήματα δικών σας ανθρώπων,συντρόφων σας, που τοσο πιστεψαν στην αριστερά και τοσο προδόθηκαν. Βρεστους αν εισαι μάγκας…… . Στοχάσου διαβάζοντάς τα…και αν κατοικεί νους στο ακατοίκητό σου θα κλάψεις γοερά για την χαμενη νιότη φτάνοντας στην αριστερή μελαγχολία. Έστι όχι ο δεξιός αλλά ο Αριστερός αναχωρητής ποιητής της πλέκει το Ρέκβιεμ.
    Απόλαυσέτον……..
    Θα ’ρθει μια μέρα που δε θα ’χουμε πια τι να πούμε
    Θα καθόμαστε απέναντι και θα κοιταζόμαστε στα μάτια
    Η σιωπή μου θα λέει: «Πόσο είσαι όμορφη, μα δε βρίσκω άλλο τρόπο να στο πω
    Γυρεύω ένα τίποτα για να πιστέψω πολύ και να πεθάνω
    Νοσταλγούσαμε τόσο να χαρίσουμε τις αβέβαιες πλάνες μας στ’ όνειρο
    Κι εγώ π’ αγκάλιασα το κάθε τι που πέρασε μπροστά μου
    Αυτήν που ζητούσα δεν τη συνάντησα ούτε στα πιο μεθυσμένα όνειρά μου
    Άσε να φτύσω το φαρμάκι της ψεύτρας σου ύπαρξης
    Άσε να οραματιστώ τις νεκρές αναμνήσεις μου
    Η το ματαιόπωνο της αρχικής Ελπίδας.


    (ΚΑΙ ΕΔΩ ΞΕΚΙΝΑ ΜΙΑ ΟΥΤΟΠΙΑ ΜΙΑ ΧΕΙΜΑΙΡΑ )
    Μέρα τη μέρα θα ’ρχονταν η Επανάσταση
    και περιμένοντας πέρασαν τα χρόνια
    κι όμως σ’ το λέγαν οι γονείς σου: «άσ’ τα συ
    πάντα θα βρίσκονται στον κόσμο άλλα κωθώνια»

    Δεν άκουσες ποτέ τη μάνα σου την άγια,
    σ’ ενοχλούσε και σένα το κατεστημένο,
    δεν είδες γύρω σου χιλιάδες τα ναυάγια
    δεν το χαμπάριασες πως το παιχνίδι ήταν στημένο.


    Θα μείνω κι εγώ μαζί σας μες στη βάρκα
    Ύστερα απ’ το φριχτό ναυάγιο και το χαμό
    Το πλοίο βουλιάζει τώρα μακριά
    (Πού πήγαν οι άλλες βάρκες; ποιοι γλιτώσαν;)
    Θ’ αλλάξουμε τις γυναίκες μας και θα κάνουμε πολλά παιδιά
    Κι ύστερα θα καλαφατίσουμε ένα μεγάλο καράβι
    Καινούριο, ολοκαίνουριο και θα το ρίξουμε στη θάλασσα.
    Θα ’χουμε γεράσει μα θα μας γνωρίσουνε.
    Μόνο τα παιδιά μας δε θα μοιάζουνε μ’ εμάς.

    Υ.Γ
    Τώρα μπορείς να αμολύσεις πάλι τις φασιστικές βολίδες σου. Κατάλαβες Συντροφάκο; Αν κατάλαβες………
    ΄΄τι ωραία βιβλία που γράφουμε, τι ωραία τραγούδια που ψάλλουμε, τι ωραία μνημόσυνα που κλαίμε΄΄ Σύντροφε δεν θέλω μελαγχολίες......
    Α!!! ο ποιητης σου ξεκινά με Α…….
    Τηλεβόα...συγνώμη για το ψιλοάσχετο του θέματος αλλά προκληθείς σήκωσα το γάντι....

    Με συντροφικούς χαιρετισμούς
    Το Δεξιόμουτρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δυστυχώς όπως τον βολεύει τον καθένα μπορεί να μεταφράσει το νόημα της ομιλίας. Και εντός και εκτός Ν.Δ. Μόνο όμως όποιος γνωρίζει την Ελληνική γλώσσα και θέλει να είναι αντικειμενικός μπορεί να καταλάβει τι ειπώθηκε.

    Υ.Γ. Το να είσαι βουλευτής και περιφερειακός σύμβουλος από την άλλη είναι σωστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς τον ανώνυμον των 3.48 της 9ης Νοεμβρίου 2014 και τον 2.12 της 8ης Νοεμβρίου του 2014

    Αν…..Λέω, Αν…… δεν μπορέσατε να βρείτε ακόμη τον ποιητή –αναχωρητή της Αριστεράς που της συνέθεσε το Ρέκβιεμ που σας αφιέρωσα παραπάνω….θα σας την λύσω την απορία.
    Είναι ο μεγάλος μας ποιητής ο ασυμβίβαστος Μανώλης Αναγνωστάκης!
    Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου σπούδασε ιατρική. Κατά τη διάρκεια της Κατοχής συμμετείχε στην ΕΠΟΝ. Κατά τη διετία 1943-1944 ήταν αρχισυντάκτης του περιοδικού "Ξεκίνημα", που ανήκε στον εκπολιτιστικό όμιλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είχε έντονη πολιτική δράση στο φοιτητικό κίνημα, για την οποία φυλακίστηκε το 1948, ενώ το 1949 καταδικάστηκε σε θάνατο από έκτακτο στρατοδικείο για την συμμετοχή του στον εμφύλιο.. Βγήκε από τη φυλακή με την γενική αμνηστία το 1951. Χαρακτηρίστηκε ως ο « προδομένος ποιητής της ήττας» αφού οι στίχοι του αποτύπωσαν τη διάψευση των οραμάτων της Αριστεράς.
    Και για να κλείσουμε την συζήτηση που της ξεφύγαμε λίγο από το θέμα του άρθρου,…μην νομίσεις ότι είμαι και εγώ ευχαριστημένος από τους ΄΄δικούς΄΄ μου . Σε ένα μάτσο μπάζα χάλια…. μετατράπηκε και η νικηφόρος Δεξιά, όπου πάνω τους ανθίζουν σήμερα πολλά μυρωδάτα και ζέοντα……..μπουμπούκια. Λίγοι, καλοί, διασώζονται……
    Πού σήμερα να βρείς στασίδι; ….. ΄΄πού καιρός να αλάξουμε αστρέχα΄΄ …που θα έλεγε ο ποιητής,…..
    Λοιπόν αντί επιμύθιου , δυό ακόμη ποιήματα του στοχαστή της Αριστεράς………
    ……………………………..
    Κι ήθελε ακόμη πολύ φως να ξημερώσει.
    Όμως εγώ Δεν παραδέχτηκα την ήττα.
    Έβλεπα τώρα
    Πόσα κρυμμένα τιμαλφή έπρεπε να σώσω
    Πόσες φωλιές νερού να συντηρήσω μέσα στις φλόγες.

    Μιλάτε, δείχνετε πληγές, αλλόφρονες στους δρόμους

    Τον πανικό που στραγγαλίζει την καρδιά σας σα σημαία
    Καρφώσατε σ’ εξώστες με σπουδή φορτώσατε το εμπόρευμα
    Η διάγνωσίς σας ασφαλής: Θα πέσει η πόλις.
    Εκεί, προσεκτικά, σε μια γωνιά, μαζεύω τάξη,
    Φράζω με σύνεση το τελευταίο μου φυλάκιο
    Κρεμώ κομμένα χέρια στους τοίχους, στολίζω
    Με τα κομμένα κρανία τα παράθυρα, πλέκω,
    Με κομμένα μαλλιά το δίχτυ μου και περιμένω
    Όρθιος και μόνος σαν και πρώτα περιμένω.
    Μιλώ για τα τελευταία σαλπίσματα των νικημένων στρατιωτών
    Για τα κουρέλια από τα γιορτινά μας φορέματα
    Για τα παιδιά μας που πουλάν τσιγάρα στους διαβάτες
    Μιλώ για τα λουλούδια που μαραθήκανε σους τάφους και τα σαπίζει η βροχή
    Για τα σπίτια που χάσκουνε δίχως παράθυρα σαν κρανία ξεδοντιασμένα
    Για τα κορίτσια που ζητιανεύουν δείχνοντας στα στήθια τις πληγές τους
    Μιλώ για τις ξυπόλυτες μάνες που σέρνονται στα χαλάσματα
    Για τις φλεγόμενες πόλεις τα σωριασμένα κουφάρια σους δρόμους
    Τους μαστροπούς ποιητές που τρέμουνε τις νύχτες στα κατώφλια
    …………………………..
    Φοβάμαι τους ανθρώπους
    που σου 'κλειναν την πόρτα
    μην τυχόν και τους δώσεις κουπόνια
    και τώρα τους βλέπεις στο Πολυτεχνείο
    να καταθέτουν γαρίφαλα και να δακρύζουν.
    Φοβάμαι τους ανθρώπους
    που γέμιζαν τις ταβέρνες
    και τα 'σπαζαν στα μπουζούκια
    κάθε βράδυ
    και τώρα τα ξανασπάζουν
    όταν τους πιάνει το μεράκι της Φαραντούρη
    και έχουν και «απόψεις».
    Φοβάμαι τους ανθρώπους
    που άλλαζαν πεζοδρόμιο όταν σε συναντούσαν
    και τώρα σε λοιδορούν
    γιατί, λέει, δεν βαδίζεις στον ίσιο δρόμο.
    Φοβάμαι, φοβάμαι πολλούς ανθρώπους.
    Φέτος φοβήθηκα ακόμα περισσότερο.
    ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ….!!!!!
    Το δεξιόμουτρο…

    Υ.Γ
    Τηλεβόα ευχαριστώ πολύ για την αντικειμενική φιλοξενία των απόψεων και με συγχωρείς για την ολίγην ……..μακρηγορία, εκτός θέματος….. αλλά νομίζω χρήσιμη..
    Από αλλού ξεκινήσαμε….και αλλού καταλήξαμε….ως συνήθως…..


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. OMG και 3 lol ! να πεις στον γιατρό να σου αλλάξει τα χάπια.Επικαλείσαι τον Αναγνωστάκη για να υπερασπιστείς τον Στύλιο? μπράβο σου το έχεις μελετήσει πολύ το αντικείμενο της συκοφαντίας των αγώνων χρισημοποιώντας την κριτική των αγωνιστών ε?
    "Φοβάμαι
    τους ανθρώπους που εφτά χρόνια
    έκαναν πως δεν είχαν πάρει χαμπάρι
    και μια ωραία πρωία –μεσούντος κάποιου Ιουλίου–
    βγήκαν στις πλατείες με σημαιάκια κραυγάζοντας
    «Δώστε τη χούντα στο λαό».
    Φοβάμαι τους ανθρώπους
    που με καταλερωμένη τη φωλιά
    πασχίζουν τώρα να βρουν λεκέδες στη δική σου".

    εξαφανίζουμε και τους στοίχους που δεν μας βολεύουν? Νάτο το ήθος της δεξιάς...παραχάραξη,καπηλία, λάσπη και μαύρη προπαγάνδα.
    Πές μας τώρα πως ο Αναγνωστάκης υμνούσε την δεξιά μπάς και σε πιστέψει κανένας αφελής του ίντερνετ.
    Και εσύ σάν τον Χριστόδουλο που σπούδαζε και δεν ήξερε ε? και σαν κάτι καταδότες φίλους των ναζί που αργότερα παίρναν και σύνταξη Εθνικής αντίστασης... Για κάτι μούτρα σαν και σένα Φοβάται ο ποιητής που τρέχουν πίσω απο τους νικητές και "τα έτοιμα".
    Γιατί δεν υπογράφεις και σαν φασιστόμουτρο να καταλάβουν όλοι τι κουμάσι είσαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.