24 Νοε 2014

"Υιοθετώντας" το 2ο Γυμνάσιο & 2ο Λύκειο Άρτας, ενάντια στις εξαρτήσεις

Πραγματοποιήθηκε ημερίδα για την Εξάρτηση από το διαδίκτυο και οι δράσεις συνεχίζονται...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
   Το Σάββατο 23/ 11/ 2014 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Λυκείου ημερίδα με θέμα: «Εξαρτήσεις- Εξάρτηση από το διαδίκτυο» με ομιλητές τους κ. Οικονομίδη Θεόδωρο- Παιδοψυχίατρο, Επιστημονικό Υπεύθυνο του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Άρτας και κ. Μπλέτσο Κων/ νο- Ψυχολόγο της Παιδοψυχιατρικής Κλινικής του ΓΝΑ «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ- ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ».
   Η συγκεκριμένη δραστηριότητα εντάσσεται σε μία πιο ολοκληρωμένη δράση με τον γενικό τίτλο ¨Υιοθετώ ένα σχολείο¨. Απευθύνεται στο 2ο Γυμνάσιο & 2ο Λύκειο και αφορά μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.
   Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν μια ομάδα εκπαιδευτικών και μια ομάδα γονέων με δέκα δίωρες συναντήσεις.
   Επίσης, σε κάθε τμήμα της Α΄ Γυμνασίου & της Α΄ Λυκείου, θα γίνουν από 4 δίωρες παρεμβάσεις στην τρέχουσα σχολική χρονιά και το ίδιο θα επαναληφθεί στη Β΄& Γ΄ τάξη αντίστοιχα στις δύο επόμενες σχολικές χρονιές, έτσι ώστε να έχουμε μία ολοκληρωμένη παρέμβαση στους συγκεκριμένους μαθητές.
   Η θεματολογία θα αφορά ασφαλώς τις εξαρτήσεις και οποιοδήποτε άλλο θέμα θέσουν οι ίδιοι οι μαθητές.
   Ευχαριστούμε θερμά για την άψογη φιλοξενία τη Δ/ ντρια του 2ου Λυκείου κα Χαμπηλομάτη Π. καθώς επίσης και για τη σημαντική συμβολή της στη διοργάνωση της ημερίδας.

Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.