22 Οκτ 2014

Τζουμέρκα – Περιστέρι: Δημιουργήματα της Φύσης και του Ανθρώπου

Έκθεση φωτογραφίας για την ανεξάντλητη φυσική ομορφιά, την παράδοση και την σύγχρονη ζωή στα Τζουμέρκα και στο Περιστέρι


   Ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων, Περιστερίου και Χαράδρας Αράχθου, σε συνεργασία με το Δήμο Αρταίων ανακοινώνει τη λειτουργία έκθεσης φωτογραφίας, όπου θα παρουσιαστούν στο κοινό της πόλης της Άρτας τα θαυμάσια και μεγαλοπρεπή δημιουργήματα της φύσης και του ανθρώπου, με τα οποία είναι σπαρμένη η προστατευόμενη περιοχή του Εθνικού Πάρκου.
   Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014 στις 7 το απόγευμα, στον εκθεσιακό χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Άρτας «Γιάννης Μόραλης». Η εν λόγω έκθεση θα συνεχίσει να λειτουργεί έως τις 31 Οκτωβρίου 2014 από ώρα 9.00-14.00 και 18.00-20.30, στον ίδιο χώρο.
   Κλείνοντας με τη φιλοδοξία ότι, ο επισκέπτης θα αποκομίσει μια ολοκληρωμένη εικόνα, όχι μόνο της ανεξάντλητης φυσικής ομορφιάς που καθηλώνει, αλλά και της παράδοσης και της σύγχρονης ζωής στα Τζουμέρκα και στο Περιστέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.