30 Οκτ 2014

Συνταρακτικές εξελίξεις στην κυβέρνηση: Ο Ανδρέας Λοβέρδος... απέλυσε τον υπουργό Παιδείας!!!

Αμετάπειστος ο Λοβέρδος, τραβά το σχοινί στα άκρα...

   Την απόλυση του υπουργού Παιδείας διέταξε ο Ανδρέας Λοβέρδος, μετά και το σημερινό περιστατικό, όπου ο υπουργός Παιδείας έστησε τον Ανδρέα Λοβέρδο στο ραντεβού του. 
Του Ειδικού Συνεργάτη 
   Εδώ και εβδομάδες, ο Ανδρέας Λοβέρδος είχε αναπτύξει παράξενη συμπεριφορά και αρνείτο να συνεργαστεί με τον υπουργό Παιδείας, παρά τις κατ' επανάληψη οχλήσεις και προειδοποιήσεις του τελευταίου.
   Μετά την αβλεψία της 28ης Οκτωβρίου, όπου ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν ενημέρωσε τον Ανδρέα Λοβέρδο, πως ο Ανδρέας Λοβέρδος έπρεπε να παραστεί στη δοξολογία για την εθνική επέτειο, ο Ανδρέας Λοβέρδος τον κάλεσε τρεις φορές στο προσωπικό του κινητό, για να τονίσει στον υπουργό Παιδείας, πως ο υπουργός Παιδείας δεν θα ανεχθεί άλλα καμώματα και πως αυτή είναι η τελευταία φορά που ο Ανδρέας Λοβέρδος ανέχεται τα καπρίτσια του Ανδρέα Λοβέρδου και για τον λόγο αυτό, η ΕΔΕ που διετάχθη θα αποδώσει ευθύνες σε όποιον Λοβέρδο και αν βρίσκονται.
   Ο Ανδρέας Λοβέρδος υποσχέθηκε πως θα είναι προσεκτικότερος από τούδε και στο εξής, ωστόσο σήμερα το πρωί δεν πήγε εγκαίρως στη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Παιδείας και ο τελευταίος εξέδωσε μια λακωνική ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποιεί πως ο Ανδρέας Λοβέρδος έθεσε εαυτόν εκτός Ανδρέα Λοβέρδου.
   Οι σχέσεις των δύο ανδρών βρίσκονται, όπως είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς, στο ναδίρ και σύμβουλοι του Ανδρέα Λοβέρδου δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο Ανδρέας Λοβέρδος να θέσει βέτο, προκειμένου ο Ανδρέας Λοβέρδος να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.
πηγή

2 σχόλια:

  1. Τηλεβόα, σχετικά με τον κ. Λοβέρδο, πρέπει να σου πω ότι συνεχίζει "άξια" τη "βαριά" κληρονομιά του κ. Αρβανιτόπουλου. Συγκεκριμένα: α) δεν απεκατέστησε κανένα διοικητικό των ΑΕΙ-ΤΕΙ, αλλά συνεχίζονται οι απολύσεις, β) δεν αποκατέστησε κανένα καθηγητή Επαγγελματικών Λυκείων, των οποίων ο εμπαιγμός συνεχίζεται, γ) στα ΤΕΙ έχουν γίνει επίσημοι διαγωνισμοί με προκηρύξεις για την κάλυψη επιστημονικού προσωπικού από διδάκτορες, επελέγη προσωπικό εδώ και δύο μήνες και το Υπουργείο Παιδείας έχει αναιρέσει εκ των υστέρων όλη τη διαδικασία, προσλαμβάνοντας από άλλες λίστες (Πανεπιτημιακών Υποτρόφων και λοιπά), αμοιβομένων με 3 ευρώ την ώρα!
    Και για να μην ξεχνιόμαστε: Δεν γνωρίζω γιατί δεν παρευρέθηκε στη Δοξολογία ο κ. Λοβέρδος. Απλά, υπενθυμίζω ότι η Δοξολογία αφορούσε σε μέγιστο βαθμό τον ελληνοϊταλικό πόλεμο, ενώ κάποιος δημοσιογράφος ερευνητής της προέλευσης των ονομάτων μίλησε κάποτε στην τηλεόραση για πρέλευση του επιθέτου Λοβέρδος από το ιταλικό Λοβέρντι. Αυτό το τελευταίο χωρίς διάθεση σωβινισμού, αλλά πάντως με σεβασμό στο ελληνικό έπος του 1940. Τι λέει για αυτό ο κ. πρωθυπουργός? Εμείς λέμε για ολόκληρη την κυβέρνηση: "Καλή απαλλαγή!".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επισης δεν εχουν δωθει διευκρινησεις στους μαθητες της Β Λυκειου για το νεο συστημα για το που θα μπουν οι σχολες αλλα τους εχουν ζητησει να διαλεξουν κατευθυνση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.