26 Οκτ 2014

Στα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του Πρότυπου Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμΕΑ «Αγία Θεοδώρα»

Στο πλευρό του Συλλόγου Γονέων και Φίλων παιδιών με ειδικές ανάγκες Νομού Άρτας, η Όλγα Γεροβασίλη

   Την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου η βουλευτής Άρτας Όλγα Γεροβασίλη παρευρέθηκε στα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του Πρότυπου Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμΕΑ «Αγία Θεοδώρα», στο Πουρνάρι Πέτα Άρτας.
   Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, συνοδευόμενη από την αντιπρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια και το μέλος της παράταξης Μαίρη Βαραγγούλη-Παππά, επισκέφθηκε τους χώρους, όπου τα παιδιά δραστηριοποιούνται και καταρτίζονται και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Φίλων παιδιών με ειδικές ανάγκες Νομού Άρτας. καθώς και με τους εργαζόμενους του Πρότυπου Κέντρου.
   Η Όλγα Γεροβασίλη, κατά την ομιλία της στην τελετή των εγκαινίων, συνεχάρη τον Πρόεδρο, τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, τους γονείς και τους εργαζόμενους, διότι, παρά τις αντιξοότητες, κατόρθωσαν να δημιουργήσουν μια πολύ σημαντική δομή υποστήριξης, όπου τα παιδιά με ειδικές ανάγκες, αλλά και ικανότητες, θα έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν στον εαυτό τους και στο κοινωνικό σύνολο.
   Η βουλευτής Άρτας δεσμεύτηκε ότι θα είναι στο πλευρό του Συλλόγου Γονέων και Φίλων παιδιών με ειδικές ανάγκες Νομού Άρτας, στην προσπάθειά του για την επίτευξη του επόμενου, του πολύ σημαντικού στόχου, της δημιουργίας, δηλαδή, ενός κέντρου, που θα μπορεί να συνεχίζει να προσφέρει -και μετά τον θάνατο των γονιών- την απαραίτητη υποστήριξη σε αυτά τα παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.