16 Οκτ 2014

Σκάσε μωρή ηλίθια Αυτοδιοίκηση...

Το Plan Β' είναι... "Φάτε παντεσπάνι"!!! 
 
Αντουανέτα δεν ψηφίσατε; Φάτε παντεσπάνι!!!
   Να κηρύξει σε πτώχευση το Δήμο Μαραθώνα, αποφάσισε ο δήμαρχος της πόλης Ηλίας Ψινάκης, 1,5 μήνα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.
   Μάλιστα, ο κ. Ψινάκης κάλεσε τα τηλεοπτικά κανάλια για να ανακοινώσει ότι «ο Μαραθώνας έχει πτωχεύσει», χωρίς να ενημερώσει προηγουμένως τους υπόλοιπους δημοτικούς συμβούλους.
   Σε ερώτηση για το μέλλον των εργαζομένων στο Δήμο, καθώς πτώχευση σημαίνει και παύση πληρωμών, είπε ότι «δεν πρόκειται να τους αφήσω έτσι, έχω εναλλακτική λύση, υπάρχει plan B΄», αλλά αρνήθηκε να αναφερθεί σε λεπτομέρειες.
   Υπάρχουν σοβαρές καταγγελίες ότι οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι και παρατάξεις φιμώθηκαν, καθώς ο Ηλίας Ψινάκης, συνεδρίαζε με τους συμβούλους του και το νομικό του σύμβουλο, Αλέξανδρο Λυκουρέζο, κεκλεισμένων των θυρών, παίρνοντας καταστροφικές αποφάσεις, που μπορεί να γίνουν προπομπός και για άλλους δήμους, αφήνοντας την τοπική αυτοδιοίκηση ένα πουκάμισο αδειανό.
   Ακούστε παρακάτω την ραδιοφωνική συνέντευξη: Μιλάει στο Κόκκινο ο δημοτικός σύμβουλος Μαραθώνα, Φώτης Δεληβοριάς, καταγγέλλοντας ότι δεν έχει τηρηθεί καμία νόμιμη διαδικασία για την ανακοίνωση πτώχευσης του δήμου από τον δήμαρχο, Ηλία Ψινάκη, και συμπληρώνει ότι θα ακολουθήσουν δυναμικές αντιδράσεις.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.