30 Οκτ 2014

Αιφνιδιαστική αλλαγή του χρόνου επίσκεψης του Λεωνίδα Γρηγοράκου στην Άρτα, λόγω... σεμνότητας!!!

Φαίνεται πως δεν του αρέσουν οι "υποδοχές"...

   Και ενώ, ήταν προγραμματισμένο να επισκεφθεί ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος το πρωί της Παρασκευής 31 Οκτωβρίου το Νοσοκομείο της Άρτας και ενώ ο Σύλλογος Εργαζομένων είχε ετοιμαστεί (διαβάστε εδώ την ανακοίνωσή τους) να τον προϋπαντήσει με τρίωρη στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω από το Νοσοκομείο, πριν λίγο, στις 11:29, ο Διοικητής του Νσοκομείου έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση:
   "Ο Υπουργός Αναπληρωτής Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος θα επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο Άρτας την Πέμπτη 30/10/14 και ώρα 4.00 μμ όπου και θα συμμετάσχει σε σύσκεψη σχετικά με θέματα του Νοσοκομείου και τα θέματα υγείας του Νομού.
   Μετά το πέρας της σύσκεψης και ώρα 5.30 μμ θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ"
   Φαίνεται πως δεν του αρέσουν οι "υποδοχές" του αναπληρωτή κι έτσι, για λόγους... σεμνότητας, άλλαξε αιφνιδιαστικά το πρόγραμμά του και μας έρχεται στις 4 η ώρα το μεσημέρι, όταν θα έχουν φύγει οι πολλοί, προφανώς για να "δοξαστεί" σε στενό κύκλο φίλων και γνωστών...
   Τώρα που το σκέφτομαι και ο αρχηγός του, ο Βαγγέλης Βενιζέλος, σχεδόν ινκόγκνιτο ήρθε και επισκέφθηκε τον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό στην Άρτα.
   Μάλλον έχει πέσει "γραμμή" στην μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη να αποφεύγονται οι θερμές υποδοχές και οι ευχαριστίες του κόσμου, μην τυχόν και ματιαστούνε...
   Πάντως, η δικιά μου η άποψη είναι ότι δεν κινδυνεύουν από το κακό το μάτι, γιατί όποτε και όπου, κατά λάθος, "ξεκάμπισαν", ο κόσμος τους... έφτυνε μη τους ματιάσει!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.