19 Σεπ 2014

Οι Αρτινοί Ghostdance The Band βασικοί στο 2nd ROCK AID στην Αθήνα

- Για πρώτη φορά συγκρότημα από την Άρτα παίζει ως βασικό (headliners) σε ένα φεστιβάλ της Αθήνας!!!
- Μάζεψαν μια κούτα φάρμακα και ξεκινάν με... άγριες διαθέσεις για καλό σκοπό!!!

2nd ROCK AID @ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ: 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014
   Το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου Οι ΣΕΛΑΣ, Hungry Dukes, Mr.Highway Band, Ghostdance The Band, ανεβαίνουν στη σκηνή του Δημοτικού Κηποθέατρου Νίκαιας, με κοινωνικό σκοπό την συλλογή φαρμάκων για το κοινωνικό φαρμακείο του Δήμου Νίκαιας Αγ. Ι. Ρέντη, γεμίζοντας την βραδιά με δυνατές μουσικές σε Blues Rock ύφος! Σε αυτό το mini festival, που θα ονομάζεται 2nd Rock Aid, θα ισχύει ανταλλαγή εισόδου με ένα κουτί φάρμακο.
   Η εγχώρια ροκ σκηνή δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο με ένα απαράμιλλο live που θα μας θυμίσει ότι το... μουσικό καλοκαίρι δεν τελειώνει έτσι εύκολα! Σας περιμένουμε όλους!!
Σάββατο 20 Σεπτέμβρη 2014 
Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας 
Κύπρου και Προύσσης, Νίκαια 
Ανταλλαγή εισόδου με ένα κουτί φάρμακο
Με την συνεργασία του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ Ghostdance the Band!
   Οι Ghostdance the band είναι ένα hard rock συγκρότημα που ιδρύθηκε στα τέλη του 2011 στην Άρτα. Αν και μικρό χρονικό διάστημα ενεργοί, έχουν καταφέρει να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην Ελληνική σκηνή με το ντεμπούτο τους EP "Little Man" το 2012. Οι αντιδράσεις κοινού και κριτικών ήταν πολύ θετικές. Η μουσική τους είναι ένα μίγμα από διάφορα μουσικά μονοπάτια: Hard rock, blues, southern, classic rock συνυπάρχουν αρμονικά δημιουργώντας ένα πετυχημένο και πολύ δυναμικό Rock n’ Roll χαρμάνι. Μόλις τον Γενάρη του 2014 κυκλοφόρησε το δεύτερο LP τους με τίτλο "Dead Around". Η ηχογράφηση, μίξη και mastering έγιναν στο στούντιο Vision of Sound στα Ιωάννινα από τον Θωμά Νάστο, το artwork από τον Γιώργο Αλυμάρα και οι φωτογραφίες του album από τον Παναγιώτη Παππά. Δίνουν συχνά το παρόν με εκρηκτικά live σε Αθήνα και επαρχία, σε μουσικές σκηνές αλλά και σε φεστιβάλ, ενώ έχουν μοιραστεί το stage με πολλές μπάντες της ελληνικής σκηνής.


Οι Ghostdance the Band είναι:
Γιάννης Σιδεράκης: φωνή
Στάθης Κρίκας: κιθάρα
Μάκης Φελέκης: κιθάρα
Γιώργος Χαρίτος: μπάσο
Λεωνίδας Αθανασίου: τύμπανα

Βρείτε τους Ghostdance the Band στο: https://www.facebook.com/GHOSTDANCE.TheBand
 
   Τα παιδιά του συγκροτήματος, όπως βλέπετε στην φωτογραφία, μάζεψαν ήδη ένα κουτί φάρμακα και αύριο θα βρίσκονται στη Νίκαια, για μια πολύ σημαντική συναυλία.
   Για μια εκδήλωση με ιδιαίτερο κοινωνικό "βάρος", που έχει ήδη πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, μιας και δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα από τον εκεί Δήμο.
   Και, όπως γράφουν τα παιδιά στο fb:
   Ξεκινάμε για το Rock Aid, με πολλή όρεξη, με όλη μας την αγάπη και με ένα κουτί φάρμακα που μαζέψαμε για αυτούς που μας χρειάζονται....Καλός σκοπός με άγριες διαθέσεις, όπως είπαμε!!! Πανικός θα γίνει!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.