30 Σεπ 2014

Πέθανε στην ουρά για τον ΕΝΦΙΑ...

Τι άλλα νέα;

   Η αποτρόπαια είδηση αναφέρει:
   "Κατέληξε ο 70χρονος που κατέρρευσε περιμένοντας στην ουρά για την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ. Έπαθε ανακοπή καρδιάς. Το θλιβερό συμβάν σημειώθηκε το πρωί στο υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας στην Λαμπράκη στην Τούμπα.
    Διασώστες που έφτασαν στην τράπεζα επιχείρησαν να τον συνεφέρουν και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Παπανικολάου. "Ήρθε χωρίς σφυγμό στο νοσοκομείο. Αν και έγινε προσπάθεια ανάνηψης ο άνθρωπος κατέληξε", είπε στο ΡΘ ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου."


   Τον σχολιασμό της είδησης τον "απαλλοτριώνω" από το Παρατηρητήριο μνημονιακών, νεοφιλελεύθερων και άλλων ψυχάκηδων. Πρόκειται για έναν ψυχρό, ωμό, κυνικό σχολιασμό. Ακριβώς σαν τον θάνατο...:
"ο άνθρωπος πέθανε στην ουρά για να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ. θα μπορούσε να είχε πεθάνει σπίτι του ή να μην είχε πεθάνει καθόλου πιθανόν, αν στα 70 του δεν του έβαζε το κράτος ένα όπλο στον κρόταφο ότι για να μη χάσει το βιος του για το οποιο πάλευε μια ζωή πρέπει να πληρώσει κερατιάτικα. Την ίδια ώρα η Γερμανική εταιρεία «Hochtief» που διαχειρίζεται την κατασκευή κ λειτουργία του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΦΠΑ ΠΟΤΕ δλδ μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.. Τι άλλα νέα;"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.