29 Σεπ 2014

Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ κοντά στις κοινωνικές δομές για τους πάσχοντες συμπολίτες

Ο οικονομικός στραγγαλισμός και η δραματική έλλειψη προσωπικού κάνουν δύσκολη έως και αδύνατη τη στοιχειώδη φροντίδα των ασθενών με αυξημένες ανάγκες και επικίνδυνη την καθημερινότητα για εργαζόμενους και νοσηλευόμενους

   Την Παρασκευή 26/9/2014 επισκέφθηκε το Ίδρυμα Νεομάρτυς Γεώργιος ο Περιφερειακός Σύμβουλος της παράταξης "Ήπειρος Ανατροπής" Κώστας Μπασιούκας, όπου παρακολούθησε τη Γενική Συνέλευση των εργαζομένων.


   Από την ενημέρωση και τη σχετική συζήτηση φάνηκε ξεκάθαρα ότι ο οικονομικός στραγγαλισμός και η δραματική έλλειψη προσωπικού (7 άτομα για 68 ασθενείς με αυξημένες ανάγκες) κάνουν δύσκολη έως και αδύνατη τη στοιχειώδη φροντίδα αυτών των συνανθρώπων μας και επικίνδυνη την καθημερινότητα για εργαζόμενους και νοσηλευόμενους.
   Η πολιτική που εφαρμόζει η σημερινή κυβέρνηση με συνεχή μείωση των χρηματοδοτήσεων, συγχωνεύσεις, μείωση του προσωπικού και διάλυση των εργασιακών σχέσεων οδηγεί στην αδυναμία λειτουργίας ακόμα και των ανθρωπιστικών δομών.
   Φτάνει πιά! Η "Ήπειρος Ανατροπής" με τους εκλεγμένους της, αλλά και όλο τον κόσμο της Ηπείρου, που κρατάει ακόμα την ανθρωπιά του, δεν μπορεί να ανεχτεί αυτή την επιδεινούμενη κατάσταση.
   Ζητάμε τον άμεσο τερματισμό των πολιτικών λιτότητας από όλες τις αρχές και την προστασία εργαζόμενων και νοσηλευόμενων, πρώτα και κύρια στις κοινωνικές δομές για τους πάσχοντες συμπολίτες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.