28 Σεπ 2014

Πανικός από πυροβολισμούς στο κέντρο των Ιωαννίνων - ΦΩΤΟ

Πυροβολούσε, εκτός εαυτού, περιστέρια από το μπαλκόνι του στη Ν. Ζέρβα!!!

   Αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις στην τοπική κοινωνία προκαλεί η δράση ενός άνδρα, ο οποίος πυροβολεί τα άτυχα περιστέρια από το μπαλκόνι του, επί της οδού Ν.Ζέρβα, στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων!!!
   Σήμερα το μεσημέρι,το Κέντρο της Άμεσης Δράσης στα Γιάννενα, ενημερώθηκε για τον οπλισμένο άνδρα, ο οποίος με κυνηγετικό όπλο, εκτός εαυτού, βρισκόταν και πάλι στο μπαλκόνι του σπιτιού του και πυροβόλησε ένα άτυχο περιστέρι!!
   Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί ΔΙ.ΑΣ και ένα περιπολικό. Οι κάτοικοι της περιοχής, που συγκεντρώθηκαν στο σημείο, διαμαρτύρονταν προς τον γείτονα τους, ο οποίος έσπευσε να κρυφτεί στο σπίτι του!!!
   Οι κάτοικοι περισυνέλεξαν το τραυματισμένο περιστέρι, προκειμένου να το παραδώσουν σε φιλοζωική οργάνωση.
πηγή
   σημ. Τηλεβόα: Εντύπωση, πάντως, προκαλεί η αναφορά του epirusgate στην στάση της Αστυνομίας. Σύμφωνα με το site, οι αστυνομικοί δήλωσαν "αδυναμία παρέμβασης, στην περίπτωση που δεν υποβληθεί μήνυση από τους κατοίκους εναντίον του δράστη"...
  Εάν όντως ειπώθηκε κάτι τέτοιο, έχω μια απορία: Μπορώ να βγω στο μπαλκόνι μου και να αρχίσω να πυροβολώ περιστέρια ή ακόμη και στον αέρα, χωρίς καμιά συνέπεια, εάν δεν με μηνύσουν οι γείτονες; Είναι δυνατόν;




ΤΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.