20 Σεπ 2014

Πρώτη κατάσχεση σπιτιού μικρομεσαίου εμπόρου από το Μεσολόγγι για οφειλή σε τράπεζα

Μπλόκο στην κατάσχεση από ομάδα περιφρούρησης εμπόρων και επιτροπών αλληλεγγύης

   Αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν να γίνει πράξη η κατάσχεση του σπιτιού ενός εμπόρου από το Μεσολόγγι, για οφειλές που έχει προς την τράπεζα, είναι συνάδελφοί του από την Πάτρα και τον Πύργο, οι οποίοι θα προχωρήσουν σε αποκλεισμό του σημείου όπου θα γίνει η συγκεκριμένη πράξη.
   Σε δηλώσεις του στο patrastimes.gr ο πρόεδρος του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Γ. Ρώρος αποκάλυψε ότι η πρώτη κατάσχεση αναμένεται να επιχειρηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου.
   Πριν από ένα τρίμηνο είχε επιχειρηθεί να γίνουν άλλες δυο κατασχέσεις σε ακίνητα εμπόρων της περιοχής, αλλά η διαδικασία διεκόπη μετά τις αντιδράσεις και την παρέμβαση των επιτροπών αλληλεγγύης, αλλά και της ομάδας περιφρούρησης εμπόρων.
   Πρόκειται για μια πολυπληθή ομάδα περιφρούρησης που έχουν συστήσει οι έμποροι και βιοτέχνες της Πάτρας, ενάντια σε κατασχέσεις και πλειστηριασμούς. Σε αυτή συμμετέχουν 300 άτομα, τα οποία με ένα τηλεφώνημα είναι έτοιμα να επέμβουν και να παγώσουν τις πράξεις κατασχέσεων, είτε μέσα στους επαγγελματικούς χώρους, είτε ακόμα και μέσα σε δικαστικές αίθουσες.

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ,ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΤΙΝΟΙ , ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΣΩ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΠΙΑΣΑ ΤΟ LOTTO ΦΕΤΟΣ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΟΥ !!!ΕΙΧΑ ΔΗΛΩΜΕΝΟ ΕΝΑ ΨΩΡΟΟΙΚΟΠΕΔΟ 500 τ.μ.ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΡΑΧΘΟΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΥΣΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ 3.200 ΕΥΡΩ .ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΤΟ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΙΣ 55.400 ΕΥΡΩ ..ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ ..ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ Αρπαξιών !!!!!!!!!!! ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΗΛΩΝΩ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΔΩΡΗΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ..ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.