2 Σεπ 2014

Ο Γιώργος Στύλιος είναι ο νέος υφυπουργός Παιδείας

Αρτινή "επέλαση" στο υπουργείο Παιδείας...

   Όπως έμαθα σήμερα το πρωί, στη θέση του μέχρι χθες υφυπουργού Παιδείας, Κώστα Κουκοδήμου, που ανακοίνωσε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους (οι κακές γλώσσες λένε ότι τα έσπασε με τον υπουργό Ανδρέα Λοβέρδο), τοποθετήθηκε ο βουλευτής Άρτας της Νέας Δημοκρατίας, ο Γιώργος Στύλιος.
   Δεν πιστεύω ότι έχει δίκιο ο φίλος που έστειλε το πρωινό mail, ισχυριζόμενος ότι ο Αρτινός στενός συνεργάτης του Λοβέρδου, ο Δημήτρης Τσιρώνης, είπε τον καλό του λόγο και έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην επιλογή του νέου υφυπουργού. Συνήθως τα καλά γίνονται με... "εντολή Σαμαρά"!!!
   Όπως και να 'χει, έτσι όπως το πάμε, πρώτα με τον Τσιρώνη και τώρα με τον Στύλιο, σύντομα θα σταματήσουμε να λέμε ότι τα Γιάννενα είναι «πρώτα στα άρματα, στα γρόσια και στα γράμματα». Για τα άρματα δεν ξέρω, στα γρόσια κλάφτα Γιώργο, αλλά στα γράμματα δεν θα... μας πιάνει κανένας!!!

5 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ! ΜΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΙ Ο ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΥΣ ΚΙ ΑΡΤΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ..Ο ΑΝΕΦΤΟΥΡΓΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ! ΜΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΙ Ο ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΥΣ ΚΙ ΑΡΤΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ..Ο ΑΝΕΦΤΟΥΡΓΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εντάξει μετά τις καίριες επερωτήσεις στην βουλή για τις βελτιωμένες ράτσες αιγοπροβάτων,χοιρομητέρων,και βοοειδών,τον έβαλαν να μαντρώσει την νεολαία,και όπως έλεγε και ο αείμνηστος Β.Αυλωνίτης σε μια ελληνική ταινία ''πεταμένα λεφτά΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτη τ φωτογραφια τνεχει κι η πιθηρα τ απαν στου τζακι , ουιιιιγιοργουμμμμμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ..... μέχρι ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ.... ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.