29 Σεπ 2014

Η Φιλαρμονική και η Χορωδία του ΣΚΟΥΦΑ πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και στην Κωνσταντινούπολη - ΦΩΤΟ

- Κέρδισαν το θαυμασμό και το ζεστό χειροκρότημα στο 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών και Χορωδιών
- Η πρώτη φορά στα 120 χρόνια της Φιλαρμονικής που πραγματοποίησε συναυλία στο εξωτερικό

   Στις 23 Ιουλίου 2014 η Φιλαρμονική και η Χορωδία του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου «ΣΚΟΥΦΑΣ» συμμετείχε στο 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών και Χορωδιών στην Κωνσταντινούπολη.
   Τα δυο σύνολα παρουσιάζοντας παραδοσιακά τραγούδια του τόπου μας πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και κέρδισαν το θαυμασμό και το ζεστό χειροκρότημα του κοινού.
   Οι δυο αποστολές επισκέφτηκαν το ναό της Αγίας Σοφίας, το Πατριαρχείο και άλλα μνημεία της Πόλης.
    Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά στα 120 χρόνια της Φιλαρμονικής που πραγματοποίησε συναυλία στο εξωτερικό. Και τα δύο τμήματα του Συλλόγου υπερέβαλαν εαυτόν για να ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις μιας τέτοιας διοργάνωσης και με την οικονομική στήριξη τοπικών φορέων, φίλων και μελών του Συλλόγου έγινε δυνατή από οικονομικής άποψης η συμμετοχή στο φεστιβάλ. Από καρδιάς ευχαριστούμε όσους μας στήριξαν.
   Κάνουμε επίσης γνωστό ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές στη Μουσική Σχολή της Φιλαρμονικής και η διδασκαλία είναι δωρεάν για όλους τους μαθητές.

Από το Δ.Σ. του Συλλόγου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.