30 Σεπ 2014

Παραιτήθηκαν 3 στενοί συνεργάτες του Σαμαρά! Όλα δείχνουν εκλογές...

Και οι τρεις θέλουν να είναι υποψήφιοι βουλευτές...

   Το κλίμα πρόωρων εκλογών που έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες ημέρες στο πολιτικό σκηνικό, ήρθε να επιβαρύνει η παραίτηση τριών στενών συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά, από θέσεις κυβερνητικής ευθύνης, προκειμένου να είναι υποψήφιοι.
   Πρόκειται για τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού Δημήτρη Βαρτζόπουλο, και τους Γενικούς Γραμματείς Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, Ιωάννη Παναγιωτόπουλο και Ανδρέα Κατσανιώτη
   Και οι τρεις είχαν εκδηλώσει την επιθυμία να είναι υποψήφιοι, ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος στη Θεσσαλονίκη, ο Ιωάννης Παναγιωτόπουλος και ο Ανδρέας Κατσανιώτης στην Πελοπόννησο και έτσι αποφάσισαν να υποβάλλουν από σήμερα τις παραιτήσεις τους.
    Η παραπάνω εξέλιξη έχει την τυπική διάσταση ότι σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία πρέπει να έχουν παραιτηθεί από το αξίωμά τους 18 μήνες πριν από τη λήξη της τετραετίας, τον Ιούνιο του 2016, είναι ωστόσο και βαθιά πολιτική, καθώς έτσι μπορούν να είναι έτοιμοι για εκλογές ανά πάσα στιγμή.
   Είτε τον Νοέμβριο του 2014, είτε την άνοιξη του 2015.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.