1 Αυγ 2014

Η Όλγα Γεροβασίλη και ο Χρήστος Μαντάς κατέθεσαν ερώτηση για τα καταστήματα των ΕΛΤΑ στην Ήπειρο, που απειλούνται με λουκέτο

- Συντονισμένη πίεση προς Μιχάλη Χρυσοχοΐδη
- Πληροφορίες αναφέρουν πως θα υπάρχουν θετικά νέα την επόμενη εβδομάδα

   Έγραφα πριν λίγες ημέρες (δείτε εδώ) για το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Γ. Καραϊσκάκη που θα γινόταν την Πέμπτη 31 Ιούλη με θέμα το απειλούμενο "λουκέτο" στο κατάστημα των ΕΛΤΑ στα Μηλιανά.
   Να σας πληροφορήσω, ότι, έστω και μετ' εμποδίων, καθώς η συνεδρίαση που ήταν προγραμματισμένη για τις 1 μ.μ. δεν έγινε λόγω έλλειψης απαρτίας, αλλά τελικά υπήρξε απόφαση και ομόφωνο ψήφισμα το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Στο ψήφισμα εκφράζεται η διαμαρτυρία και η απαίτηση της τοπικής κοινωνίας για άμεση ανάκληση της απόφασης.
   Συμπαραστάτες στον αγώνα των κατοίκων στέκονται έμπρακτα η Όλγα Γεροβασίλη και ο Χρήστος Μαντάς, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Άρτας και Ιωαννίνων. Οι δύο Ηπειρώτες βουλευτές με αφορμή το απειλούμενο «κλείσιμο» ταχυδρομικών καταστημάτων στο Καλέντζι Ιωαννίνων, στο Νεοχώρι και Μηλιανά Άρτας και στο Μαργαρίτι Θεσπρωτίας, κατέθεσαν ερώτηση που απευθύνεται στον Υπουργό Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.
   Οι βουλευτές αναφέρουν ότι:
Επειδή με την σχεδιαζόμενη αναστολή της λειτουργίας των προαναφερθέντων καταστημάτων υποβαθμίζεται περαιτέρω η ζωή, η καθημερινότητα και η κάλυψη των αναγκών των κατοίκων της υπαίθρου
Επειδή τα καταστήματα των ΕΛΤΑ εκτός από την αλληλογραφία είναι εξουσιοδοτημένα και για τις χρηματικές συναλλαγές των ηλικιωμένων και των υπόλοιπων κατοίκων των ορεινών περιοχών
Επειδή οι υπηρεσίες κοινής ωφέλειας στην ελληνική ύπαιθρο είναι απαραίτητες για την στήριξη των ελάχιστων εναπομεινάντων συμπατριωτών μας,
Ερωτούν τον αρμόδιο Υπουργό: 
«Προτίθεται να αναθεωρήσει τα σχέδιά του για την αναστολή της λειτουργίας των Ταχυδρομικών καταστημάτων των περιοχών της Ηπείρου στους Νομούς Ιωαννίνων, Άρτας και Θεσπρωτίας;»

   σημ. Τηλεβόα: Μπορώ να σας πω, με επιφύλαξη, βέβαια, καθώς μ' αυτούς δεν μπορεί να είσαι ποτέ σίγουρος, ότι φαίνεται πως η συντονισμένη πίεση έχει αποτελέσματα. Πληροφορίες αναφέρουν πως θα υπάρχουν θετικά νέα την επόμενη εβδομάδα.
   Μακάρι να γίνει κι ας πεταχτεί όποιος θέλει να πει το, περιβόητο πλέον, "κατόπιν ενεργειών μου"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.