22 Αυγ 2014

Τι κρύβεται πίσω από την πρόσκληση του Αλέξη Τσίπρα στον ΝεοΔημοκράτη βουλευτή Άρτας για τα... γενέθλια του γιου του;

Οι θεομπαίχτες και το Περιβόλι της Παναγιάς...

   Όταν ο βουλευτής της Ν.Δ. Άρτας Γιώργος Στύλιος δήλωνε στην Ζούγκλ@ «Περιμένω πρόσκληση για τα βαφτίσια του υιού Τσίπρα»ειρωνευόμενος έτσι, με το μοναδικό χιούμορ που τον διακρίνει, την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στο Άγιο Όρος, σίγουρα δεν περίμενε την απάντηση του συντοπίτη του, καταγόμενου από το Αθαμάνιο Άρτας, αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
   Ο Γιώργος Στύλιος, λοιπόν, έλαβε πρόσκληση να παραστεί στα γενέθλια του υιού Τσίπρα και μένει να δούμε αν θα την αποδεχθεί ή όχι.
   Και, μπορεί το παραπάνω να είναι φαντασία, αλλά, δυστυχώς, αληθεύει πως άλλο πράγμα είναι οι θεοσεβούμενοι κι άλλο οι θεομπαίχτες...
   Όπως επίσης, αποτελεί τραγική πραγματικότητα, το γεγονός ότι, ενώ κάποιοι περπατούν, με σεβασμό στην πίστη των άλλων, στο Περιβόλι της Παναγιάς, υπάρχουν και αυτοί που, δίχως ιερό και όσιο, έχουν βαλθεί να μετατρέψουν την πατρίδα μας σε κρανίου τόπο

6 σχόλια:

  1. Στο όνομα της Πατρίδας και της Παναγίας ορκίστηκαν όλα τα ανδρείκελα που ψήφισαν τα Μνημόνια και τους νόμους στα αγγλικά και ξεπούλαν και καταστρέφουν την Ελλάδα.

    Οι εκατοντάδες νεκροί, οι χιλιάδες γονείς που ως βίαια απολυμένοι με εξοντωτικές πολιτικές αποφάσεις , δεν μπορούν να προσφέρουν στα παιδιά τους ούτε τα βασικά, όπως ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ή ακόμη και φαγητό περιμένοντας στις ουρές των συσσιτίων , είναι τα τάματα που άφησαν στα εικονίσματα τα θρησκευόμενα ανδρείκελα του Μνημονίου με το περίσσιο θράσος και την αλαζονεία ..

    "17/11/1973"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγω που τον ψηφισα σαν χαζος ηθελα να τον καλεσω στα φαφτισια της κορησ μου αλλα δεν εχω φραγκο να κανω βαφτισια οποτε θα την αφήσω αβαφτηστη και την επομενη φορα θα ψηφισω ΤΣΙΠΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν πω αυτά που σκέφτομαι θα ξεβαφτιστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αμαν ...σοβαρα ...πωπω.πολιτικο ατοπημα ...να παμε για εκλογες ρε παιδια ...βρε εδω ο κοσμος καιγεται και .......αντε μη το πω...ουυυυστ βρε ολοι σας(πολιτικοι εννοω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H μοναδική πολιτική που μπορεί να ασκήσει ο κ. Στύλιος είναι οι ερωτήσεις του που κάνει στην βουλή και αφορούν τις χοιρομητέρες,τα μοσχαράκια εκτροφής, τους βοσκότοπους.και τα κοτόπουλα.Αν βάλεις μέσα και το κουτόχορτο που ταίζει τους ψηφοφόρους του είναι καλυμμένος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΣΑΙΤ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΥΛΙΑΡΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΤΥΛΙΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ.Ο ΣΤΥΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΣΤΗΚΕ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΟΝ ΚΑΜΕΡΑ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΑΥΝΑΝ.ΟΠΟΤΕ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.