8 Αυγ 2014

Ποιοι είναι οι 5 βουλευτές της Ηπείρου που... βγήκαν στον "τάκο";

- Οι ένστολοι... «δίνουν» τους 50 που ψήφισαν το άρθρο για τα ταμεία τους!!!
- Τι τους... υπόσχεται η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων;

   Έτοιμοι για «μάχη» δηλώνουν οι ένστολοι, έπειτα από την υπερψήφιση της διάταξης για την επικουρική τους ασφάλιση. Μάλιστα, πέρα από τις κινητοποιήσεις που προγραμματίζουν, σε ανακοίνωσή τους δημοσιοποίησαν τα ονόματα των 50 βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που ψήφισαν υπέρ της διάταξης.
   Η επίμαχη διάταξη πέρασε με 50 «ναι» και 47 «όχι» από το Β' Θερινό Τμήμα της Βουλής.
   Υπέρ του άρθρου ψήφισαν οι: Καραμανλή Άννα, Ιακωβίδου Παναγιώτα (Τάνια), Καραγκούνης Κωνσταντίνος, Στύλιος Γεώργιος, Μαρτίνου Γεωργία, Νταβλούρος Αθανάσιος, Καράμπελας Ιωάννης, Κοψαχείλης Τιμολέων, Υψηλάντης Βασίλειος – Νικόλαος, Κόνσολας Εμμανουήλ, Αυγερινοπούλου Διονυσία – Θεοδώρα, Μαρίνος Ανδρέας, Βεσυρόπουλος Απόστολος, Σενετάκης Μάξιμος, Δεικτάκης Γεώργιος, Ασημακοπούλου Άννα Μισέλ, Πασχαλίδης Ιωάννης, Κλειτσιώτης Κωνσταντίνος, Σκόνδρα Ασημίνα, Αναγνωστόπουλος Γεώργιος, Αντωνίου Μαρία, Γεωργαντάς Γεώργιος, Δήμας Χρίστος, Κέλλας Χρήστος, Βογιατζής Παύλος, Κατσαφάδος Κωνσταντίνος, Χριστογιάννης Δημήτριος, Μάνη Παπαδημητρίου Αννα, Τσουμάνης Δημήτριος, Κεφαλογιάννης Ιωάννης, Αραμπατζή Φωτεινή, Σκρέκας Κωνσταντίνος, Κουτσογιαννακόπουλος Κωνσταντίνος, Μακρή Ελένη, Μανδρέκα Ασπασία, Καρανάσιος Ευθύμιος. Κάρμαντζης Σταμάτιος, Καλαντζής Γεώργιος, Κωνσταντόπουλος Γεώργιος, Μαρκόπουλος Κωνσταντίνος, Μπούρας Αθανάσιος, Δήμας Πύρρος, Σκανδαλίδης Κωνσταντίνος, Γκόκας Χρήστος, Κασσής Μιχαήλ, Ρήγας Παναγιώτης, Χατζή Οσμάν Ραήφ Αχμέτ, Μανιάτης Ιωάννης, Κωνσταντινόπουλος Οδυσσέας και Χριστοφιλοπούλου Εύη.
   Από την ψηφοφορία απουσίαζαν ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Χαϊκάλης Παύλος, ο ανεξάρτητος βουλευτής κ. Γιοβανόπουλος Κώστας και ο βουλευτής Μπούκουρας Στάθης.
   Διευκρινίζουν, ότι ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Δημήτριος Κυριαζίδης, ο οποίος είχε διαχωρίσει τη θέση του από το βήμα της Βουλής για το άρθρο 221, αντικαταστάθηκε λίγο πριν την ψηφοφορία.
   Οι ένστολοι ενίστανται διότι με τη νομοτεχνική βελτίωση προστέθηκε διάταξη που προβλέπει ότι για τα ταμεία και τους τομείς επικουρικής ασφάλισής τους που θα μετατραπούν σε ΝΠΙΔ, το ποσοστό της εργοδοτικής εισφοράς παραμένει σταθερό ή μειώνεται, χωρίς οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση χρηματοδότηση ή παροχή εγγυήσεων από τη γενική κυβέρνηση ή άλλες μη ανταποδοτικές πηγές, πέραν των δικών τους πόρων. Οι ένστολοι εκτιμούν ότι με τη συγκεκριμένη πρόβλεψη το επικουρικό τους ταμείο θα οδηγηθεί στο ΕΤΕΑ επειδή δεν θα χρηματοδοτηθεί.
   Ανακοίνωσαν, ακόμα, την προσφυγή τους στην Επιτροπή Συμμόρφωσης του ΣτΕ «αναφορικά με τις εκδοθείσες από αυτό αμετάκλητες αποφάσεις για τις μισθολογικές περικοπές» ενώ διερευνούν δια των νομικών τους συμβούλων «αντισυνταγματικότητα των διατάξεων του άρθρου 221, έτσι όπως ψηφίστηκε, καθόσον η ίδια η έκθεση του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής αναφέρεται σε αυτό».
πηγή

   Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων έδωσε δυναμικό «παρών» συμμετέχοντας στην ένστολη κινητοποίηση της Τετάρτης στην Αθήνα. Το "μήνυμα"ελήφθη, τόσο από το προεδρείο της Βουλής, όσο και από τους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, καθώς πάνω από 2.000 ένστολοι των Σωμάτων Ασφαλείας, εν μέσω θέρους, συγκεντρωθήκαμε στην πλατεία Κολοκοτρώνη, με πορεία προς το Υπουργείο Οικονομικών και στην συνέχεια στην Βουλή, διαμαρτυρόμενοι για τον συνεχιζόμενο εμπαιγμό μας.
   Μετά όμως την ψήφιση του αρθ. 221 του Πολυνομοσχεδίου, με 50 ψήφους «ναι» και 47 «όχι» και χωρίς μάλιστα στην προσθήκη να περιλαμβάνονται αυτά που τεχνηέντως διέρρεαν μέσω συγκεκριμένων Μ.Μ.Ε, ήρθε η ώρα να ορθώσουμε το ανάστημά μας.
   Οι Βουλευτές του Β΄ Θερινού Τμήματος της Βουλής, που υπερψήφισαν την επίμαχη διάταξη, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ, καθώς με την πράξη τους αυτή και με μοναδικό στόχο την υφαρπαγή των αποθεματικών του εύρωστου Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α, ώστε να καλυφθεί το έλλειμμα του Ε.Τ.Ε.Α, έβαλαν κυριολεκτικά ταφόπλακα στην λειτουργία των ασφαλιστικών μας ταμείων, υποθηκεύοντας το μέλλον μας και το μέλλον των οικογενειών μας.
   Ο αγώνας μας όμως δεν τελειώνει εδώ. Μπορεί ενδεχομένως να χάσαμε μια μάχη, όχι όμως και τον πόλεμο.
   Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε αγωνιστική εγρήγορση, με στήριξη των αγώνων των πρωτοβαθμίων Ενώσεων και της Ομοσπονδίας μας, διαμηνύοντας προς τους βουλευτές, που κατά καιρούς έχουν εκφράσει την "αγάπη και την συμπάθεια" προς εμάς, ψηφίζοντας όμως το επίμαχο άρθρο, πως την "αγάπη και την συμπάθεια" αυτή θα τους την ανταποδώσουμε στις επόμενες εκλογές και μάλιστα εντόκως.
Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων

σημ. Τηλεβόα: Δυο παρατηρήσεις:
α) Γιατί απουσίαζαν οι 3; Εάν διαφωνούσαν με το 221 και ψήφιζαν κατά, τότε, το αποτέλεσμα θα ήταν 50 ΝΑΙ - 50 ΟΧΙ και το επίμαχο άρθρο δεν θα περνούσε. Μήπως, τελικά, δεν διαφωνούσαν;
β) Ο Πύρρος Δήμας, που επίσης το ψήφισε, τι βαθμό φέρει πλέον;

8 σχόλια:

  1. Και φυσικά ένα μεγάλο ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕ στους δυό βουλευτές της Άρτας που ψήφισαν Ναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βρε ...πήγε ο πρόεδρος στο ΑΓ.ΟΡΟΣ ...ο χριστός και η παναγία...βοήθειά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε απάντηση στην κίνηση του Αλέξη Τσίπρα να επισκεφτεί το Άγιον Όρος, ο Αντώνης Σαμαράς ετοιμάζεται να επισκεφτεί την Αργεντινή και την Βραζιλία, για να διεμβολίσει τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ.
      Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει θορυβηθεί από τις κινήσεις του Αλέξη Τσίπρα και του Αντώνη Σαμαρά, οπότε ετοιμάζεται να επισκεφτεί την Βόρεια Κορέα, για να διεμβολίσει τους ψηφοφόρους του ΚΚΕ.

      http://pitsirikos.net/2014/08/%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%AE-%CE%BF-%CF%83%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%82/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+pitsirikos%2FuPfN+%28%CF%80%CE%B9%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%82%29

      Διαγραφή
  3. Αυτοί οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, έχουν μεγάλη πλάκα λοιπόν!
    Κατακεραύνωναν το ΠΑΣΟΚ, και έχουν πάρει σχεδόν όλα του –τα κακά μάλιστα, στελέχη…
    Από το “μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι’, βρέθηκαν υπερασπιστές των δίκαιων δικαιωμάτων των αστυνομικών…
    Από τις θεωρίες περί κοινοκτημοσύνης κλπ κλπ, βρέθηκαν υπερασπιστές της ιδιοκτησίας και των νοικοκυραίων…
    Σήμερα διαβάζω και το κορυφαίο : “Επίσκεψη στις μονές του Αγίου Όρους θα πραγματοποιήσει ο Α.Τσίπρας “ …
    Δηλαδή : Θέλει η πουτ@@@ να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει !!!».

    Σχολίασε με δηκτικό τρόπο ο Γιώργος Βουλγαράκης στο Facebook τόσο την επίσκεψη του Τσίπρα στο Άγιο Όρος όσο και την...
    υπεράσπιση των ένστολων από τον ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε απάντηση στην κίνηση του Αλέξη Τσίπρα να επισκεφτεί το Άγιον Όρος, ο Αντώνης Σαμαράς ετοιμάζεται να επισκεφτεί την Αργεντινή και την Βραζιλία, για να διεμβολίσει τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ.
      Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει θορυβηθεί από τις κινήσεις του Αλέξη Τσίπρα και του Αντώνη Σαμαρά, οπότε ετοιμάζεται να επισκεφτεί την Βόρεια Κορέα, για να διεμβολίσει τους ψηφοφόρους του ΚΚΕ.

      http://pitsirikos.net/2014/08/%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%AE-%CE%BF-%CF%83%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%82/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+pitsirikos%2FuPfN+%28%CF%80%CE%B9%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%82%29

      Διαγραφή
  4. Απορίες:
    1.Για το ότι ο Στύλιος γ@μησε τους ένστολους είπε τίποτε ο Βουλγαράκης ή έκανε τουμπεκί ψιλοκομμένο;
    2.Έχει ο Στύλιος Twitter;
    3.Δάκτυλος ΣΥΡΙΖΑ έσπρωξε τον Στύλιο, τον Τάκη και την Μισέλ να ψηφίσουν ΝΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΑΤSE ΤΗΣ 7΄46 ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΟΤΑΝ Ο ΚΑΘΕ ΣΤΥΛΙΟΣ ,ΚΑΘΕ ΓΚΟΓΚΑΣ , ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ. ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΑΝΑΣΑΦΑΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ,ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ. ΤΟ BATSOS ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΣΑΝ ΒΡΙΣΙΑ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΥΛΙΟΣ ,ΓΚΟΓΚΑΣ. ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ.ΟΨΟΜΕΘΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.