24 Ιουλ 2014

Σαφές μήνυμα για το Πουρνάρι Ι & ΙΙ από την Όλγα Γεροβασίλη: Θα τα πάρουμε πίσω - VIDEO

"Είμαστε σαφείς, οι αγοραστές ας κάνουν ό,τι νομίζουν. Δεν θα αναγνωρίσουμε αυτές τις συμφωνίες, θα τα πάρουμε πίσω"...

   Την περασμένη εβδομάδα, η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Άρτας Όλγα Γεροβασίλη παραχώρησε τηλεφωνική συνέντευξη στον Χάρη Καψάλη, που δημοσιεύτηκε στο Ηπειρώτικο site Tzourlakos NEWS.


   Η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε ότι ο αγώνας ενάντια στο ξεπούλημα της ΔΕΗ και της εκχώρησης των φραγμάτων στον Άραχθο συνεχίζεται και έστειλε σαφές μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση λέγοντας: "Είμαστε σαφείς, οι αγοραστές ας κάνουν ό,τι νομίζουν. Δεν θα αναγνωρίσουμε αυτές τις συμφωνίες, θα τα πάρουμε πίσω"...
   Ακούστε την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη:

12 σχόλια:

  1. θελω να πιστευω οτι ηταν δηλωση παρορμητισμου και κομματι απο λιγο επανασταση γιατι ΟΛΑ αυτα ΘΑ τα παρει με δικα μου λεφτα οπως οΓΑΠ την COSCO τον ΟΤΕ κλπ.Ρε πεστε την αληθεια στον λαο αυτα θελει να ακουσει και οχι επαναστατικες γυμναστικες του καναπε.Το ΞΕΡΩ δεν θα το postaρεις.
    Με αγωνιστικους χαιρετισμους απο του καναπεως βεβαιως βεβαιως!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ώστε ΞΕΡΕΙΣ ότι δεν θα το ποστάρω; Να χαρώ την σιγουριά σου. Πόσα άλλα ξέρεις με την ίδια σιγουριά;
      Ας πούμε, ξέρεις ότι με τα δικά σου λεφτά ο τυπάς στην Μύκονο ζει ζωή και κότα και πληρώνει τον Μάκη Βορίδη για να είναι ελεύθερος να πίνει την σαμπάνια του στην υγειά σου ανώνυμε, στην υγειά του κορόιδου;
      Και να 'θελε να τα πάρει πίσω με τα δικά σου λεφτά, δεν μπορεί, γιατί αυτά στα έχουν πάρει οι άλλοι, τους τα 'δωσες χαμογελαστά, βουλιάζοντας στον καναπέ σου. Άρα και να με συμπαθάς, θα τα πάρει πίσω με τα δικά ΤΟΥΣ λεφτά...

      Διαγραφή
  2. να πει και στην τραπεζα να μην μου ζαλιζει τ........... για τις δοσεις του στεγαστικου μου ΑΚΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα πάντως, έπαψαν να μου τα ζαλίζουν. Ίσως επειδή τους... τα έδειξα. Δοκίμασέ το, θα εκπλαγείς πόσο διαφορετικά εξελίσσονται τα πράγματα.

      Διαγραφή
  3. "Με αγωνιστικους χαιρετισμους απο του καναπεως βεβαιως βεβαιως!!!!!!!!!!!!" βρε ποιό είδος μου θυμίζει ; ποιό;

    Μία φράση των ΚΚΕδων που θεωρούν ότι είναι οι μόνοι που αγωνίζονται και οι υπόλοιποι απο του καναπεως. Επίσης θεωρούν ότι με φθηνιες όπως το παραπάνω σχολιακί κάνουν πιο ξέρει τι αγώνα,ανάντια στο ΣΥΡΙΖΑ, όσο για τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ εκλέγουμε απο κοινού σωματεία, κάνουμε και κανένα ξεχωριστό δημοψήφισμα για να βγεί η ΝΔ απο τη δύσκολη θέση όπως με τη ΔΕΗ, ξέρετε εσείς ,.
    Κατάντια .
    Τουλάχιστον μην επαναλαμβάνεται τις ανοησίες σας παντού και γίνετε η βλακεία σας αναγνωρίσιμη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενω στα πρωτοβαθμια σωματεια οΣΥΡΙΖΑ τοσα χρονια με το πασοκ δεν ηταν βεβαιως βεβαιως;

      Διαγραφή
    2. Κάποιο Αρτινό παραδειγματάκι, για να ξέρουμε και τι λέμε, φιλαράκο, έχεις να μας πεις;

      Διαγραφή
    3. Να σου δώσω εγώ παράδειγμα για το πώς το ΚΚΕ αγκαλιά με το ΠΑΣΟΚ έκαναν παιχνίδι στον Σύλλογο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο. Γρηγόρης αγκαλιά με Παύλο.

      Διαγραφή
    4. ακρα του ταφου σιωπη εεεε

      Διαγραφή
  4. εκιόσ ο καμπάρχς τι φκιανη ρε πιδιά .που ζάη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μακάρι να τα ΠάρουΜε πίσω (ο λαός δηλαδή) και τα φράγματα απο τους μεγαλοκαρχαρίες... και τις παραλίες απο τους καταπατητές...και τα χωράφια απο τους παπάδες και τους μεγαλοτσιφλικάδες...και τα σπίτια απο τους "σπιτονοικοκυραίους"... και τις πλατείες από τους "μαγαζάτορες".
    Και να στείλουμε στο δίαολο όλες τις μαφίες και τους νταβατζήδες που δαγκώνουν κάθε πτυχή της ζωής μας. Και ναι ρε να κάνουμε και επανάσταση (κοινωνική ταξική και πολιτιστική) άμα λάχει να πούμε. Και όποιος δεν γουστάρει να κάτσει επί του καναπέως ή να τρέξει σαν το κουτάβι να του πετάξουν κανα ξεροκόμματο. Μπράβο στην Όλγα έχει και θάρρος και θράσος κάτι που λείπει από πολλούς "αριστερούς". Ούτε στηρίζω ούτε ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ αλλά άνθρωποι που τα λένε χύμα σταράτα και και δεν μασάνε τα λόγια τους αξίζουν... τουλάχιστον ένα μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ Ο ΑΛΕΞΗΣ Η ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΜΕ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΚΙ ΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΥΞΟΚΛΑΙΝΕ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.