30 Ιουλ 2014

Σας φθάνει ένας γιατρός και μην... ταράζετε τον κόσμο!!!

- Απίστευτες δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού... Υγείας(;)!!!
- Κάτι μου θυμιζουν αυτές οι "ειδικές συνθήκες"...

   «Έχετε ένα γιατρό που τα βγάζει πέρα μια χαρά». Αυτή ήταν η απάντηση που έδωσε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας στον Δήμαρχο του νησιού ο οποίος αναφέρθηκε εκ νέου στα προβλήματα με τις ελλείψεις σε γιατρούς και σε προσωπικό για την εξυπηρέτηση των ασθενών στη Σύμη.
   Σημειώνεται ότι οι κάτοικοι και ο δήμαρχος του νησιού, έχουν καταγγείλει ότι εδώ και έξι μήνες έχει μόνο ένα γιατρό και πολλές φορές το ασθενοφόρο το οδηγεί ο ίδιος ο δήμαρχος ή όποιος είναι διαθέσιμος εκείνη την στιγμή!!!
   Μιλώντας σήμερα στον ΑΝΤ1 ο δήμαρχος του νησιού, Λευτέρης Παπακαλοδούκας επανέλαβε τις καταγγελίες.
   Απαντώντας ο αναπληρωτής υπουργός υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος, υποστήριξε ότι οι πολίτες πρέπει να δείξουν κατανόηση και πρόσθεσε με νόημα, μαλώνοντας τον δήμαρχο: «επειδή ζούμε σε ειδικές συνθήκες, πρέπει οι δημόσιοι λειτουργοί να μην δημιουργούμε θέματα ασφάλειας στους πολίτες» Και για να καθησυχάσει τον κόσμο, δήλωσε με ενθουσιασμό ότι η Σύμη έχει ένα γιατρό που «τα βγάζει πέρα μια χαρά».
  Μάταια ο δήμαρχος διερωτόταν εάν «πρέπει να πεθάνουμε επειδή ζούμε σε ειδικές συνθήκες;» και τόνιζε ότι ένας γιατρός δεν επαρκεί για τους 10.000 επισκέπτες του νησιού. Ο αναπληρωτής υπουργός, το ξέκοψε τσεκουράτα. Μάλλον το χούι το 'κονόμησε από τον υπουργό του, τον Μάκη Βορίδη τον τσεκουροφόρο, μεγάλη η χάρη του...
   Πάντως, αυτές οι «ειδικές συνθήκες», όπου οι πολίτες πρέπει να κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, θυμίζουν έντονα κάποιες άλλες εποχές, που και αυτές τις γνωρίζει πολύ καλά ο υπουργός. Βλέπετε, ο Μάκη Βορίδης υπήρξε Πρόεδρος της ΕΠΕΝ, θέση που πήρε από τον απερχόμενο Νίκο Μιχαλολιάκο το 1984, κατόπιν εντολή Παπαδόπουλου, μέσα από την φυλακή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.