23 Ιουλ 2014

Ανατρεπτική μουσική συνάντηση στο πανέμορφο Θέατρο Κάστρου στην Άρτα

- Δευτέρα 28 Ιουλίου στις 9:30 μ.μ.
- Σημεία προπώλησης

   Μια ανατρεπτική μουσική συνάντηση του σπουδαίου κιθαρίστα Παναγιώτη Μάργαρη και της ταλαντούχας Ανδριάνας Μπάμπαλη στο πανέμορφο Θέατρο Κάστρου στην Άρτα!
   Το πολυσυλλεκτικό ρεπερτόριο περιλαμβάνει σόλο κιθαριστικά κομμάτια από το πρόσφατο άλμπουμ του Παναγιώτη με τίτλο “Rock of my Soul” αλλά και από την επιτυχημένη δισκογραφική σειρά “Café de l Art”, καθώς και συνθέσεις Ισπανών συνθετών αλλά και σόλο κομμάτια έκπληξη του Παναγιώτη, που θα συμπεριληφθούν στο νέο άλμπουμ του με τίτλο «Με την μαγεία της κιθάρας» το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2014.
   Επίσης θα ακούσουμε τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία της Ανδριάνας ( «Δες καθαρά», «Δεν είναι αργά», «Είσαι ο άνθρωπος μου», «Μαζί Θεός», «Μοίρα μου έγινες») διασκευασμένα με μοναδικό τρόπο από την κιθάρα του Παναγιώτη αλλά και τραγούδια κλασσικών Ελλήνων συνθετών (Χατζηδάκη, Θεοδωράκη, Ξαρχάκο), αγαπημένα κομμάτια νεωτέρων (Φοίβος Δεληβοριάς, Κωνσταντίνος Βήτα, Αρλέτα, Κώστας Λειβαδάς κ.α.) καθώς και ξένες επιτυχίες (Sting, Stevie Wonder κ.α.).
   Σε κάποια κομμάτια η Ανδριάνα θα παίξει γιουκαλίλι μαζί με τον Παναγιώτη. Το γιουκαλίλι, ένα ιδιαίτερο μουσικό όργανο δημιουργεί ένα μαγικό συνδυασμό με τον ήχο της κλασικής κιθάρας-κάτι που σίγουρα δίνει μια ιδιαίτερη μουσική χροιά στο πρωτότυπο αυτό ρεσιτάλ δύο ξεχωριστών καλλιτεχνών.
   Το καλοκαίρι είναι εδώ και το μουσικό ταξίδι του Παναγιώτη και της Ανδριάνας ξεκινάει με σκοπό να γεμίσει τις βραδιές μας με μοναδικούς ήχους και χρώματα, αλλά και ρομαντισμό!

ΕΙΣΟΔΟΣ: 10 €
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: www.viva.gr, βιβλιοπωλείο Γιάννη Σπύρου τηλ. 2681074598, βιβλιοπωλείο «Η πολυθρόνα του Νίτσε» τηλ. 2681077631

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.