13 Ιουλ 2014

Συγκροτείται κοινωνικό ιατρείο – φαρμακείο και στην Άρτα

Με πρωτοβουλία της Ριζοσπαστικής Δημοτικής Αλλαγής

   Η Δημοτική Παράταξη ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ είχε προεκλογικά αναδείξει την αναγκαιότητα να συγκροτηθεί και στην Άρτα Κοινωνικό ιατρείο – φαρμακείο, καθώς η κοινωνικές ανάγκες επέβαλλαν την δημιουργία και λειτουργία του.  Είχε γίνει διεξοδική μελέτη για το θέμα και είχε συμπεριληφθεί στο προεκλογικό πρόγραμμα της παράταξης.
   Οι εκλογές τελείωσαν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ξέχασε τις δεσμεύσεις που ανέλαβε απέναντι στην Αρτινή κοινωνία. Στελέχη της επισκέφτηκαν το Κοινωνικό Ιατρείο που λειτουργεί εδώ και χρόνια στην Πρέβεζα, συναντήθηκαν με τους υπεύθυνους και πλέον η ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ είναι έτοιμη να κάνει το πρώτο βήμα στην Άρτα.
   Έτσι στα πλαίσια της συζήτησης για τη συγκρότηση και στην Άρτα Κοινωνικού ιατρείου - φαρμακείου, η δημοτική παράταξη καλεί τους φορείς (Ιατρικό, Φαρμακευτικό Σύλλογο) και τα μέλη τους, ως φυσικά πρόσωπα, αλλά και όλους τους πολίτες της Άρτας στην ανοιχτή συζήτηση που θα γίνει για το θέμα αυτό την Τρίτη 15/7/2014 και ώρα 8:30  μ.μ. στην αίθουσα του ξενοδοχείου ΚΡΟΝΟΣ.
   Απ' όσο γνωρίζω, ήδη υπάρχουν πολλές διαθεσιμότητες από γιατρούς και φαρμακοποιούς, που επιθυμούν να στελεχώσουν εθελοντικά το Κοινωνικό ιατρείο – φαρμακείο και αυτό που απομένει είναι να προχωρήσει το διαδικαστικό μέρος, ώστε να γίνουν όλα όπως πρέπει.




2 σχόλια:

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.