19 Απρ 2014

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Όπως στάλθηκαν στο mail του ΤΗΛΕΒΟΑ


  
Από την Περιφέρεια Ηπείρου:
   Οι Άγιες Ημέρες του Πάσχα, να φωτίζουν τις καρδιές μας, να δίνουν δύναμη κι ελπίδα για την αντιμετώπιση των δυσκολιών της ζωής, δείχνοντας το δρόμο της αλληλεγγύης και της στήριξης όσων έχουν ανάγκη.
   Η Ανάσταση του Χριστού: Εικόνα που εκλάπη από τον Ιερό Ναό Κουκουλίου, εντοπίστηκε σε γκαλερί του Άμστερνταμ και επαναπατρίστηκε πρόσφατα. 





   Λίτσα Κιτσαντά, υποψήφια Δήμαρχος Αρταίων:
   "Για το λαό μας, για τη νέα γενιά, γι΄αυτούς που νιώθουν ότι δεν αντέχουν άλλο, καθώς τέσσερα χρόνια τώρα ανεβαίνουν το δικό τους Γολγοθά, το αναστάσιμο μήνυμα είναι μήνυμα ελπίδας: 
   Να νικήσουμε το φόβο, να ανατρέψουμε τις πολιτικές που διαλύουν τις ζωές μας και να χαράξουμε ένα νέο δρόμο για το αύριο της δημιουργίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της αλληλεγγύης, της δημοκρατίας και της ανθρωπιάς. 
   Ο τόπος μας να ανθίσει αυτή την άνοιξη και η ελπίδα να γεννηθεί ξανά. Καλή Ανάσταση!!"






   "Τα Πάθη και η Ανάσταση συμβολίζουν τον ανιδιοτελή και δίκαιο αγώνα του ανθρώπου ​ ​ ​για λύτρωση, φωτεινό και ελπιδοφόρο μέλλον. ​ 
   Καλό Πάσχα, με υγεία, ​προσωπική και οικογενειακή γαλήνη και πάνω απ' όλα αισιοδοξία και καλύτερες προοπτικές για όλους τους πολίτες του Δήμου μας."
Δημοτική Συνεργασία
Υποψήφιος Δήμαρχος
Ανδρέας Νταής





 

   Η υπεύθυνη της δομής του οικοτροφείου ΑΙΟΛΟΣ, οι εργαζόμενοι και οι ένοικοι σας εύχονται Καλή Ανάσταση.
   Το Άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.