22 Απρ 2014

Επισκέψεις, συναντήσεις και περιοδείες της Όλγας Γεροβασίλη στην Π.Ε. Ιωαννίνων

- Συνάντηση με Φ.Φίλιο στο Δημαρχείο, με Διοίκηση και εκπροσώπους των εργαζομένων στη Δουρούτη
- Περιοδεία σε Κληματιά, Ζίτσα, Καρίτσα, Ροδοτόπι Βουνοπλαγιά
- Συνεχίζονται αύριο οι περιοδείες

   - Η διαχείριση των απορριμμάτων, η επέκταση του προγράμματος ανακύκλωσης, το μεγάλο πρόβλημα της αιθαλομίχλης που αντμετώπισαν τα Γιάννενα τον περασμένο χειμώνα και οι τρόποι αντιμετώπισης αλλά και πρόληψης του φαινομένου, καθώς επίσης και τα μεγάλα ποσοστά ανεργίας και φτώχειας των συμπολιτών μας, συζητήθηκαν στην σημερινή συνάντηση της υποψήφιας Περιφερειάρχη Ηπείρου Όλγας Γεροβασίλη και υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων της παράταξης "Ήπειρος Ανατροπής", με τον Δήμαρχο Ιωαννίνων Φίλιππα Φίλιο.
   Ακόμη, επισημάνθηκε το γεγονός ότι η εφαρμογή του Καλλικράτη αντί να λύσει προβλήματα στην Αυτοδιοίκηση, δημιούργησε ακόμη μεγαλύτερα.
   Τέλος, κοινή ήταν η διαπίστωση ότι η συνεργασία, ο καλός συντονισμός και η συμπόρευση -σε μεγάλα ζητήματα του τόπου μας- της Περιφέρειας με τους Δήμους οδηγούν σε άμεσες λύσεις και συμβάλλουν καθοριστικά στον καλύτερο σχεδιασμό για το μέλλον.

   - Η υποψήφια Περιφερειάρχης Ηπείρου Όλγα Γεροβασίλη, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Τσίκαρης και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης "Ήπειρος Ανατροπής" συναντήθηκαν σήμερα το μεσημέρι με τον διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων κ. Φώτη Βάββα και με εκπροσώπους των εργαζόμενων στο νοσοκομείο.
   Στην συνάντηση συζητήθηκαν αναλυτικά τα προβλήματα χρηματοδότησης του νοσοκομείου και της έλλειψης προσωπικού, που οδηγούν σε σημαντικές για την υγεία των συμπολιτών μας δυσλειτουργίες και αναζητήθηκαν τρόποι απο κοινού δράσης -Περιφέρειας και Διοίκησης του νοσοκομείου- προκειμένου να διατηρηθεί ο δημόσιος και δωρεάν χαρακτήρας της παροχής υγείας σε όλους.
   Η συζήτηση με τους εκπροσώπους των εργαζομένων εστιάστηκε στο μείζον ζήτημα της αξιολόγησης, όπου η κυβέρνηση, εφαρμόζοντας τις μνημονιακές δεσμεύσεις, αποδέχθηκε την ποσόστωση της υποχρεωτικά χαμηλής βαθμολογίας, γεγονός που πρακτικά σημαίνει ότι ανοίγει η πόρτα σε απολύσεις εργαζομένων και μοιραία στην υποβάθμιση της δημόσιας υγείας.

   - Σήμερα το απόγευμα στις 7 η υποψήφια Περιφερειάρχης Ηπείρου Όλγα Γεροβασίλη και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης "Ήπειρος Ανατροπής" θα επισκεφθούν την Κληματιά, τη Ζίτσα, την Καρίτσα, το Ροδοτόπι και τη Βουνοπλαγιά.

   - Την Τετάρτη 23 Απριλίου 2014, στις 9 π.μ., η υποψήφια Περιφερειάρχης Όλγα Γεροβασίλη θα επισκεφθεί, μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης "Ήπειρος Ανατροπής", τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Ηπείρου και θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη κ. Καχριμάνη.
   Στην συνέχεια, θα επισκεφθεί το Δημαρχείο του Δήμου Ζίτσας (Ελεούσα), όπου θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Ρογκότη και θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις Αι-Γιωργίτικα στην Ελεούσα.
   Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, η Όλγα Γεροβασίλη και υποψήφιοι σύμβουλοι θα περιοδεύσουν σε Καλπάκι, Δελβινάκι, Παρακάλαμο και θα συναντηθούν με τον Δήμαρχο Πωγωνίου κ. Καψάλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.