23 Απρ 2014

Επισκέψεις - συναντήσεις της Όλγας Γεροβασίλη σε Γιάννενα, Ελεούσα, Καλπάκι, Δελβινάκι, Παρακάλαμο

Η Ήπειρος έτοιμη για την Ανατροπή

   Η υποψήφια Περιφερειάρχης Ηπείρου Όλγα Γεροβασίλη, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ιωαννίνων Βασίλης Τσίκαρης και υποψήφιοι σύμβουλοι της παράταξης "Ήπειρος Ανατροπής" συναντήθηκαν σήμερα, Τετάρτη 23/4/14, το πρωί, με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη.
   Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα, την διαχείριση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ και την χάραξη αναπτυξιακής πολιτικής για την Ήπειρο.
   Η κ. Γεροβασίλη έθεσε το ζήτημα της αξιολόγησης των υπαλλήλων της Περιφέρειας και ζήτησε την δέσμευση του Περιφερειάρχη για την μη υλοποίηση της συγκεκριμένης αξιολόγησης που έχει δρομολογήσει η κυβέρνηση.
   Στην συνέχεια, η υποψήφια Περιφερειάρχης Ηπείρου Όλγα Γεροβασίλη συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ζίτσας Δημήτρη Ρογκότη και ενημερώθηκε για ζητήματα που αφορούν το Δήμο Ζίτσας και για τις δυνατότητες ανάπτυξης της περιοχής. Ακολούθως, συμμετείχε στις εκδηλώσεις Αι-Γιωργίτικα στην Ελεούσα.
   Το απόγευμα, η Όλγα Γεροβασίλη και υποψήφιοι σύμβουλοι του ψηφοδελτίου της Π.Ε. Ιωαννίνων περιόδευσαν σε Καλπάκι, Δελβινάκι, Παρακάλαμο και επισκέφθηκαν το Δημαρχείο, όπου είχαν προγραμματισμένη συνάντηση με τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Πωγωνίου.
   Αύριο, Πέμπτη 24/4, η Όλγα Γεροβασίλη, στο πλαίσιο των επαφών της με κοινωνικούς φορείς της Π.Ε. Ιωαννίνων, θα επισκεφτεί στις 10:30 την ΕΛΕΠΑΠ. Σκοπός της συνάντησης είναι η ενημέρωση σχετικά με τις ανάγκες και τα προβλήματα της συγκεκριμένης δομής, στην προσπάθειά της να προσφέρει τις απαραίτητες υπηρεσίες στα παιδιά με ειδικές ικανότητες, τις οικογένειές τους και την κοινωνία συνολικότερα.
   Στις 12:00, μαζί με κλιμάκιο υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων που δραστηριοποιούνται στο χώρο της υγείας, θα επισκεφτεί το Νοσοκομείο Χατζηκώστα, όπου θα συναντήσει τη διοίκηση του Νοσοκομείου και εκπροσώπους των εργαζομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.