17 Απρ 2014

Συγκλονισμένα τα Γιάννενα από την αυτοκτονία έμπορου κρεάτων

Τραγική φιγούρα η κόρη του αυτόχειρα, που έτρεξε αλλά δεν πρόλαβε τον πατέρα της...

   Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Ιωαννίνων από το τραγικό περιστατικό της αυτοκτονίας ενός ηλικιωμένου που πήδηξε στο κενό, αφού πρώτα... καλημέρισε την κόρη και τη σύζυγό του!!!
   Όλα έγιναν στις 7:30 σήμερα το πρωί στην οδό Αράπη 2 στο κέντρο της πόλης. Σύμφωνα με το epirus-tv, ένας 76χρονος άνδρας, γνωστός έμπορος κρεάτων στα Γιάννενα, έπεσε από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου στο κενό και σκοτώθηκε ακαριαία.
   Η σύζυγός του και η κόρη του κάλεσαν άμεσα το 166 για βοήθεια. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο και κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο νοσοκομείο στην μονάδα ανάνηψης. Οι γιατροί όμως δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.
   Η αυτοκτονία του ηλικιωμένου, ανήμερα της Μεγάλης Πέμπτης, έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, με τους αστυνομικούς να παίρνουν σειρά καταθέσεων για να διαπιστώσουν τι κρύβεται πίσω από το τραγικό συμβάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.