16 Απρ 2014

Δεν παίζονται: Βαφτίζουν τους υδραυλικούς... οδηγούς!!!

Εδώ βάφτισαν τον Άδωνι υπουργό Υγείας, σ' αυτό θα κόλωναν;

   Πολύ μ' αρέσει αυτή η συγκυβέρνηση. Παίρνουν κάτι απίθανους τύπους, τους βαφτίζουν υπουργούς, για να τους κάνουν την χαμαλοδουλειά κι έτσι μένει ατσαλάκωτος ο Σαμαράς να παίζει μπάλα με τον Ζαγοράκη και ο Βενιζέλος να ετοιμάζεται να σκίσει το Μνημόνιο, αφού πρώτα έχει ξεσκίσει το Σύνταγμα....
   Μέχρι στιγμής, τους βγαίνει το κόλπο, οπότε το κοπιάρουν και το εφαρμόζουν και σε άλλες περιπτώσεις. Για παράδειγμα:
   Έβγαλαν με ξαφνικό θάνατο σε διαθεσιμότητα τους οδηγούς των Νοσοκομείων και δημιουργήθηκαν προβλήματα; Κανένα πρόβλημα, βαφτίζουν τους υδραυλικούς και τους ηλεκτρολόγους  οδηγούς και μεταφέρουν αυτοί φάρμακα και τρόφιμα στους νοσηλευόμενους ασθενείς. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχουν άδεια οδήγησης.
   Ας πάρουμε για παράδειγμα το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, που διαθέτει περισσότερες από 100 εξωτερικές δομές, δηλαδή ξενώνες και διαμερίσματα. Ως τώρα το ΨΝΑ διέθετε 20 οδηγούς. Η δουλειά τους ήταν να μεταφέρουν φάρμακα και τρόφιμα. Αυτοί ήταν επίσης υπεύθυνοι για τις μετακινήσεις των ασθενών, τόσο τις εσωτερικές (από δομή σε δομή), όσο και για τις εξωτερικές (για να πάνε για ιατρικές εξετάσεις κλπ).
   Και θα με ρωτήσετε:
ΕΡ: Κι αν γίνει κάποια βλάβη, όσο οι τεχνικοί κάνουν τους οδηγούς;
ΑΠ: Σιγά, δεν υπάρχει κανένας τραπεζοκόμος να πιάσει τον κάβουρα και να την διορθώσει;
ΕΡ: Και ποιος θα κάνει τη διανομή του φαγητού;
ΑΠ: Α, όλα κι όλα, δεν έχουν οικογένεια οι ασθενείς; Ας βοηθήσουν κι αυτοί σε κάτι. Όλα από την κυβέρνηση τα περιμένετε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.