27 Μαρ 2014

Έτσι έχασαν οι Αρτινοί την ευκαιρία να σφίξουν στην αγκαλιά τους τον Σταύρο Θεοδωράκη...

Τους πήρε το... ποτάμι!!!

  Η είδηση, ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης θα ερχόταν την Τετάρτη 26 του Μάρτη στην Άρτα, σκόρπισε ρίγη ενθουσιασμού στους πολυάριθμους Αρτινούς συνοδοιπόρους της κίνησής του.
   Βλέπετε, ειδικά στην Άρτα, το Ποτάμι συγκεντρώνει την προτίμηση πολύ περισσότερων ανθρώπων από το ισχνό 13% που του αποδίδουν οι δημοσκοπήσεις και η εξήγηση είναι απλή: Οι Αρτινοί είναι συναισθηματικά δεμένοι με το ποτάμι τους, τον Άραχθο και κάθε τι που τους τον θυμίζει, έστω και συνειρμκά, είναι λογικό να το βλέπουν ως κάτι δικό τους και να το αγκαλιάζουν με αγάπη.
   Έτσι λοιπόν, στο άκουσμα του ερχομού του αντισυμβατικού Σταύρου, χιλιάδες Πρωταγωνιστές του επιδόθηκαν στην εξερεύνηση, για να ανακαλύψουν το μέρος που θα μιλούσε στα πλήθη. Βλέπετε, ενώ είχε ανακοινωθεί η ημέρα έλευσης, δεν είχε ανακοινωθεί ο τόπος όπου θα τον προϋπαντούσαν.
   Πολλοί έλεγαν πως θα ανέβαινε στον λόφο της Περάνθης και θα απήθυνε κάλεσμα στον Αρτινό λαό. Κυκλοφόρησε μάλιστα η φήμη ότι θα μοίραζε ψωμί και ψάρια από κοφίνια που δεν θα στέρευαν και θα τάιζε όλον τον κόσμο.
   Σύντομα όμως, επικράτησε η συνετότερη άποψη, που έλεγε ότι, ένας φτασμένος δημοσιογράφος, δεν θα έχανε την ευκαιρία να προσδώσει έναν βαθύ συμβολισμό στον ερχομό του στην ποταμούμολη, στην Άρτα. Σίγουρα, κάτι θα έκανε που θα είχε σχέση με το ποτάμι, τον Άραχθο.
   Αρχικά, ειπώθηκε ότι θα μαζεύονταν όλοι στο παραλίμνιο πάρκο, αλλά, γρήγορα αυτή η σκέψη απωθήθηκε, καθώς υπήρχε ο κίνδυνος να έρθει ο ιδιώτης, που έχει κατακυρώσει στον εαυτό του το μισό παραλίμνιο και την μισή λίμνη και να βάλει εισιτήριο. Δεν πέρασε όμως πολύ ώρα και από στόμα σε στόμα διαδόθηκε, σαν πυρκαγιά σε πευκοδάσος, ότι ο Σταύρος θα πήγαινε δίπλα στο ΚΤΕΛ, πάνω από το παραλίμνιο, στην πιτσαρία του φίλου μου του Βασίλη, στο Ποτάμι.
   Χιλιάδες μαζεύτηκαν κάτω από τον πλάτανο, γέμισε η πλατεία και η παιδική χαρά, μερικοί μάλιστα μπήκαν στην διπλανή καφετέρια, όπου την ίδια ώρα έδινε συνέντευξη Τύπου και ανακοίνωνε ονόματα υποψήφιων συμβούλων η υποψήφια δήμαρχος, η Λίτσα Κιτσαντά.
   Μάταια περίμεναν όμως τον Σταύρο. Αυτός, αντισυμβατικός όπως πάντα, προτίμησε αυτό που η ψυχή του τον ορμήνεψε. Άφησε κατά μέρους τα επικοινωνιακά παιχνίδια με τους οπαδούς και τις κάμερες και προτίμησε να κάνει κάτι χρήσιμο και χρηστικό, κάτι που θα μείνει πίσω του, σαν παρακαταθήκη.
   Έτσι, επισκέφθηκε το κυλικείο του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού και με απλό βιωματικό τρόπο, με τη γλώσσα του σώματος και χαρακτηριστικές κινήσεις των χεριών, όπως βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία, έδειξε στους παρευρισκόμενους πώς μπορεί να τεμαχιστεί καλύτερα ένα κοτόπουλο, για να τραφούν περισσότεροι άνθρωποι.
   Τελικά, αποδεικνύεται ότι ο Σωτήρας δεν μπορεί να ξεφύγει από το concept με τους άρτους και τους ιχθείς...


   ΥΓ: Βασίλη, για τη τζάμπα διαφήμιση, θέλω κέρασμα και μια χάρη, ξέρεις ποιά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.