21 Νοε 2013

Ποια είναι η 33χρονη Εύη Παπαγεωργίου, η νέα διοικήτρια στο νοσοκομείο Σπάρτης;

Άλλος ένας αξιοκρατικός διορισμός από την "παραμεθόρια" Καλαμάτα...

   Θα θυμάστε που έγραφα το πρωί για την "παραμεθόρια" Μεσσηνία (δείτε εδώ). Τώρα σας έχω νέα ανάρτηση που έχει σχέση όχι μόνο με την ακριτική Καλαμάτα αλλά και με τη γειτονική Σπάρτη. Για την ακρίβεια, για το Νοσοκομείο Σπάρτης...
   Αυτά που είχαμε πει για το Νοσοκομείο Άρτας (δείτε εδώ) και τον νέο αξιοκρατικά διορισμένο διοικητή, τον Αγρινιώτη Νίκο Κατσακιώρη, τον πρώην υπάλληλο στο τελωνείο Μεσολογγίου, που είχε κολλήσει τα απαραίτητα ένσημα αξιοκρατίας ως πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας και πρώην πολιτευτής (το 2009) της Ν.Δ. τα θυμάστε;
   Ε, λοιπόν τα δικά του αξιοκρατικά προσόντα δεν πιάνουν μία μπροστά σε αυτά που κατέχει η άξια διορισμένη νέα διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης, η Ευδοξία (Εύη) Παπαγεωργίου.
   Διαβάστε και θα καταλάβετε:
   Η Εύη Παπαγεωργίου γεννήθηκε στην Καλαμάτα στις 4 Νοεμβρίου 1980 (μόλις 33 ετών, τόπο στα νιάτα). Αποτελεί μέλος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Μεσσηνίας, ενώ από το 2011 μέχρι σήμερα είναι ειδική σύμβουλος του Δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα σε οικονομικά θέματα (Είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών της Σχολής Οικονομίας και Διοίκησης Πανεπιστημίου Πατρών) του δήμου.
   Εντάξει, θα μου πείτε και τι μ' αυτό; Μήπως είχε αποκτήσει πιο πριν την απαιτούμενη εμπειρία για το πώς διοικείται ένα Νοσοκομείο; Για να δούμε:
   Από το 2005 μέχρι το 2008 ήταν εκπαιδεύτρια στο Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Καλαμάτας σε διάφορα τμήματα, ενώ στο διάστημα 2003 – 2010 ήταν Υπεύθυνη υλοποίησης προγραμμάτων κατάρτισης στο Κ.Ε.Κ. ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ.
   Ναι, αλλά μήπως η κοινωνική της δράση ήταν αυτή που την πιστοποίησε ως την κατάλληλη για τη θέση; Για να το δούμε κι αυτό:
   Έχει διατελέσει:
      • Μέλος ΟΝΝΕΔ Μεσσηνίας (2003 – 2010),
      • Εκλεγμένο μέλος στο Τοπικό γραφείο Καλαμάτας (2007 -2010),
      • Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ (2007 – 2010)
      • Εισηγήτρια της Κ.Ε. ΟΝΝΕΔ για θέματα χωροταξίας περιβάλλοντος και δημοσίων έργων (2007 – 2010).
   Είναι επίσης:
      • Υπεύθυνη γυναικών ΝΟΔΕ (2010)
      • Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. (2010).
   Άξια, άξια, άξια!!!

2 σχόλια:

  1. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΑΣΧΕΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ...ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΚΜ ΦΟΡΑ Κ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΥΓΕΙΑΣ ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ...ΘΑ ΠΕΙΡΑΖΕ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΑ ΕΙΧΕ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΠΧ MANAGEMENT ΥΓΕΙΑΣ Η ΝΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΡΟΣ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.