7 Αυγ 2013

Καταγγελία για κακοποίηση ζώου από επιχειρηματία της κεντρικής πλατείας στην Άρτα

Ζώο πυροβόλησε ανυπεράσπιστη ψυχή

   Στο inbox του fb του ΤΗΛΕΒΟΑ στάλθηκε η παρακάτω καταγγελία (έχω κρύψει τα στοιχεία του καταγγελόμενου):
   "Καλησπερα,
   Το παρακατω θεμα υπεπεσε στην αντιληψη μου και υποθετω μοιραζομαστε την ιδια ευαισθησια σε τετοιου ειδους επεισοδια. Αν μπορουμε να δωσουμε καποια εκταση, οπως της αρμοζει δηλαδη, στο θεμα θα ητανε ευχης εργο.
   Ευχαριστω εκ των προτερων.
   Ατομα με ψυχολογικα προβληματα μπορει να χτυπησουν, να πυροβολησουν, να μαχαιρωσουν ακομα και να βαλουν φωτια σε ζωντανα ζωα.
   Ο αθλιος στη δικια μας περιπτωση στις 6 Αυγουστου 2013, τραυματισε (θανασιμα ή μη δεν γνωριζουμε) 2 γατακια με αεροβολο και για ιδιαν ευχαριστηση! Για πλακα δηλαδη.
   Ο ανεγκεφαλος αεροβολιστης λοιπον εχει ονομα. Ονομαζεται ****** και ειναι ιδιοκτητης του ******* Cafe Bar στην κεντρικη πλατεια της Αρτας. Παρακαλω κοινοποιηστε/διαδωστε.
   Αν και ζουν αναμεσα μας αυτα τα ανδρεικελα ενα πραγμα δεν τους επιτρεπεται: να κυκλοφορουν ανενοχλητοι κ ανωνυμοι.
   Γι' αυτο το λογο λοιπον προσθετουμε τις παρακατω πληροφοριες ετσι ωστε το ζητημα να λαβει τις καταλληλες διαστασεις.
   Αν διαπιστωσετε λοιπον κακοποιηση: Καντε αρχικα παρατηρηση στον ιδιοκτητη. Εαν αυτη δεν αποδωσει, καντε επωνυμη γραπτη καταγγελια στο:
• αστυνομικο τμημα της περιοχης σας, και
• στην Κτηνιατρικη Υπηρεσια της Νομαρχιας που ανηκετε
• στην Εισαγγελια
   Ζητηστε τον αριθμο πρωτοκολλου της καταγγελιας και αντιγραφο της καταθεσης, ωστε να μπορεσετε να παρακολουθησετε την εξελιξη της και να πιεσετε να δοθει συνεχεια.
   Αν τα ζωα είναι ηδη σε κακη κατασταση, ειδοποιηστε το Δημο ή την κοινοτητα που υποχρεουται από το Νόμο να εχει προγραμμα περιθαλψης, ωστε να επεμβει και να περιθαλψει τα ζώα.
   Ταυτοχρονα ειδοποιηστε την τοπικη φιλοζωϊκη οργανωση.
   Πιέστε το Δήμο να αναλάβει τις υποχρεώσεις του.
   A. N."

σχόλιο: Ελπίζω να μην είναι αλήθεια. Δεν θέλω να το πιστέψω, γιατί ο ιδιοκτήτης είναι γνωστός και ξέρω ότι έχει ζώα.
σχόλιο 2: Δυστυχώς, φαίνεται πως είναι αλήθεια και είναι γνωστό σε πολλούς. Δέχομαι συνεχώς μηνύματα για το θέμα και όλοι γνωρίζουν ποιος το έκανε. Απλά, υπάρχει η εξής διόρθωση: Το γατάκι ήταν ένα και όχι δύο και το περιστατικό έγινε έξω από το μαγαζί.



46 σχόλια:

  1. Βασικα μια διορθωση..Το συμβαν δεν ελαβε χωρα 6 Αυγουστου οπως λεει ο φιλος παραπανω αλλα τις πρωτες ωρες της τριακοστης πρωτης Ιουλιου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιός είναι ρε παιδιά; Γιατί δεν λέτε το όνομα;

      Διαγραφή
    2. Επειδή είμαι από Άρτα αλλά δεν μένω εκεί θα ήθελα πολύ να μάθω ποιος το έκανε. Έχω αρκετά σκυλάκια στο σπίτι κ αυτό που διάβασα με απογοήτευσε

      Διαγραφή
    3. Σημασία έχει το συμβάν κι όχι η μέρα! Σημασία έχει να φροντίσετε οι Αρτινοί που θεωρείτε τους εαυτούς σας ανθρώπους, να τιμωρηθεί το κάθαρμα, όπως ορίζει ο Νόμος! ΤΑ ΛΌΓΙΑ ΕΊΝΑΙ ΦΤΏΧΙΑ!!!! Η ΖΩΉ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΗΙΝΟ ΟΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ,
      ΕΝΟΣ ΜΟΝΟ, ΜΙΚΡΟΥ ΓΑΤΙΟΥ!!!

      Διαγραφή
    4. Σημασία δεν έχει η μέρα, αλλά το συμβάν! Οσοι γνωρίζουν, έκαναν καταγγελία; Η ΖΩΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ, ΑΠ'ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ:ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΟΝΟ, ΜΙΚΡΟ ΓΑΤΑΚΙ!!!

      Διαγραφή
  2. Το θέμα δεν ειναι ποτέ έγινε το συμβάν αλλά γιατί έγινε.τη τον πείραξε το άμοιρο ζώο η τα ζώα.προφανώςθα το έκανε για λόγους γέλιου αλλά δεν ειναι έτσι.κάποιος θα πρέπει νατου κάνει το ίδιο για να γελάσει και ο άλλος κόσμος.τελικά υπάρχουν μεγάλοι μΜΑΛΑΚΕΣ στον κόσμο κ ντροπή τους γιατί μας περνει όλους η μπάλα παρότι δεν φταίμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί δεν λέτε το όνομα? Μόνο έτσι θα τον τιμωρήσετε, να μάθει όλος ο κόσμος ποιος είναι και τι έκανε.... Με τέτοια "*******" αρχίδια κακό θα του κάνετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπάρχουν διάφορες ομάδες φιλοζωικές στο facebook στις οποίες μόλις είδα ότι αναφέρουν το όνομα και το μαγαζί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ Μ.....Σ ΕΙΝΑΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παρακαλώ να μην κάνετε καταγγελίες αν δεν έχετε το θάρρος να αποκαλύψετε το όνομα του δράστη. Δεν βοηθάτε κανέναν έτσι, απλά ικανοποιούνται ένστικτα κιτρινισμού. Όταν ο ίδιος άνθρωπος θα το ξανακάνει δεν θα νοιώσετε υπεύθυνοι;;;;

    Α. Λαλένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταγγελία στην αστυνομία έγινε ? Ο δράστης θα τιμωρηθεί για αυτό που έκανε ? Ολα τα άλλα είναι νάχαμε να λέγαμε

      Διαγραφή
    2. Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ κα. Λαλενη....και το ιδιο ισχυει για τους σχολιαστες.....
      Γεωργια Τσακιλιωτη

      Διαγραφή
  7. Όπως πάντα οι Αρτινοί συμπατριώτες, αποκαλυπτικοί αλλά ταυτοχρόνως συγκαλυπτικοί. Ακόμα και αν τους δηλητηριάσουν εκείνοι παραμένουν υπεράνω, αφού ο "κύριος" παραμένει στο απυρόβλητο. Εύχομαι το επόμενο θύμα του να είναι κάποιος εκ των ψιθυριστών. Ίσως έτσι αλλάξουν νοοτροπία... Δυστυχώς αυτή η πόλη κρύβει πολλούς ψυχασθενείς, διαπλεκόμενους και δολοπλόκους, κρυμμένους κάτω από ένα πέπλο υποτιθέμενης αξιοπρέπειας. Φυσικά το ψάρι βρωμάει απ' το κεφάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μα αν είναι δυνατόν...μόνο αν ''βγεί'' το όνομά του στην φόρα θα ρεζιλευτεί αυτός ο άμυαλος και ανίκανος άνθρωπος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παρακολουθώ έκπληκτος να γίνονται σωρός τα μηνύματα σε gmail και fb, και τα σχόλια στο blog (που αναγκάζομαι να διαγράψω) που αναφέρουν το όνομα του δράστη. 6 δηλώνουν αυτόπτες μάρτυρες και πάνω από 20 ορκίζονται ότι το ξέρουν από απολύτως αξιόπιστη πηγή. Όλοι αφρίζουν και με κατηγορούν που δεν γράφω το όνομά του.
    Λοιπόν, με εξαίρεση τον πρώτο φίλο που κατήγγειλε το περιστατικό και γεννναία δηλώνει ότι φοβάται (ναι, θέλει γενναιότητα να παραδεχτείς ότι φοβάσαι) και δεν θέλει μπλεξίματα, έχω να πω το εξής που θα δυσαρεστήσει όλους τους υπόλοιπους:
    Γιατί φίλοι μάρτυρες του επεισοδίου (με εξαίρεση ενός) δεν αντιδράσατε όταν συνέβη;
    Γιατί τόσες μέρες το κάνατε γαργάρα;
    Γιατί βολεύεστε να λειτουργείτε δι' αντιπροσώπων;
    Πότε θα καταλάβετε ότι αν δεν βγει ο καθένας μπροστά να διαμαρτυρηθεί για όσα συμβαίνουν μπροστά στα μάτια του, δεν γίνεται τίποτε;
    Ως πότε θα αναθέτετε σε άλλους τις ευθύνες σας ως πολίτες;
    Πρόπερσι το χειμώνα, κάποιοι καταφέραμε και δεν κόπηκε το ρεύμα από 483 σπίτια του νομού, που δεν πλήρωσαν το χαράτσι. Με καθημερινή τουλάχιστον δίωρη παρουσία στο παλιό ΣΕΣ, με αγώνες, με παραστάσεις στη ΔΕΗ όποτε έρχονταν εντολή διακοπής, με ασφαλιστικά μέτρα, με τρέξιμο, άγχος και απειλές, με προσωπικά έξοδα, με τρικλοποδιές.
    483 περιπτώσεις που έβγαλαν εκείνο το χειμώνα, έχοντας φως και καλοριφέρ. Πόσοι είμασταν αυτοί που το τρέξαμε, το γνωρίζετε; Πόσοι δέχτηκαν να βάλουν την υπογραφή τους στα δικαστήρια, το ξέρετε;
    Τα δικαιώματα πηγαίνουν αντάμα με υποχρεώσεις και με ξεβολέματα, αυτό πρέπει να το θυμόμαστε. Αλλιώς, θα ψάχνουμε να βρούμε τι μας ψεκάζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εάν φοβούνται οι μάρτυρες ας επικοινωνήσουν με το φιλοζωικό σωματείο της Άρτας για να τους πούνε τι πρέπει να κάνουνε. Όποιος θέλει να βρεί λύση βρίσκει...Έλεος πια με τον κάθε τρελό που σκοτώνει ζώα για .
      Εάν δεν μιλήσουνε οι μάρτυρες θα περάσει έτσι στο ντουκου και ο δράστης δεν θα πάθει τίποτα.
      Πρέπει οπωσδήποτε να καταγγείλουνε το γεγονός όσοι ήταν μπροστά και να μην φοβούνται.

      Διαγραφή
  10. Εάν μπείτε στην ομάδα του φιλοζωικού σωματείου Άρτας στο facebook κάποιοι φίλοι αναφέρουν το όνομα του.

    Ο τηλεβόας έχει δίκιο σε πολλά από αυτά που αναφέρει. Κατα την γνώμη μου οι αυτόπτες μάρτυρες πρέπει να πάνε και να το καταγγείλουνε στην αστυνομία. Αλλιώς αυτός θα συνεχίσει να δρα ανενόχλητος!

    Το γατάκι ζεί; Τι έγινε τελικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απλά έαν οι άνθρωποι που ήταν παρόντες στο περιστατικό δεν κάνουν επίσημη καταγγελία, ο ''κύριος'' αυτός θα την βγάλει καθαρή και θα βγεί και από πάνω λέγοντας ότι κάποιοι θέλησαν να τον ''δυσφημίσουν''!
    Χωρίς μάρτυρες δεν υπάρχει και έγκλημα! Έτσι δεν είναι; Μην του κάνετε αυτή την χάρη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ ΡΕΜΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΩΡΑΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑΤΕ...ΜΑΣ ΔΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ..ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΕ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΒΡΩΜΟΚΟΤΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ, ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ...ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. φυλακη τωρα για να βαλει μυαλο γιατι αν ειμουν εγω στην αρτα θα τον εκαιγα ζωντανο μεσα στο ιδιο του το μαγαζι τον αλητη να πληρωσει τωρα γιαυτο που εκανε εχει και ζωα το καθαρμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. se ena magazi evlepa gatakia stous kanapedes,logika ekino to magazi thaeinai.kserw oti exei skilo kirios sto spiti tou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εύχομαι η υπόθεση να πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης, να υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες που δέχονται να καταθέσουν, χωρίς να κάνουν πίσω τελευταία στιγμή.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αίσχος!! Για να κάνει κάποιος κάτι τέτοιο πρέπει να έχει απίστευτα ψυχολογικά !! Οι αυτόπτες μάρτυρες πρέπει να στραφούν στη δικαιοσύνη γιατί διαφορετικά καλύπτουν το τέρας αυτό! Προσωπικά δεν πρόκειται να ξανακατσω στην καφετερια του !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. na stamatisoun na pigenoun sto magazi tou...i astinomia kai genika i "dikeosini" stin eparxia einai parodia...tha pai o xorofilakas kai tha tou pi (kops tsi vlakies ree ***** ), kai afou tha pioune kai tin frapedara tous kai filithoun kai tha paroun ton dromo tous...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Είμαι από την Άρτα και πραγματικά ντρέπομαι,γιατί είναι σκατάνθρωποι σε σχέση με τα ζώα. Αν τους πεις το οτιδήποτε θα σου απαντήσουν "δικό μου είναι και το κάνω ό,τι θέλω". Θέλω δεν είναι έτσι όμως. Έχουν ψυχή και οφείλεις να τη σέβεσαι. Δεν θα σου άρεσε αν κάποιος πείραζε δικό σου άνθρωπο. Τότε θα σε έπιανε το ηπειρώτικο. Σκατά στα μούτρα τους! Καιρός είναι η εισαγγελία Άρτας να τιμωρήσει κάποιον για παραδειγματισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. epeidi mallon den ta xerete kala agapite tilevoas... oi martyres antedrasan amesws...kai oti o epixeirimatias kruftike wste na mn tous antimetwpisei...apo tin prwti mera o kosmos antedrase...kai ta peri gargaras kai paromia sxolia na leipoun...euxaristw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Διαβάζοντας ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ τις μέρες ΤΙΣ καταγγελίες κ τα Σχόλια διαπιστώνω οτι ολα αυτα ειναι ψευδείς κ ανεπαρκή απο ανθρωπουσ Που θελουν να πλήξουν Ηθικά κ επαγγελματικά τον συγκεκριμένο επιχειρηματία.που ΩΣ γνωστό φημίζεται για το Ήθος του κ ΤΙΣ φιλοζωικές του πεποιθήσεις κ ΟΠΩΣ ολοι γνωρίζουν εχει κατοικίδια ζώα στο σπίτι του κ οχι μόνο.ΑΣ είμαστε λοιπόν προσεκτικοί στις ψευδείς κκαταγγελίες κ σε ψευδει περιστατικά τα οποία μπορεί να μασ οδηγήσουν σε ανεπιθύμητες καταστάσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πώς γίνεται να υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες όμως? Πώς γίνεται μια πόλη ολόκληρη να είναι ενήμερη για το γεγονός? Πώς γινεται να υπάρχουν φωτογραφίες/αποδείξεις?

      Πολλά πως κ εσύ αγαπητέ φιλε μας μιλάς για εσκεμμένο πληγμα στις επαγελμάτικες δραστηριότητες του συγκεκριμένου επιχειρηματία.

      Το καλύτερο που μπορεί να κάνει ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας είναι να παραδεχτεί την ενοχή του και να πληρώσει το πρόστιμο (που φυσικά θα ειναι δυσανάλογο της πράξης του) και οτι άλλο προκύψει νομικα. Γιατί αν επιλεξει να κατευθυνθεί διαμέσω της εναλλακτικής οδού που έμμεσα προτείνεις, σε πληροφορώ οτι ήδη συστήνεται λίστα μαρτύρων (20+) έτοιμη να καταθέσει έναντια σε άυτη την απάνθρωπη πράξη. Ήτανε αρκετοί άνθρωποι παρόντες στο σκηνικό και η τακτική του εκφοβισμού που προωθείς δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα. Ας αναλάβει τις ευθύνες του λοιπόν.
      Κανείς δεν έχει πρόθεση, και πόσο μάλλον όρεξη, να μπουκοτάρει κάποιον συνάνθρωπό του και μάλιστα εν καιρω τέτοιας μέγαλης οικονομικής κρίσης. Δεν στέκει και το ξέρεις πολυ κάλα.

      Νομικός

      Διαγραφή
    2. Εσυ που το ξερεις ??? Δεν ξερω ποιος ειναι.....αλλα απο που γνωριζεις οτι λενε ολοι ψεματα ??

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος8 Αυγούστου 2013 - 1:35 μ.μ. malon ise kai esi ena apo ta katikidia pou exi!!! kanis edo den egrapse to onoma (oli kseroume pios einai ) ...kai to teleuteo pou grafis einai apili i proidopisi ?
    exis dioristhi gia na ton iperaspistis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το ότι έχει ζώα στο σπίτι του δεν είναι !!! Και ο άλλος είχε σκύλο και τον κρέμασε επειδή και καλά του έφαγε μια κότα.Τι πάει να πεί αυτό δηλαδή;
    Και απαντώντας στο προηγούμενο σχόλιο θέλω να πώ ότι ναι δεν είχαν άλλη δουλειά οι άνθρωποι από το να πλήξουν ηθικά και επαγγελματικά τον συγκεκριμένο επιχειρηματία! Μα είστε καλά;;;Σε ποιόν τα πουλάτε αυτά;

    Και ποιοί είναι ΟΛΟΙ αυτοί που γνωρίζουν τις φιλοζωικές του πεποιθήσεις; Άκυρα όλα αυτά που γράφετε αγαπητέ κύριε. Η μόνη ''ανεπιθύμητη'' καταστάση που γράφετε είναι να βρεθεί απέναντι στην δικαιοσύνη για αυτό που έκανε. Και εάν για εσάς είναι ανεπιθύμητο σας πληροφορώ ότι για μένα είναι επιθυμητό και δίκαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ´´ΟΥ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΛΗΣΙΟΝ ΣΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΑΝ ΨΕΥΔΉ´´ ΜΕΓΑ ΛΆΘΟΣ κ ΤΕΡΆΣΤΙΑ ΑΜΑΡΤΊΑ φίλοι μου να κατηγορουμε και να κατονομαζουμε συνανθρώπους χωρίς αποδείξεις...εξάλλου στο συγκεκριμένο επιχειρηματία μπορω να δώσω μόνο ψήφο εμπιστοσύνης και τίποτε άλλο αφού γνωρίζω ότι ΠΟΤΈ δεν θα ήταν ικανός ούτε να σκεφθεί κάτι τέτοιο...αλλιώς πώς θα περιμαζευε ο ίδιος και θα μεγάλωνε αδέσποτα (δύο γατακια);;;;....όλες αυτές οι συκοφαντίες κι ο κιτρινισμός μόνο να με υποψιασουν λοιπόν μπορούν για τους λόγους της άδικης ενοχοπόιησής του! Εδώ κολλάει αυτο που λέει ο θυμόσοΦος Λάος μας ´´δε με νοιάζει αν ψοφήσει η αγελάδα μου αρκεί να έχει ψοφήσει πρώτα του γείτονά´´...ας τιμωρηθεί λοιπόν ο πραγματικός ένοχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΩΠΑ ΡΕ ΑΡΤΙΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΟΖΩΙΚΑ ΣΑΣ ΕΝΣΤΙΚΤΑ.ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΩΜΙΣΑΝΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ,ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ Μ......Σ.ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΦΙΞΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΕΝΑ ΓΑΤΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ την πολη δεν την βρωμιζουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΄η ΖΩΑ!την πολη την ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΚΤΗΝΗ ντοπια και ΚΡΥΦΑ περιφερομενα(απο πατρα,αγρινιο και αλλου).ξερειs εσυ....

      Διαγραφή
    2. Βρωμιαρη κρετινε τραβα κρυψου πισω στηυν τρυπα σου. Μην κ σε πετυχει κανεις μας πουθενα. Θα σου δειξουμε ποσο κοστολογουμε κ τη δικη σου ζωη. Θρασυτατο σκουπιδι.

      Διαγραφή
  26. o an8ropos aftos 8a eprepe na klisti se ena kloubi akou gia plaka na doume ti 8a ekqane aftos an tou to kanane afto :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δεν παρεμβαίνω στα σχόλια, παρά μόνο όταν εκτροχιάζονται τελείως. Το παρακάτω σχόλιο ήταν επώνυμο, αλλά το έκοψα γιατί ήταν επιεικώς απαράδεκτο. Πώς μπορεί να είναι φιλόζωος κάποιος που δεν σέβεται καθόλου την αξία της ανθρώπινης ζωής;
    Ξέροντας πως θα με πάρει εμένα η μπάλα και θα με λούσει κανονικά, το δημοσιεύω με αστεράκια και παπάκια για να καταλάβετε τι έγραψε:
    "Γ@*w το μ***ι της μ@ν@ς του ρε που πυροβολει γατακια το που**@ριο, γ@*w τα παιδια του τη γυναικα του τη αδερφη του το πατερα του τον αδερφο του και να βγαλει καρκινο γ@*w το χρ***ο που τον πεταγε.καψτε του το σπιτι ρε που τον φοβαστε κι ολας."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. filoi kai syntopites parakolouthw meres tis ekselixeis kai an kai menw poly makrya apo tin arta exw ginei pleon ena me olous tous filozoous xerete giati??????? giati o en logo kyrios apeileise filous mou pou tolmisan na poun to onoma tou dimosia. STIN PYRAAAAAAAAAAAAAAAAA na parei oti aksizei

    me ektimisi vaso apo athina

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΑΠΟ Μ.....Α ΤΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΕΝΑ ΓΑΤΙ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΟΥΝ .Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΦΙΛΟΖΩΙΚΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΨΩΜΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ.ΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΚΑΙ ΝΗΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΤΕ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ .ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΑΙΤ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΚΡΟΗΜΕΡΕΥΣΕΙΣ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΣ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΚΛΑΣΟΜΠΑΝΙΕΡΗΔΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΑ ΜΑΝΑΔΕΣ.ΑΣ ΠΑΕΙ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΑΣ? ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ Ο ΚΑΡΑΒΛΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από μ@@κια του πυροβόλησε το γατί; Είσαι καλά ανθρωπέ μου; Τι λές τώρα; Όλοι εδώ μέσα καταδίκασαν την αποτρόπαια πράξη που έκανε, εγώ προσωπικά ούτε τον ξέρω τον συγκεκριμένο επιχειρηματία αλλά ούτε θέλω να τον μάθω!!! Η πράξη με νοιάζει...Και για την πράξη του πρέπει να πληρώσει. Όποιος και να το έκανε πάλι το ίδιο θα έλεγα. Δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί του. Και ο περιπτεράς της γειτονιάς μου να το έκανε πάλι έτσι θα αντιδρούσα.
      Αν φτάσουμε σε σημείο να λέμε ''και σιγα τι έγινε που σκότωσε ένα γατάκι'' είμαστε όλοι για ψυχίατρο. Όποιος φτάνει σε σημείο να σκοτώνει ζώα είναι ικανός και για πολλά άλλα πράγματα.

      Τώρα για αυτό που ανέφερες ότι κάποιοι εδώ μέσα ''είμαστε υποκείμενα και ΔΕΝ μπορούμε να τον φτάσουμε'' απλά δείχνει το επιπέδο σου. Τόσο σου κόβει τόσο λές...Δεν σε παρεξηγώ.

      Διαγραφή
    2. Προς τον ανώνυμο 9Αυγούστου-1:17 μμ

      Γράφεις οτι ο εν λόγω μαγαζάτορας ''δίνει ψωμί σε πολλούς συμπολίτες μας!'' Είναι επιχείρημα αυτό δηλαδή ώστε να μπορεί να σκοτώνει ζώα; Και ο άλλος ήταν γιατρός (σε μια άλλη πόλη) και διακινούσε πορνογραφικό υλικό. Δηλαδή θα έπρεπε να πούμε αυτός έσωσε πολλές ζωές άρα καλά έκανε;;; Ειλικρεινά δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου. Είναι θεμιτό ότι θέλεις να υποστηρίξεις τον μαγαζάτορα, αλλά από την άλλη ήθελα να σου πώ ότι η ΑΝΘΡΩΠΙΑ φαίνεται σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής ενός ανθρώπου. Χτύπησε ένα ανυπεράσπιστο ζωάκι. Το καταλαβαίνεις αυτό; Είδες τις φωτογραφίες; Εσύ λές ότι ο το έκανε από μ@@κια, εγώ το ονομάζω ψυχική διαταραχή και έλλειψη παιδείας. Η παροιμία λέει ''πες μου τον φίλο σου να σου πως ποιός είσαι''. Ελπίζω μόνο να μην είσαι και εσύ σαν αυτόν και να κάνεις τέτοιου είδους πράξεις. Όσο για τα βρισίδια που λές, δεν είδα και εσύ να είσαι καλύτερος από αυτούς που βρίζουν μανάδες. Τα ίδια και χειρότερα γράφεις. Λυπάμαι πραγματικά. Εύχομαι όσοι ήταν μπροστά να απευθυνθούν στην δικαιοσύνη. Αγαπητέ τηλεβόα παρακαλώ να μας ενημερώσεις εάν υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα. Δεν πρέπει να περάσει έτσι.
      Φιλικά, Γιώτα

      Διαγραφή
  30. επειδη σε αυτη την πολη γνωριζομαστε καλα ολοι εκει γυρω στα ...45,το οτι ...<>-λεs και δεν δουλευουν οι εργαζομενοι και ειναι σκλαβοι,δεν αναιρει την πραξη του ...τυπου!
    η Μ...ακια του τυπου ηταν που δεν ...πουλησε οταν επρεπε...
    καταλαβαινομαστε νομιζω...

    Υ.Γ.1:απο καποιον που του αφησε αρκετα λεφτα τα ...καλα τα χρονια και σε διαβεβαιω δεν τον ζηλεψα ουτε τον ζηλευω καθολου.
    Υ.Γ.2:εμειs των ΄80s αλλον ξεραμε σαν τον ...ομορφο επιτυχημενο επιχειρηματια που τον ζηλευουν αρκετοι στην αρτα.οχι αυτον.
    μην τα κανουμε ...ισιωμα ολα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Διαβάζω τι γράφεται κι σας διαβεβαίωσε ότι σε λάθος άνθρωπο αναφέρεστε...άλλος το έχει κάνει απο τη ´γειτονιά´ και υπάρχουν κι αυτόπτες..εγω αν κι αργό δε ζω εδώ και δεν τους γνωρίζω προσωπικά. Αλλα ρε παιδιά φαίνεται ότι όντως έχετε απωθημένα για τον συγκεκριμένο και όχι μόνο τον ζηλευετε αλλα τον παραζηλευετε....γιατί όλοι είστε σγουροι και αρχισατε κιόλας να αναΦερεστε σε αλλα πράγματα στην προσωπική του ζωή...αν ήταν κάποτε ´ωραίος επιχειρηματιας´ και ολα τα αλλα προσωπικά του δε ενδιαφέρουν κανέναν εκτός απο τους αργόσχολους που δεν έχουν τίποτε άλλο παρά να κατσουμπολευουν τον έναν και τον άλλο...τελικά μόνο καλο του κάνετε γιατί εμείς που παρόλο αρτινοι το βλέπουμε απο μακριά γελάμε μαζι σας...άλλοι αυτόπτες λένε ότι ήταν αυτός κι άλλοι άλλος!!,!...καλα τι γίνεται ρε παιδια σε Υτη την πολη??...ολα τα ματιά δε βλέπουν ίδια?....ας αφήσουμε τους ανθρώπους στην ησυχία τους κι ας ασχοληθούμε ο καθένας με το ευατο μας ρε παιδιά...που γίναμε όλοι αναμαρτητοι και πετροβολούμε τον ένα και τον άλλο...ευτυχώς που έφυγα απο αυτη την πόλη και μόνο να γελαω μπορω!


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.