14 Νοε 2012

Η Όλγα Γεροβασίλη με το Δ.Σ. της ΠΟΕ-ΟΤΑ για τις μαζικές απολύσεις εργαζομένων στην Αυτοδιοίκηση

"Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ θα αγωνιστεί για να μην περάσουν οι απολύσεις και δεσμεύεται να καταργήσει όλους τους σχετικούς νόμους που αφορούν το θεσμό, όταν λάβει από το λαό της χώρας κυβερνητική εντολή"

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΕ-ΟΤΑ 
   Συναντήθηκε χθες, Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012, το Δ.Σ. της ΠΟΕ - ΟΤΑ με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ –ΕΚΜ στην οποία μετείχαν οι βουλευτές Σοφία Σακοράφα και Όλγα Γεροβασίλη, στελέχη του αυτοδιοικητικού χώρου και του εργατικού τομέα του κόμματος.
   Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ, όπως έχει ήδη δηλώσει κατά τη συζήτηση στη Βουλή, είναι ριζικά αντίθετος στις μαζικές απολύσεις των εργαζομένων στην Αυτοδιοίκηση, υπερασπιζόμενος τα εργασιακά δικαιώματα όλων και τις στοιχειώδεις προϋποθέσεις λειτουργίας των Δήμων. Η νέα μνημονιακή επίθεση στους ήδη ανίσχυρους αυτοδιοικητικούς θεσμούς, λόγω των τεράστιων περικοπών των θεσμοθετημένων πόρων τους και των απολύσεων, καταργεί τις κοινωνικές τους λειτουργίες και το αυτοδιοίκητο και τους μετατρέπει σε παρίες του κρατικού διοικητικού μηχανισμού. Μέσα από τα ερείπια ενός αποκεντρωμένου, δυνάμει δημοκρατικού και συμμετοχικού θεσμού προωθούνται οι μαζικές ιδιωτικοποιήσεις έργων και υπηρεσιών, για τις οποίες εργάζεται ήδη η Γερμανική Συνέλευση.
   Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ θα αγωνιστεί για να μην περάσουν οι απολύσεις και δεσμεύεται να καταργήσει όλους τους σχετικούς νόμους που αφορούν το θεσμό, όταν λάβει από το λαό της χώρας κυβερνητική εντολή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.