25 Ιαν 2012

Καλούνται για τεχνικό έλεγχο οι μοτοσυκλέτες

- Οι έλεγχοι θα γίνονται σε ιδιωτικά ΚΤΕΟ
- Διαβάστε τις ημερομηνίες ελέγχου

   Από τη Διεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών της ΠΕ Άρτας ανακοινώνεται ότι προσκαλούνται για τεχνικό έλεγχο οι δίκυκλες μοτοσικλέτες στην άδεια κυκλοφορίας των οποίων αναγράφεται ως διεύθυνση κατοικίας ή ως έδρα της επιχείρησης του κατόχου η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας (Νομός Άρτας) όπως παρακάτω:

   Οι δίκυκλες μοτοσικλέτες που θα αντικαταστήσουν τις πινακίδες τους από 01-02-2012 και μετά, υποχρεούνται να προσέλθουν για τεχνικό έλεγχο σύμφωνα με τον προηγούμενο αριθμό κυκλοφορίας.
   Όσες δίκυκλες μοτοσικλέτες έχουν ταξινομηθεί ως καινούργιες από 01-02-2008 και μετά υποχρεούνται να προσέλθουν για τεχνικό έλεγχο με την συμπλήρωση τεσσάρων (4) ετών από την ημερομηνία έκδοσης της πρώτης άδειας κυκλοφορίας, στο χρονικό διάστημα από τρείς (3) εβδομάδες πριν έως μια (1) εβδομάδα μετά την ημερομηνία αυτή.
   Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνούν με τα ΙΚΤΕΟ για τον καθορισμό της ημερομηνίας ελέγχου.
   Ο κάτοχος του οχήματος ο οποίος δεν το προσκομίζει για τον περιοδικό τεχνικό έλεγχο εντός της καθοριζόμενης ημερομηνίας τιμωρείται σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ.
   Μετά την έναρξη του προγράμματος πρόσκλησης (01-02-2012), για τυχόν μεταβιβάσεις, αλλά και ταξινομήσεις μεταχειρισμένων δίκυκλων μοτοσικλετών στην Ελλάδα για πρώτη φορά, με έδρα την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, θα πρέπει να προσκομίζεται ισχύον Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.