5 Δεκ 2011

Πάνε κι έρχονται αντιδήμαρχοι και... πάσαλοι!

- Τι ακριβώς συμβαίνει στην γωνία Παρηγορητρίας και Σταλημέρου; 
- Ιδιώτες έφραξαν μέρος του οδοστρώματος! 

   Στην συμβολή των οδών Παρηγορητρίας και Σταλημέρου βρίσκεται ένα οικόπεδο με ένα ερειπωμένο κτίσμα.
   Πριν δύο εβδομάδες ένας πρώην αντιδήμαρχος, ένας συγγενής του (όχι εξ αίματος) και μια... μεζούρα μετρούσαν αποστάσεις και έβαψαν με κίτρινο σπρέι την άσφαλτο (έξω από τα όρια του οικοπέδου) 
   Την επόμενη ημέρα εμφανίστηκε ένας σιδεράς, που αφού μετακίνησε τους κάδους απορριμμάτων, τοποθέτησε πασάλους στην άσφαλτο, πάνω στα σημάδια με το κίτρινο σπρέι του πρώην αντιδήμαρχου!
   Εκείνη την ώρα εμφανίστηκε η Δημοτική Αστυνομία -ειδοποιημένη από περίοικους- και δήλωσε ότι...

πρέπει να σταματήσει άμεσα, με αποτέλεσμα ο σιδεράς να μαζέψει άρον-άρον τα εργαλεία του και να εξαφανιστεί. Μετά από λίγο ήρθε ένας (νυν) αντιδήμαρχος (προφανώς έμαθε τα καθέκαστα) και -σύμφωνα με τις διηγήσεις των περίοικων- ήταν εμφανώς εξοργισμένος με όσα γίνονται σε εκείνη τη γωνία.
   Μετά από 2 ημέρες μυστηριωδώς οι πάσαλοι απέκτησαν και πλέγμα και έτσι φράχτηκε μέρος του οδοστρώματος μια δημοτικής οδού! 
   Δεν γνωρίζω αν υπάρχει πράξη προσκύρωσης ή όχι (όπως λένε οι περίοικοι), αλλά οφείλω να πω ότι η σπουδή του σιδερά να φύγει μόλις ήρθε η Δημοτική Αστυνομία και ο θυμός του (νυν) αντιδήμαρχου που μονολογούσε βρίζοντας, είναι ενδεικτικά ότι κάτι δεν πάει καλά στη οδό Παρηγορητρίας και Σταλημέρου και οι περίοικοι, που είδαν τον δρόμο τους να "λιγοστεύει" και την Σταλημέρου να μετατρέπεται σε... μονοπάτι, ζητάνε απαντήσεις...


   Βέβαια, μέχρι να τις λάβουν, "παίρνουν" οι ίδιοι την κατάσταση στα χέρια τους και σιγά-σιγά οι πάσαλοι... ξεκαρφώνονται και "γέρνουν", αλλά κι αυτό μπορεί να δημιουργήσει άλλου είδους προβλήματα, γι' αυτό είναι επιτακτικό ο Δήμος Αρταίων να πάρει θέση και να ξεκαθαρίσει τι ισχύει και τι όχι.

6 σχόλια:

  1. Δεν πάνε ούτε έρχονται οι αντιδήμαρχοι. Απλώς από καιρό ο πρώην αντιδήμαρχος (λέγε Γρηγόρης) έχει μπλόκ προβληματικών οικοπέδων,τα οποία σε λίγο καιρό (άλλα παλαιά) θα ανοικοδομηθούν με σύστημα αντιπαροχής και ίσως συγγενικό του πρόσωπο να είναι ο κατασκευαστής !!!! Να θυμάσαι ΓΛΗΓΟΡΗ ότι κάτι μυρίζει η πράξη προκύρωσης αυτά όμως είναι άλλου Παπά Λέξη Ευαγγελίου !!!! Εξόφληση οφειλομένων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧαριζουμεΟΙΚΟΠΕΔΑ
    ΜεσιτικοΓΡΑΦΕΙΟ

    ΤΑ,,ΠΑΙΔΙΑ,,ΤΗΣ'ΠΑΡΙΟΡΙΤΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙΠΑΣΑΛ


    ΟΙΑΠΕΚΤΗΣΑΝΚΑΙΥΠΟΣΤΗΛΜΑΤΩΑΚΑΙΜΕΤΟΝΟΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΗΔΗΜΟΤΙΚΗΑΣΤΥΝΟΜΙΑΕΚΡΙΝΕΟΤΙΤΟΟΔΟΣΤΡΩΜΑΕΙΝΑΙΤΟΥΟΙΚΟΠΕΔΟΥΟΧΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.